folytassuk messengeren :)
Na akkor én itt most 14270nél belevettem, mert 14250 megint megtartotta. Stop 14230, következő vétel 14000 körül lesz ha betölti a rést, stop ha kiesik a csatornából... Keresem az okot a shortra... Megtalálta már valaki???
vagyogatok , itt is van matgab részvényei topik, ott lehet látni a ténykedéseim- bár mostanában néha kicsit lazábban írok, mert túlságosan pörögnek a pozik.
Egyértelmű long irány van, hiszen én felvettem az olajos pozikat, meg az uránt, meg az aranyat.
Mármint amióta felvettem teljesen és kiszálltam a régi fos részvényeimből, azóta azok ismét arannyá váltak és napi 3-10%-kal emelkednek, az olaj meg arany az meg elkezdett zuhanni.
Mindegy, így legalább béke lesz. Ha tartottam volna a régi papírjaimat, akkor meg már biztos az atom gombokat nyomogatnák...
bocs az off-ért
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat!
Én egyenlőre maradok longban és beszállókat keresek addig amíg ki nem esik ebből a csatornából.Mást nem látok benne... Aki lát valami alakzatot, gyertyát bármit, az kérem ossza meg... Köszönöm

Kérlek benneteket, hogy csak a DAX elképzeléseket írjátok be és azt is röviden. Lassan sajtó figyelő lesz a honlap.
A DAX-al kapcsolatos beírásokat egyre nehezebb visszakeresni.
Bárki nyithat egy új honlapot és a világ híreit ott megtárgyalhatjátok!
"Joe Biden amerikai elnök először nevezte Vlagyimir Putyint „háborús bűnösnek” - írja a CNN.
A lap tájékoztatása szerint eddig kerülték a kifejezés használatát, még akkor is, ha közvetlenül megkérdezték.
A TASS hírügynökség szerint a Kreml Biden megjegyzését elfogadhatatlannak és megbocsáthatatlannak tartja - derül ki a BBC hírfolyamából.
Antony Blinken külügyminiszter korábban szerdán azt mondta, hogy az Egyesült Államok "nagyon keresi" annak megállapítását, hogy az orosz erők szándékosan támadnak-e civilekre."
...közben meg készül a 15 pontos béke-megállapodás, az oroszok meg közben mindent bombáznak...ráismertek a tőzsdére, hogy akkor most itt mitörténik...?....
10 percenként vált a long és a short irány irányt bennem-:)
A kisördög nem hagy aludni: mi van ha 15-15470 körül refordúlna úgy emberesen ...? a vízszintesen menő D Ma200 van ott, meg a 0.786 -os fibo... 3-4 nap kereskedés, mondjuk jövő hét közepe - Indítás: nem lesz béke megállapodás, Kijev ostroma megkezdődik és még jobban eldurvul minden - túl kék az ég most (gyanúsan és szívatósan).
..csak hallakan mondom, Gold kalapács gertya, Silver kitört a csökkenő trendvonal alól, az USD gyengül , az EUR meg erősödik-:)))!!! és kitört a csökkenő trendvonal alól ez is ... hát erre nincsenek szavak...BTC kitört a csökkenő trend alól és Ichimoku felhő alól naposon...spy futi eléri mindjárt a 4400 körüli csökkenő csatit és lehet áttöri...? NQ kitört naposon, DJ egyelőre parkol...DAX reggel vajon mit fog tenni...
nos elnézve az sp-t ezt kérdést kb le is zárhatjuk... akkor most kezdjük el keresni az ÚJRATERVEZÉS eliot számozásait - hogy rohadjanak meg... de egy biztos, az ötödik meg c hullámokkal kb úgy vagyok mint matgab a longokkal....:D:D:D ha shortolnám, akkor tuti az új ATH... Te matgab, de hogy vagy mostanában a pozijaiddal??? remélem nem vettem át tőled a stafétabotot.... :D :D :D [ Majd rádirok valamelyik nap ha lesz időm és beszélünk róla személyesen is ;) ]
B+ ezek most tényleg új ATHra fognak menni új mélypontos C meg ötödik hullám helyet ahogy eddig kb mindig??? WTF???
Detto: EUR/USD - ki nem igazodsz rajta először megindult emberesen lefelé, most meg mintha nem a dollárnak, hanem az euronak emeltek volna kamatot...Gold vízesésé motívum, de kalapács napos formálódik, BTC bevágták, majd 39,3 -ra most meg 40,6 e USD (alsó trendvonalon és Ma50-n fordult, de most meg akasztott ember készül, WTI - egyelőre stabilan áll 92-94 támaszon...?, NG beszakadás után 4H Ma200tereődik felfelé (kitörés gyanús...? mert 1D aranykereszt most és árfolyam felette...)
DOWN 34.066 tetőn elakadt, a réselő nyítás után, NQ 'mindjárt' (ha tud...) kitör a csökkenő trendvonal alól, Spy elakadt kumo 9 naposában és bőven a csökkenő trendcsatornában van ... - no most varjunk gombot a kabátra, amiben segít hogy a VIX áll mint cövek az 1D Ma 50naposon - 26,32 - lehet tényleg a boszorkány péntek és a hétvége eldönti + Putyin merre:
"Első ízben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy, mint mondta, a háború megkezdésekor Moszkva több csatornán felajánlotta a kijevi hatóságoknak, hogy ne kezdjenek katonai műveletekbe, hanem az értelmetlen vérontás elkerülése érdekében hajtsanak végre csapatkivonást a Donyec-medencéből, de nem járt eredménnyel. Azt mondta, hogy a Nyugat gyenge és függésben élő Oroszországot akar, de ezt a célját most sem fogja elérni."
"Több tucat laboratóriumból álló hálózat is működött Ukrajnában, ahol katonai és biológiai programokat, többek között koronavírus, lépfene, kolera, afrikai sertéspestis és más halálos betegségek mintáival végzett kísérleteket végeztek a Pentagon irányításával és pénzügyi támogatásával" - mondta.
Itt várhatunk békét mostanában - a béketárgyalások csak időhúzás egy még nagyobb ütközet előkészítésre ...? ....lehetséges.
https://www.portfolio.hu/global/20220316/vlagyimir...
Összegzés: Lenthor visszatesztjében van v.mi-:)
DAX f4H uti (persze ez csak az én álláspontom 2x ? jellel:
ha ezen túl megy ... "jelzésre várva" jeligére. (és kitört a béke a gazdaságban is)
vannak idegeid.... :D :D :D Respec(k)t! Szerintem várjuk meg a reggelt, pláne a hétfőt...Szerintem ha még ma sikerül visszakapaszkodni 14500 fölé, akkor itt holnap még lehetnek meglepetések és "ÚJRATERVEZÉS".... meglátjuk... (SPnél ugyanez 4338 kb....)
azt hiszem a 14250et mostantól erős támasznak és stop szintnek tekinthetjük a daxban....
nehogy aztán 14600-as DAXra ébredjünk.... brutál erő van a DAXban... Nézd meg az elmúlt 40 perc történéseit sp meg daxban....sp magára talál 4300 fölött stabilizálódik, akkor dax simán mehet felfele, akár réssel is. Megmondom őszintén nem tudom miért, és nem is nagyon értem.... nem találom az okokat, pedig biz isten töröm az agyam rajta... kvázi a dax húzza fel az usát, miközben EUban van háború és EUban van nagyobb xar a palacsintában... Mi a xart nem veszek észre???? Ez idegesít igazából leginkább... valami fundamentálsi pelenkacsapdának lennie kell... HA erre rá tudnánk jönni, akkor megértenénk mi van... Látod Lenthor TA alapon te se látsz benne semmi negatív alakzatot, se gyertyát, SEMMIT! Elliotot is át tudod számozni, de a józanész mindennek ellentmond.... :( feladom... veszek és leszarom, lesz ami lesz...
(Nagyon szívesen meginnék veled egy sört, bort, üditőt ha egyszer otthon leszek és nagyon szívesen vitatkoznék veled egy jót, ha benne lennél...)
baaaazd+ ezek hülyék... csak gondoltam rá, csak tartottam tőle, de mire leírtam akkorát rántottak mindenen, hogy öröm nézni.... hogy is szoktuk mondnani??? A hírek csak ideig óráig téritik el az indexeket a valós iránytól... mi volt az irány??? Felfele ész nélkül... kamatdöntésre mi történt? Leöntötték.... 40 percel később meg rángatják felfele....
Nekem gyanús, hogy az a sziget meglehet és komoly réssel nyitunk holnap lefelé!
Köszönöm, nálam sincs betöltve, csak a gyertyák kicsit más nyitó és zárót adnak - investing
Szia, nem neked írtam, hanem első Jacknak. Azt tudom, hogy Te tudod.
A Fed 2023 végén átlagosan 2,8 százalékon látja az irányadó kamatot.
Magyar idő szerint este hétkor tette közzé kamatdöntését a Fed, az amerikai jegybank a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal emelte a kamatot. Hamarosan megszólal az elnök többek között a háború gazdasági hatásairól.