Románok a jódtablettákat is minap osztogatták nagy lendülettel, nálunk meg a kétharmados kormány úgy tesz, mintha mindez csupán egy film lenne, mi meg ülünk a moziban.
Románok a jódtablettákat is minap osztogatták nagy lendülettel, nálunk meg a kétharmados kormány úgy tesz, mintha mindez csupán egy film lenne, mi meg ülünk a moziban.
Mivel nincs 1 millió képzett katonájuk kétlem, hogy ez sikeres lesz.
Ez inkább amolyan önromboló elképzelés ...
Sajna kiprovokálják az atomot. Amcsik kiváncsiak, zeli ki van fizetve, ukránok meg szopnak.
Oroszok nem veszíthetnek háborút. Azzal azt üzennék tessék tessék itt van a gazdag ország kinek kell. Walesa már azon filózgat 100milka oroszt le kéne felezni 50re.. emberirtással? vagy ha jó szándékú vagyok akkor a területük lefelezésével? széthordanák?
Ha túlfegyverzik az ukránokat akkor befigyel egy korlátozott atomcsapás.. ha a világ összefog oroszok ellen akkor azok elindítják a rakétákat. Lehet két kör, első szétnyomják angolokat csak úgy figyelmeztetésnek..esetleg a finneket litvánokat. Vagy egyből elmennek a rakéták.
Usa most talán magabiztos, meg tudná magát védeni az orosz rakétáktól, kínai is eladhatja az oroszokat, esetleg az orosz rakéta kezelőket is le lehet szedni a témáról..
Az tény eszkalálódik egy olyan helyzet aminek alapból el sem kellett volna indulni.
Csak eszembe jut,F1 Ecclestone kiállt putyin mellett rá 1-2 napra befigyelt egy adóvizsgálat, 400millió GBP offshorizálásának vádjával. micsoda véletlenek.
most írják erdélyi ismerősök, hogy a románok törvénybe foglalták, ha netalán kitörne a háború az összes hadkötelezett román állampolgár ffi-nek vissza kell mennie... azé durva, hogy erre készülnek és a törvényeket már így alkotják...
Most égek, mint a Reichstag, de én se fizettem elő, csak úgy időnként beleolvasok ebbe meg abba, aztán csodálkozom, hogy elhomályosul a látásom, ahogy lefelé görgetek :9
https://www.portfolio.hu/global/20220711/elsopro-e...
Szóval most megparancsolta Zelike, hogy 1 millióan nyugati hadfelszerelésben indítsák meg a támadást...
Ez a Zeli olyan, mint Hitler- legalábbis abból a szempontból, hogy amikor a vörös hadsereg már Berlint ostromolta Hitler még mindig a csodafegyverekről ábrándozott és nem létező már feloszlott hadseregeknek adott ki parancsokat.
Nagy vonalakban, mit ír a cikk, nem vagyok előfizető, nem tudom elolvasni...
Állítólag Selenskij 2019-ben valamit nagyon elrontott Párizsban, amikor a Donbasz-ról Lavrov-val és Putinnal akart egyeztetni:
https://www.welt.de/kultur/plus239788201/Enthuellu...
Nem tudjuk mi történt, de valami nagyon belement a gatyába. :9
ha már rémísztgetés 4 hír
1 Hollandiában kemény gazda tüntetések vannak a rendőrség már a gazdák közé lőtt és a társadalm elégedetlenség már most is hatalmas
2 óriási energia hiány lesz eu-ban már ősztől
3 A covidot amcsi laborban barkácsolták jeffrey sachs szerint aki nem akárki
https://www.jeffsachs.org/interviewsandmedia/2wts4...
4. keményen növekszik már most a covid fertőzések száma eu-ban
következtetések , ha a covid labori. tetszőlegesen felkeményíthetik illetve felpuhíthatják az igényeknek megfelelően mindig uj variánsokkal. Akkor a megélhetési költségek és az energia élelmiszer hiány miatti felfordulásnak nyugaton, a covid miatti karanténnal kijárási tilalommal lehet majd elejét venni. tehát ujabb járvány lesz esetleg uj kotelezo? oltoanyaggal ami belekeverten? távoltarthatja és leszedálhatja az embereket
5. bonusz hír, a volt lengyel elnök walesa szerint az oroszok lakosságát, örök büntetésul (felkelések szításával stb, alig sori befolyás ) meg kell felezni. kb max 50 milla.. Ez pedig atomháboru így lehet h covidra eu-ban, amcsiban, oroszban, ukránban végül nem lesz szükség
Halvány asszociációk csupán, konkrétan nem gondoltam egyikre sem, de akár Superman vagy Pokember és tsai. is a 2. világégést megelőzően léptek színre, de tudtommal az egész képregény univerzum az harmincas évek végétől az ötvenes évekig bezárólag szökött szárba.
Ez még nagy dobás lehet, lehet ezúttal Homokember lesz a nyerő:
nem tudom, engem is meglepett ez az ezer ojrós vízmelegítés... lehet a medence melegítést is beleszámolta :P
Amerika kapitány és társaira gondolsz? :)
Meg aztán van egy ilyen turbina ügy is:
Orosz gázkorlátozások: megszűnhet a kiváltó ok - Infostart.hu
Érdekes, Reutlingenben vannak ismerőseim, de ők még nem említették.
Ez az ezer juro per vízmelegítés nagyon durva, nem hangzik reálisnak.
Ilyen képeket nem láttunk a 2. vh óta, nemsokára biztos jönnek majd a képregény figurák is?
Bild címlap azé odabasz...
aszondják, hogy egy 4fős családnak 5e ojró is lehet a gázszámlája... német vloger akit követek, mondja, hogy a fűtés és vízmelegítése megy gázról, most le van csavarva a fűtés, csak a melegvíz megy és így is ezer ojró feletti összeget fizet havonta és most azon gondolkodik, hogy tudná megoldani, hogy kevesebb vizet melegítsen.. érdekes dolgok ezek...
lehet ez a cél, valaki dobjon egy atomot, két legyet egy csapásra, amit írsz + éghajlat lehűlés https://index.hu/kulfold/2022/07/08/atomhaboru-jeg...
Nem számít, ki bombáz kit. Ez lehet India és Pakisztán vagy a NATO és Oroszország. Amint a füst a felső légkörbe kerül, világszerte elterjed, és mindenkit érint.
az amik ki akarják provokálni a zoroszok ukrán atomcsapását mert akkor örökre meggyülölik az oroszokat és örök amispanok lesznek, és ebben igazuk is van,de ott van a japo eset akik 2 atombomba után 75 évvel is három nyelvvel nyalják az amik seggét szal nehéz kiszámolni az összhatást
amcsik kiprovokálják az atombombát oszt majd ukránok szopnak ők lesznek a hősök akiket soha nem feledünk. Oroszok nem támadták a kijevi parlament épületét sem.
Usa felfegyverez, szopatja oroszt, ukánok szívnak ő meg elemzi a reakciókat és nézi a rakéta indítási helyeket, felkészül egy nemzetközi oroszellenes támadásra. Oroszok nem akarják kitenni a kártyákat de usa emeli a tétet.
Bemondta az amerikai tábornok, hol lehetne pusztító csapást mérni Oroszországra - Portfolio.hu
Ami szerintem érdekes volt, az a konkrétan megnevezett országok, amelyek szintén így vagy úgy benne vannak a frontvonalban:
- Tajvan (nem kell magyarázni)
- Japán (most volt egy közös kínai-orosz hajófelvonulás a dél-keleti tengeren és most még a volt miniszterelnököt is lelőtték, no és
Svédország, amely szintén az orosz határterületen terül el)