Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: NGAS ETF

#141289 Bakiba Előzmény: #141286

A sávozásos eszmecserénkben írtam /2065hsz./ de még mindig 81 környéke, meglátjuk:))

Azért haragszom magamra, mert az általam gondolt szűkülő sávbóli kilépésnél nem léptem longba, pedig ott volt a lehetőség, csak beleszerettem a le-fel elméletembe:((

#141286 banyaiz Előzmény: #141013

:) 70 környékén én sem gondoltam ez lesz, 65-ös longom most jó lenne, ha még meglenne, olcsóbbról ne is beszéljünk.

mennyi a célárad, 80? :D

#141013 Bakiba Előzmény: #140986

Tévedtem, nem lefele léptünk ki a sávból, most már kiváncsi vagyok hogy az emelkedési céláramat megcsinálja-e következő adatig:))

#140993 lackok Előzmény: #140989

PPZ: Price Pivot Zone

Egy angliában élő magyar trader hívja így rövidítve. A kulcs szinteket nevezi PPZ-nek....szerintem csak azért mert rövidebb mint a Támasz-Ellenállás..:)

#140984 lackok Előzmény: #140949

No...ezermillió dolog akadt délutánra, most ültem le de látom működött a PPZ szépen. Fel is húzták róla immár. Most már jöhet a téli árfekvés..:)

#140724 Bakiba Előzmény: #140703

Nem egyszerű a mocsok, olaj, $, készletadatok/ami most az égbe van/ ipari felhasználás, időjárás, stb. stb......

Igen megfogta, azért érdekes most is szerintem:))

Plusz kérdés, hogy a kifutásra merre akarják mozdítani, előbb le és fel, vagy csak simán le, vagy innen fel és a végére le, szóval van variáció, főleg így , hogy az rv. piac most mit alkot:))

#140703 lackok Előzmény: #140695

Kéte hete ez a szint már megfogta egyszer, ezért bátorkodtam most hosszabb távra meríteni belőle. DE a gázzal még csak most ismerkedem..:)

#140695 Bakiba Előzmény: #140665

Na de valami érdemit is, szerintem most pont a határon mocorgunk, vagyis lesz még egy merítés, 4.5 alatti zárásnál előtérbe kerül a 3.9 érintése, ha onnan fordul akkor a következő hatival meglehet a 6.1 környéke. Most valami ilyesmit gondolnék, de a gáz trükkös pálya, 4.5 feletti zárásnál újra előtérbe kerülhet a napos bojli teteje:))

#140691 lackok Előzmény: #140676

Értem, köszönöm.

Ahogy látom ez is kb oda tehető 27-ére.

A leszállítási hónapot megelőző 3 munkanap első naptári napja? Elég kusza ez így első olvasatra..:)) Akkor ez 28?

Mondjuk nekem mindegy hosszabb távra vettem, csak kiváncsi vagyok ugrik-e az árfolyam a kifutás függvényében.

#140676 Bakiba Előzmény: #140665

Amit te nézel az a mini, itt a profil:

Contract Specifications:

Symbol - NG

Name - Natural Gas

Exchange - NYMEX

Trading Months - All months

Trading Unit - 10,000 MMBtu (million British thermal units)

Tick Size - $0.001 per MMBtu ($10.00 per contract)

Daily Limit - $1.00 per MMBtu ($10,000 per contract) for the first two months

Trading Hours - 9:00a.m. - 2:30p.m. (GLOBEX 6:00p.m. - 5:15p.m. Sunday - Friday) EST

Last Trading Day - Trading terminates three business days prior to the first calendar day of the delivery month

Value of one futures unit - $10,000

Value of one options unit - $10,000

Opció kifutás van 27-én!

NGAS ETF

#140662 lackok

"Nem tudom, hogy az ETF hogyan kezeli a határidők közti különbséget, mert a front hónap és a következő között a spread 0.9 körül van jelenleg, vagyis ott már a téli hónapokat árazzák.

A többit, ha érdekel, akkor menjünk az áruba:))"

Sajna az ETF hisztorikus visszanézéséből sem derül ki sok. Azt látom én is az FXPro-ban, hogy a következő GAS hati már 5,400. A mostani mikor fut ki? OKT 27?

Itt ezt látom:

http://www.nymex.com/QG_term.aspx

Az ETF-nek követnie kellene Roll-Over-ből származó ugrást nem? Már ha lesz differencia akkor is..:))

Re: nincs cím

#139314 banyaiz Előzmény: #139279

nincs olaj pozim, nem merem shortolni hiába jött fel 75-ig még a végén kitör ez is felfelé.