Ma kevesebbet írok be. Tegnapelőtt kertészkedtem, majd tegnap nagyon lebetegedtem. Azt hittem, hogy elkaptam végül én is a Covidot. Elmentem tesztelni, de negatív lett. Viszont a megfázás még ennyire soha nem tarolt le.
Ma kevesebbet írok be. Tegnapelőtt kertészkedtem, majd tegnap nagyon lebetegedtem. Azt hittem, hogy elkaptam végül én is a Covidot. Elmentem tesztelni, de negatív lett. Viszont a megfázás még ennyire soha nem tarolt le.
14090 körül jön ki a kis c vége, a=c esetén
a stop-om ebben a fel-le szúrásban aktiválódott
Igen, köszönöm a chartot, nagyon jó!
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli chartokat!
Ha háromszög lesz, akkor szépen hozzák eddig a háromszög vonalain belül a kis színes a-b-c -ket.

Csak nekem tölt be mostanában ez a honlap. Gyanítom, hogy a Koreai tele nyomja a hülyeségeivel.
Sziasztok, jó reggelt!
A "iv". hullám a-b-c vagy háromszög lehet.
Általában, ha rövid ötödik hullámot terveznek, akkor időben egy hosszú negyedik hullám szokott lenni.
14.400 ellenállás ott kell figyelni, ha felmennénk addig.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a nap indító remek chartokat, gondolatokat! Ellenállások sorakoznak felfelé, sok beragadás van feljebb, emelkedés közben ezek kiszállnak, már aki kiolvad, nehéz az út felfelé.
Nagyon érdekesen oldották meg Elliott szempontjából a jelenlegi helyzetet.
Miután az ATH-ról (a-b-c) hullám jött lefelé, amit "W"-vel jelölünk, ezért és csakis ezért az "X" hullám lehetett öt hullámos (i-ii-iii-iv-v)
Most már az ötödik hullámba kezdtünk.
A hullám szerkezetbe ismét előkerült, mint a nagy (1-2-3-4-5) öt hullámban felfelé. hogy van egy erőteljes első hullám, egy szolidan kisebb harmadik hullám és hogy az Elliott szabály ne sérüljön egy elég kicsi ötödik hullám.