Regisztráció Elfelejtett jelszó

dax

olvas0 Előzmény: #1001207

nehogy aztán 14600-as DAXra ébredjünk.... brutál erő van a DAXban... Nézd meg az elmúlt 40 perc történéseit sp meg daxban....sp magára talál 4300 fölött stabilizálódik, akkor dax simán mehet felfele, akár réssel is. Megmondom őszintén nem tudom miért, és nem is nagyon értem.... nem találom az okokat, pedig biz isten töröm az agyam rajta... kvázi a dax húzza fel az usát, miközben EUban van háború és EUban van nagyobb xar a palacsintában... Mi a xart nem veszek észre???? Ez idegesít igazából leginkább... valami fundamentálsi pelenkacsapdának lennie kell... HA erre rá tudnánk jönni, akkor megértenénk mi van... Látod Lenthor TA alapon te se látsz benne semmi negatív alakzatot, se gyertyát, SEMMIT! Elliotot is át tudod számozni, de a józanész mindennek ellentmond.... :( feladom... veszek és leszarom, lesz ami lesz...

(Nagyon szívesen meginnék veled egy sört, bort, üditőt ha egyszer otthon leszek és nagyon szívesen vitatkoznék veled egy jót, ha benne lennél...)

baaaazd+ ezek hülyék... csak gondoltam rá, csak tartottam tőle, de mire leírtam akkorát rántottak mindenen, hogy öröm nézni.... hogy is szoktuk mondnani??? A hírek csak ideig óráig téritik el az indexeket a valós iránytól... mi volt az irány??? Felfele ész nélkül... kamatdöntésre mi történt? Leöntötték.... 40 percel később meg rángatják felfele....