Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ez szerintem egy résziga…

#1486236 TrendMan Előzmény: #1486233

Ez szerintem egy részigazság, amely már kb. 20 éve is ugyanez volt. Német oldalról ez teljesen logikus, semmi falrengető nincs benne.

Magyar oldalról meg el lehet fogadni vagy lehet a tanulás, önképzés útját választani.

Ami érdekes, hogy 1-2 éve még úgy beszéltünk erről, hogy aZorbán rendszer építi az összeszerelő üzemet, most meg hirtelen úgy vetődik fel, hogy az EU.

liberális álom

#1486235 walex Előzmény: #1486209

Ezek tények, magad is meg tudod nézni, hogy miként lettek meglopva a magyarok a forint gyengítéssel. Ha nem tetszik, reklamálj a főnöködnél személyeskedés helyett.

Németo.ban élő ismerősse…

#1486233 Koffein Előzmény: #1486231

Németo.ban élő ismerőssel beszéltünk a német bevándorlásról. Mondta, hogy migrik nem nagyon dolgoznak, török éttermet visz, a keletiek magyar/román/lengyelek kétkezi munkában dolgoznak... a német dolgoztat, német-némettel szerződik, a külföldiben nem bíznak, mert a német 20éve is ott volt, és 10-20év múlva is ott lesz, ami egy külföldi vállalkozóról nem mondható el, árat nem néznek, a minőség, kiszámíthatóság a lényeg.

Tehát, a keletiekkel pótolják a kiesett kétkezi munkást, ezért tolják mifelénk a szakmunkásképzőket és akik itt maradnak, azok mennek az összeszerelő üzemekbe... az oktatás is úgy van kialakítva, h nehogy túl sokan kezdjék megváltani a világot... habár a nagy jólétben a magyar se dolgozik bárhol, ezért vietnámi, indiai, meg fene tudja, hogy honnan hozzák a kétkezi munkást...

A másik meg, ha nem összeszerelő üzemnek tekintenék ezt a régiót, akkor meg nem települnének ide, azt mondanák, jó az németo.ban is, vagy a franciáknál...

Lehet hülyeség, de hónapok óta valami ilyesmi kavarog elmémben...

Van-még (de már nem biztos, hogy sokáig) és nem minden habzsi dőzsi

#1486226 Spade Előzmény: #1486222

Most nagyon szomi, mert feljött a traktoros gazdatüntetésre elektromos kerékpárral (mert az zöld és karigeri is szereti) , de onnan elzavarták a picsába mert sem nem gazda és traktora sincs

liberális álom

#1486224 Spade Előzmény: #1486223

Azért gratulálok, csak kihoztad h a gyurcsányi 0.6% GDP növekedés az kb ugyanakkora mint az orbáni 6.5%. Igaz közben összekevered a számokat a faszommal. Ez már komoly teljesítmény igazi szómágus vagy csodálom h nem írsz a telexbe vagy a hvg-be. Egy ekkora koponya nagyon hiányzik onnan.Érdemben már válaszoltam ezekre a hülyeségekre, nem ismétlem meg esetleg keresd meg. Akkor se értetted valszeg most se fogod. Látom lefikázod a dns-t is kár h neked nem nyultak bele, és nem lett fejed helyett egy harmadik láb, Butább nem lennél de sok gyaloglóversenyt nyerhetnél vele. És te ne töprengj el sztem semmin abból nem sül ki semmi értelmes, Inkább azon gondolkozz h mennyi 2*3, ha megvan súgd meg a gyurcsánynak is

H nagyobb legyen a kedved meg jobb az emlékezeted


liberális álom

#1486223 Láma Előzmény: #1486185

Aszongya erre, válaszul, hogy nézd meg a KSH valóságot :)

Itt van:

https://www.ksh.hu/stadat_files/gdp/hu/gdp0004.htm...

Mit mond ez a KSH valóság?

Kb. azt, hogy 2002-t és 2010-t véve bázisnak, a következő 8 év GDPnövekedés éves átlaga közötti különbség talán saccra cirka 1% a 2010 utáni évek javára. Devizában még annyi se. Ebből következik, hogy a gdp növekedést 2010 után egyrészt a forint tudatos rontása generálja, másrészt meg ez.:

(Ötször olvasóknak tettek egy szemléletes ábrát, a könnyebb megértés érdekében. Arra elég csak rápillantani.)

https://hungary.representation.ec.europa.eu/strate...

Ha ezt a két valóságot kivonjuk, (forint rontás és felzárkóztatási pénzek) a netto GDP növekedés máris kisebb , mint a szocik zemúttnyócévében. Aztaqrva. Szembe jött a KSH valóság.

És mi van a buborékban? Hogy azemúttnyócévben becsődöltünk. A következő 10 meg az ország legjobb 10 éve volt. :)


Néha eltöprengek, szebb lenne-e a világ, ha sikerülne a hajak alól a gyöpöt kitakarítani. Sose tudjuk meg. Sokan ragaszkodnak a gyöpjükhöz. Szerencsétlenségünkre már tudunk előállítani alumíniumot. Így már nem nagy kihívás a gyöp védelme. Vajon akkortájt mikor az ősemberek azon vitatkoztak, hogy használjanak-e tüzet, mit rakhattak a gyöpösök a fejükre, a gyöp védelme érdekében? Talán agyaggal kenhették be, mint manapság is néhány afrikai törzsben? Az azért szerencsére nem lehetett olyan hatásos, mint ma a sztaniol, mert még mindíg nyersen ennénk a húst.

Van-még (de már nem biztos, hogy sokáig) és nem minden habzsi dőzsi

#1486222 Ibiza Előzmény: #1486218

cukorrépa!! kicsit frusztráltnak tűnsz :)

Van-még (de már nem biztos, hogy sokáig) és nem minden habzsi dőzsi

#1486218 Láma Előzmény: #1485975

"Eltekintve attól h eleve keletről jöttünk hun rokonsággal mint ahogy ezt a genetikai vizsgálatok napjainkban bizponyítják"

Nem feltétlen kell ahhoz genetikai vizsgálat, hogy lássuk honnan jöttetek. Kik vagytok. :) Hogy is fogalmazta ezt anno picisziget? Várj, itt van a nyelvem hegyén. Na meg is van: Fajtátok.

gazdatüntetés, a beígért traktorok felszívódtak

#1486217 Koffein

erről ennyit...


telex: "Nagyjából 40 tüntető és mögöttük fél tucat autó foglalja el egy sávban a Dózsa György út egy rövid szakaszát"

https://telex.hu/belfold/2022/08/20/gazdatuntetes-...

24.hu írja: " Körülbelül száz ember jelent meg a szombat délutánra meghirdetett gazdatüntetésen Budapesten, a beígért 1800 traktorból azonban egy sem érkezett meg. A tüntetők az idő előrehaladtával egyre hevesebben kérték számon a szervező Szabó Bálinton, hol vannak a traktorok, kisebb dulakodás is kialakult. "

https://24.hu/belfold/2022/08/20/gazdatuntetes-sza...


eltűnt a király

#1486215 Koffein

ettől hangos a média :)

https://hirklikk.hu/kozelet/hova-tunt-orban-viktor...

https://hvg.hu/elet/20220820_Orban_Viktor_Facebook...

erre meg véletlenül megjelenik horvát médiában, hogy borozgat a horvát elnökkel... biztos az euróra váltást beszélték át XD ki van közösítve rendesen, úgy-e? ááá dehogy...

https://www.24sata.hr/news/orban-i-milanovic-uhvac...


jó nagy bélést növesztett.. senki nem szól neki, hogy főnök úr, ez így elég gáz?! kezdi elérni a vágó súlyt... :))

24sata

pogácsa és libsi kiflik

#1486211 Spade Előzmény: #1486210

Hát igen rendet kéne rakni a fejekben, nem csak a gdp számít henem a felhalmozott vagyon is aminek a nagy része ofshórokban csücsül csak h ne legyen látható. Pl anglia 400 évig lerabolta a fél világot, annek min. felét lenyulta a vörös klán, de a maradék is iszonytatóan sok és a hitel pénz világában búsás többlet jövedelmet hoz így vagy úgy, De a spanyolok, fransziák,hollandok,belgát,dánok svédek is ott nem raboltak ahol nem jártak. Az osztrákok meg a 300 éves habsburg birodalom birodalmi fosztogatásából élnek, és nem a csoda gazdaságpolitikájukból meg demokráciájukból, és hát a németek is azért a lengyeleket , középájrópát meg pár afrikai országot kiraboltak rendesen, Persze azért még ők a lgkevésbé. Ezeket az évszázadokat iszonyat nehéz behozni, sőt lehetetlen, ha csak el nem basszák, de jó hír h nagyön azon vannak

liberális álom

#1486209 Spade Előzmény: #1486202

Hát te nem csak az origot meg az M1-t nem olvasod,nézed hanem kb semmit ami csak egy kicsit is közgázhoz hasonlítana viszont rettentő erővel fújod a passzátszelet. De olyan fű vagy hozzá, h megérné ha legalább egy alapfoku gyorstalpalón részt vennél, azt h esetleg egy közgáz szakközépet beprobálj azt már nem is merem javasolni

liberális álom

#1486208 Ibiza Előzmény: #1486202

Nem tudom mit kakaskodtok.. Te is fújod a magadét, leképezed az egyszerű emberek fujj fujj hajrá duális gondolkodását. A cimboráid az atomfizikus szabad emberek kulturált társasága a másik oldal az agyhalottak gyűjtőhelye.
Tehát te is egy közösség által erősitett vélemény buborékban élsz.

Ha megkérdezem a hozzád hasonlókat olvas e origót vagy hasonlót akkor kikéri magának.. tehát? csak a saját érzületet alapvetéseket erősitő helyeket kerestek. Ráadásul az MI is az irányultságodnak megfelelő hireket rakja neked össze a közösségi felületenek vagy a böngészőkben. (sokan csak ezeket olvassák)
Én alapból a hirkeresőt nézem, ha kiemelten érdekel egy hir akkor rákattanok, elolvasom az "összes" ezzel kapcsolatosan elérhető hirt a kisebb nagyobb hiroldalakon, bulvárban mert mindegyikben lehet egy olyan forrás ami hozzátesz valamit. Egy olyan névtelen forrás aki jól értesültnek akar látszani.

Most van egy érdekes dolog ahogy látom. Az emberek 80%a azt gondolja, hogy a nagyon értelmes 20%-hoz tartozik ő nem az a 80% birka (de, csak más szinű). Ezt főleg a kormányellenesek gondolják hiszen ők a szabadok az okosok akik a birkákért is harcolnak.. :)
A különböző birkák sajátjuk, hogy mindenbe belekötnek, forrást kérnek mindenre, de állitásait nem támasztja alá ilyennel a 'sajátjaival' kapcsolatosan semmilyen kritikával nem él, minden kritika számára árulás és a bomlasztás eszköze. Az ilyen az áruló és azonnal ki kell végezni a libernyák mémhadseregnek.

liberális álom

#1486205 walex Előzmény: #1486204

Nem titok, de a propagandát beszopó népes tábor erre a gyalázatos árfolyamra is egyre inkább azt mondja, hogy a háború miatt van.

El sem jut az agyukig, hogy kilopja a szemüket is a narancsos komcsi banda vagy ha eljut, akkor az a szöveg jön, hogy na de a Gyurcsány rosszabb volna.
Ordít egy 10 éves grafikonról, hogy ez a 400 Ft feletti euro árfolyam szinte kizárólag a Fidesz sara.

liberális álom

#1486203 Spade Előzmény: #1486189

igen utazni, csakhogy sokkal gyorsabban olvasol mint utazol. és persze olcsóbb is.Na és arról nem beszélve h csak a felszínt karcolgatod közben pl nem lesz képed egy 10-es szintű beavatási szertartásról soha