Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Federer tegnap behúzta a…

#110271 ilonka

Federer tegnap behúzta a 16. ATP MASTERS SERIES-t is...

Tájékoztatásul... A Sym…

#110254 Csokigyáros

Tájékoztatásul...

A Syma-csarnoknál sorban álló szurkolók csalódottan vették tudomásul, hogy még a pénztárak zárása előtt elfogyott az összes jegy, ám számukra nincs minden veszve, ugyanis klubunk ma este még 2500 belépőt küldött a fővárosba.

A pénztárak kedd délelőtt 10 órakor kinyitnak, de mindenképpen igyekezni kell, mivel óriási az érdeklődés, tízessével veszik az emberek a tiketteket.

Aki Debrecenben szeretne még jegyhez jutni, kedden már csak a DVSC klubirodájában tudja megtenni 9 és 12 óra között.

Re: nincs cím

#110052 matgab Előzmény: #110046

kösz, megpróbálom megoldani...

Elvégre nem vagyok rossz kabala, mert eddig 2* voltam focimeccsen (mármint nézőként).

A ZTE -MU 1:0-on és egy magyar- spanyolon, ami 1:1 lett Mirjuca góljával...:)

Most bármelyik eredmény jó lenne...!

Apám meg a ZTE meccs előtt utoljára a Fradi- MU meccsen volt, ahol szintén kikapott a MU 2:1-ra (1965)

#110046 Csokigyáros Előzmény: #110010

neten nem lehet..

sőt Pesten is csak egy helyen, ahol J.K. szerint sokan állnak...

ma Debiben senki nem volt...

ha gondolod 17-kor zárják a pénztárakat, vehetek neked egyet.. :)

én húsz perc alatt megjárom...

#110010 matgab Előzmény: #109934

lehet valahol a neten vásárolni jegyeket, vagy csak a helyszínen?

Borzasztó az, ha a XXI.sz.-ban már nem lehet valami a neten megvenni...!

Kinek van ideje munkaidőben a városon átbucskázni?

Unokáink már csak röhögni fognak ezen a technológiai színvonaltalanságon...

#109934 matgab Előzmény: #109921

Ja és Juhász Roland kvalitásairól megbizonyosodhattunk a Lyon elleni fiaskó alatt...

Tehát azért még van hova fejlődnie itt az Anderlechtben is...

#109924 bee83 Előzmény: #109906

:)) tudom kire gondolsz , ez a kommentár engem is néha ki tud üldözni a világból de ha jó a kedély állapotom akkor ki szoktam röhögni , én úgy nézek rá mint 1 udvari bolondra :)))) amúgy a tv 2 nem egy sport csatorna csak a "kaszálást" keresik benne egyértelmű hogy jobb a sp 1-2 -ő!!

de vissza térve a lényegre HAJRÁ LOKI!!!!!!! :)) ;)

#109918 Csokigyáros Előzmény: #109915

én 2500-ért vettem jó helyre..

azt hiszem 1500,2000,2500, 5000 ft-os jegyek vannak...

ma már senki nem állt Debrecenben a pénztárnál, viszont sok jegy volt még az asztalon, szerintem cca. 500-600 db jegy lehetett kitéve, és Debiben 5 helyen árulnak jegyet...

#109915 matgab Előzmény: #109906

mennyibe kerülnek a jegyek?

Én már rég megmondta, hogy a Debrecen FTC-n (és talán a ZTE-n) kívül nem lenne szabad senkit indítani a nemzetközi kupákban , mert a többi magyar csapat hit (és tudás) nélkül , magát már előre összeszarva zizegő-dadogó lábakkal áll ki még egy alsó-közép kategóriás külföldi csapattal szemben is...

Az Újpestnek a Steauát is ki kellett volna ejtenie, ha nem szarják magukat össze, hogy most akkor 11-en mit kezdjenek 10 ellen...

Rúgott gólok nélkül soha nem lehet győzni!

Hajrá Loki, itthon kell rúgni legalább 1 gólt, de a győzelem sem elérhetetlen. Ez a Levszki gyakorlatilag semmilyen ördöngős dolgot nem mutatott.

Viszont amire vigyáznunk kellene: egyszer se forduljon elő az, ami a Levszki és a Kalmar ellen is többször előfordult és rendszeresen gólt kaptunk, hogy az ellenfél játékosait méterekről követjük és mire odaérünk addigra lazán leveszik a lasztit és megindulnak, vagy beadják a labdát...

#109906 matgab Előzmény: #109611

én a Becketts-ben néztem a Skysport-on adták. Mondjuk kicsit idegesítő volt, hogy közben a Liverpool meccs hangja ment, mert a másik tv-n előtt a sok angol azt és a MU meccset nézte.

Jobb lett volna, ha mindenkinek adnak egy olyan fejhallgatót, amin azt hallgatsz, amit akarsz...

Én sem szeretem a TV2-s közvetítést, sokkal amatőrebb, mint a Sport1-2. Mondjuk a legrosszabb magyar riportert az Sport klub foglalkoztatja, bár nem tudtam megjegyezni a nevét, de úgy közvetít, mintha egy kocsmában ülne és a bírók maszkulin jellegével van leginkább elfoglalva a dél-amerikai illetve a Bundesliga 2-s mérkőzéseken illetve a neki küldött üzenetekre reagál inkább, mint a meccs közvetítésére. Nála inkább némán szoktam nézni a meccseket.

De a TV2 is hülye, úgy közvetít, mintha én nem látnám a meccset..Nekem ne azt mondja, hogy mit csinál, mert azt én is látom, hanem , hogy ki csinálja...Amúgy is olyan az egész, mintha szófosó embernek parancsba adnák, hogy mindegy mit beszélsz, de egy mp-re se maradhatsz csendben...Mintha a műsorvezető lenne a fő attrakció, ami alá betesznek mellékesen egy meccset is...

#109611 bee83 Előzmény: #109466

bizony hajrá messze a legjobb eredményt nyújtják a srácok nagyon remélem ez az utolsó gát nem lesz leverve ....főtáblára fel :)))

#109547 Johny King Előzmény: #109539

Récsei Center Parkolója!

Fizetős (nem drága), de kamerával őrzött!!!

Istvánmezei út 6.