Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #109611

én a Becketts-ben néztem a Skysport-on adták. Mondjuk kicsit idegesítő volt, hogy közben a Liverpool meccs hangja ment, mert a másik tv-n előtt a sok angol azt és a MU meccset nézte.

Jobb lett volna, ha mindenkinek adnak egy olyan fejhallgatót, amin azt hallgatsz, amit akarsz...

Én sem szeretem a TV2-s közvetítést, sokkal amatőrebb, mint a Sport1-2. Mondjuk a legrosszabb magyar riportert az Sport klub foglalkoztatja, bár nem tudtam megjegyezni a nevét, de úgy közvetít, mintha egy kocsmában ülne és a bírók maszkulin jellegével van leginkább elfoglalva a dél-amerikai illetve a Bundesliga 2-s mérkőzéseken illetve a neki küldött üzenetekre reagál inkább, mint a meccs közvetítésére. Nála inkább némán szoktam nézni a meccseket.

De a TV2 is hülye, úgy közvetít, mintha én nem látnám a meccset..Nekem ne azt mondja, hogy mit csinál, mert azt én is látom, hanem , hogy ki csinálja...Amúgy is olyan az egész, mintha szófosó embernek parancsba adnák, hogy mindegy mit beszélsz, de egy mp-re se maradhatsz csendben...Mintha a műsorvezető lenne a fő attrakció, ami alá betesznek mellékesen egy meccset is...