Miért ne nyitna? Lefele várja Miért nem próbálsz egy kicsit lazább lenni? Valamivel nagyobb tőkét kellene kockáztatnod, akkor nem kellene állandóan nyafognod és más meglátása szerint kereskedned. Egyébként, hány éves vagy, ha nem vagyok tolakodó? Ugye még a szüleiddel élsz? Ki mondta neked azt, hogy a börze mézzel folyó kánaán?
Lenthor, nyitnál ma innen shortot a DAX-ban 14450 körülről vagy felette, ha még megy feljebb?
Szerinted ebből, milyen rés lehet? Ma nyitási max. 14.412 min.14.102. Záró 14.444. Ugye vagy -500 vagy +1 pont nyitás, amit meg is tart. Mellesleg még maradt, cirka 18-20 pont rés lent (szolgáltatótól) függően.
Nagyon dúrva a 4órás ichimoku!!! Nézz rá! Majdnem 500 pontos olló nyilt egymással ellentétesen, ilyet én még nem láttam. Az hogy egyirányba fordulva szélesedik a felhő, az oké, de ekkora nyitásra én nem emlékszem... ebből biztos rés lesz hétfőn, csak kérdés merre...
Egyébként nálam semmit nem tört le, sőt, vételen volt a sáv alján - persze az elöző vételek repültek a stoppal és bukta 40 pont, de ezek meg hosztak 300-at... Nem tudom át vigyem-e hétfőre, mert ha innen ugrik egyet fel az jó pénz lesz és azzal meg is lenne a harmadik kimerülési rés, onnan lehetne shortolni esetleg - bár negatíg jelzést nem sokat látok még mindig - mondjuk az spvel szemben már nincs benne az az erő ami eddig a daxban volt... sőt...

Micsoda különbség van az órás Futures és az órás Prompt csatornák között.
A Futures nekem jobban tetszik, mert ott a letört csatorna visszatesztje lehet.
Prompton meg megy fel a csatornában!
Futures csatorna:

Prompt csatorna:

minden kialakul, a terved bejön :)
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat, gondolatokat!
Sziasztok jó reggelt!
Csak erre a szűk sávra kell figyelni.
Ha felfelé törné át, akkor a "zászló alakzat" valósulhatna meg.
Ha lefelé, akkor felgyorsulhatna az esés.
Péntek határidős lejárati nap. Lehetséges nagyobb mozgás.
De azon sem csodálkoznék, ha még egy napot csinál még a rés felett és hétfőn réssel le, így meglenne a "sziget"

Sziasztok! Amennyiben az USA piac hatással van a D piacra, úgy további erősödés várható, mivel mindhárom vezető index a mai napon kitört a csökkenő trendvonal alól, és a 4H Ma 50 felett vannak jócskán, a VIX pedig letörte a 4H Ma 200 -t.
DAX
Nem zavaró!
Sőt, ha bedurvulnak és 14.183 alatt nyitnak, akkor sziget lehetne.
De általában még egy két napot szokott a közelben eltölteni és utána csinál szigetet.
---------------------------------------------------------------------
"De általában még egy két napot szokott a közelben eltölteni és utána csinál szigetet."

Szia Lenthor!
Köszönjük az újabb chartokat. Az SP esetleg valahol 4430-4500 között tetőzik.