hazafias cselekedetből fogadtam a Levszki továbbjutására...:)
hazafias cselekedetből fogadtam a Levszki továbbjutására...:)
szóval jegyüzérek veszik.... :((
Tájékoztatásul...
A Syma-csarnoknál sorban álló szurkolók csalódottan vették tudomásul, hogy még a pénztárak zárása előtt elfogyott az összes jegy, ám számukra nincs minden veszve, ugyanis klubunk ma este még 2500 belépőt küldött a fővárosba.
A pénztárak kedd délelőtt 10 órakor kinyitnak, de mindenképpen igyekezni kell, mivel óriási az érdeklődés, tízessével veszik az emberek a tiketteket.
Aki Debrecenben szeretne még jegyhez jutni, kedden már csak a DVSC klubirodájában tudja megtenni 9 és 12 óra között.
ok, rendben.
ne szakítsd meg ezt a jó kabala hagyományt!!!
hajrá LOKI!!!!
kösz, megpróbálom megoldani...
Elvégre nem vagyok rossz kabala, mert eddig 2* voltam focimeccsen (mármint nézőként).
A ZTE -MU 1:0-on és egy magyar- spanyolon, ami 1:1 lett Mirjuca góljával...:)
Most bármelyik eredmény jó lenne...!
Apám meg a ZTE meccs előtt utoljára a Fradi- MU meccsen volt, ahol szintén kikapott a MU 2:1-ra (1965)
neten nem lehet..
sőt Pesten is csak egy helyen, ahol J.K. szerint sokan állnak...
ma Debiben senki nem volt...
ha gondolod 17-kor zárják a pénztárakat, vehetek neked egyet.. :)
én húsz perc alatt megjárom...
lehet valahol a neten vásárolni jegyeket, vagy csak a helyszínen?
Borzasztó az, ha a XXI.sz.-ban már nem lehet valami a neten megvenni...!
Kinek van ideje munkaidőben a városon átbucskázni?
Unokáink már csak röhögni fognak ezen a technológiai színvonaltalanságon...
Ja és Juhász Roland kvalitásairól megbizonyosodhattunk a Lyon elleni fiaskó alatt...
Tehát azért még van hova fejlődnie itt az Anderlechtben is...
:)) tudom kire gondolsz , ez a kommentár engem is néha ki tud üldözni a világból de ha jó a kedély állapotom akkor ki szoktam röhögni , én úgy nézek rá mint 1 udvari bolondra :)))) amúgy a tv 2 nem egy sport csatorna csak a "kaszálást" keresik benne egyértelmű hogy jobb a sp 1-2 -ő!!
de vissza térve a lényegre HAJRÁ LOKI!!!!!!! :)) ;)
1500, 2000, 2500, 4500
én 2500-ért vettem jó helyre..
azt hiszem 1500,2000,2500, 5000 ft-os jegyek vannak...
ma már senki nem állt Debrecenben a pénztárnál, viszont sok jegy volt még az asztalon, szerintem cca. 500-600 db jegy lehetett kitéve, és Debiben 5 helyen árulnak jegyet...
mennyibe kerülnek a jegyek?
Én már rég megmondta, hogy a Debrecen FTC-n (és talán a ZTE-n) kívül nem lenne szabad senkit indítani a nemzetközi kupákban , mert a többi magyar csapat hit (és tudás) nélkül , magát már előre összeszarva zizegő-dadogó lábakkal áll ki még egy alsó-közép kategóriás külföldi csapattal szemben is...
Az Újpestnek a Steauát is ki kellett volna ejtenie, ha nem szarják magukat össze, hogy most akkor 11-en mit kezdjenek 10 ellen...
Rúgott gólok nélkül soha nem lehet győzni!
Hajrá Loki, itthon kell rúgni legalább 1 gólt, de a győzelem sem elérhetetlen. Ez a Levszki gyakorlatilag semmilyen ördöngős dolgot nem mutatott.
Viszont amire vigyáznunk kellene: egyszer se forduljon elő az, ami a Levszki és a Kalmar ellen is többször előfordult és rendszeresen gólt kaptunk, hogy az ellenfél játékosait méterekről követjük és mire odaérünk addigra lazán leveszik a lasztit és megindulnak, vagy beadják a labdát...
én a Becketts-ben néztem a Skysport-on adták. Mondjuk kicsit idegesítő volt, hogy közben a Liverpool meccs hangja ment, mert a másik tv-n előtt a sok angol azt és a MU meccset nézte.
Jobb lett volna, ha mindenkinek adnak egy olyan fejhallgatót, amin azt hallgatsz, amit akarsz...
Én sem szeretem a TV2-s közvetítést, sokkal amatőrebb, mint a Sport1-2. Mondjuk a legrosszabb magyar riportert az Sport klub foglalkoztatja, bár nem tudtam megjegyezni a nevét, de úgy közvetít, mintha egy kocsmában ülne és a bírók maszkulin jellegével van leginkább elfoglalva a dél-amerikai illetve a Bundesliga 2-s mérkőzéseken illetve a neki küldött üzenetekre reagál inkább, mint a meccs közvetítésére. Nála inkább némán szoktam nézni a meccseket.
De a TV2 is hülye, úgy közvetít, mintha én nem látnám a meccset..Nekem ne azt mondja, hogy mit csinál, mert azt én is látom, hanem , hogy ki csinálja...Amúgy is olyan az egész, mintha szófosó embernek parancsba adnák, hogy mindegy mit beszélsz, de egy mp-re se maradhatsz csendben...Mintha a műsorvezető lenne a fő attrakció, ami alá betesznek mellékesen egy meccset is...
bizony hajrá messze a legjobb eredményt nyújtják a srácok nagyon remélem ez az utolsó gát nem lesz leverve ....főtáblára fel :)))
Sajnálom ezt a Karcsi gyereket.........
köszi.
Récsei Center Parkolója!
Fizetős (nem drága), de kamerával őrzött!!!
Istvánmezei út 6.
majd csörgök előtte...
hol érdemes ott parkolni???