vak optimizmus
olvas0 Előzmény: #1074677Én meg azt nem értem mit nem értesz, hiszen leírtad körvonalakban azt amivel én nem akartam offolni a fórumod! Kereskedésbe nem viszek be érzelmet, megyek a csordával - ésszel és stoppal, mint aki nem ma kezdte... Na és ha tévedtél és előbb ATH lesz akkor mi van? Nem ez lenne az első meg nem is az utolsó és nem te lennél ezzel egyedül! Ez a rohadt piac, ami 2009-2010 óta van, ez köszönő viszonyban nincs az eélőtte volt 10-12 évvel. Egy fej váll, egy zászló, egy kalapácsgyertya, egy fibó szinte szentírás volt 2010 előtt, ma csak egy lehetőség... :( Eliotot nem ismerem, nekem az túl rugalmas, ezért nem is vitatkozok veled, max kérdezek. Biztos lehet ezt is utólag majd újraszámozni mint mindent IS újratervezni... most ez a világ van, ehhez kell alkalmazkodni...
Még egy: szerintem az ötödik hullám se az ötödik hullám lenne, mert mi lenne szerinted az ötödik hullám után Eliot szerint? Új ATH? Na szerintem meg ha épeszűen elkezdenék érvelni - tök feleslegesen, persze nem neked, hanem kvázi a világgal vitázva, akkor tök hülyének nézne kb mindenki -, és ép eszűen végiggondolnám a jelen folyamatait, és az alapvetést melyszerint a tőzsde a reálgazdaságot tükrözi, figyelembe venném, háááát akkor barátom szerintem idén, de legkésőbb jövőre a 2008-2009-es szinteket kellene tesztelgetni,mert ez a gazdaság olyan kovidos mint az isten nyila és bizony ez lélegeztetőgépen van 10-12 éve és az istennek nem akar oltás... De ezt kifejteni itt nem lehet, hosszú, és különben is OFF...
Mint írtam, ha valamikor MO lennék, nagyon szívesen meginnék veled egy pohár/üveg bármit!