Regisztráció Elfelejtett jelszó

liberális álom

Láma Előzmény: #1486185

Aszongya erre, válaszul, hogy nézd meg a KSH valóságot :)

Itt van:

https://www.ksh.hu/stadat_files/gdp/hu/gdp0004.htm...

Mit mond ez a KSH valóság?

Kb. azt, hogy 2002-t és 2010-t véve bázisnak, a következő 8 év GDPnövekedés éves átlaga közötti különbség talán saccra cirka 1% a 2010 utáni évek javára. Devizában még annyi se. Ebből következik, hogy a gdp növekedést 2010 után egyrészt a forint tudatos rontása generálja, másrészt meg ez.:

(Ötször olvasóknak tettek egy szemléletes ábrát, a könnyebb megértés érdekében. Arra elég csak rápillantani.)

https://hungary.representation.ec.europa.eu/strate...

Ha ezt a két valóságot kivonjuk, (forint rontás és felzárkóztatási pénzek) a netto GDP növekedés máris kisebb , mint a szocik zemúttnyócévében. Aztaqrva. Szembe jött a KSH valóság.

És mi van a buborékban? Hogy azemúttnyócévben becsődöltünk. A következő 10 meg az ország legjobb 10 éve volt. :)


Néha eltöprengek, szebb lenne-e a világ, ha sikerülne a hajak alól a gyöpöt kitakarítani. Sose tudjuk meg. Sokan ragaszkodnak a gyöpjükhöz. Szerencsétlenségünkre már tudunk előállítani alumíniumot. Így már nem nagy kihívás a gyöp védelme. Vajon akkortájt mikor az ősemberek azon vitatkoztak, hogy használjanak-e tüzet, mit rakhattak a gyöpösök a fejükre, a gyöp védelme érdekében? Talán agyaggal kenhették be, mint manapság is néhány afrikai törzsben? Az azért szerencsére nem lehetett olyan hatásos, mint ma a sztaniol, mert még mindíg nyersen ennénk a húst.