Regisztráció Elfelejtett jelszó

e-cigaretta

https://444.hu/2019/02/2…

#840065 banyaiz

https://444.hu/2019/02/28/egy-reszeg-orosz-ferfi-a...

Ha ezt Rejtő megérhette volna. A múltkor az orosz hússaláta, francia őrvezető, angol géppuskás és társai a német vonaton mikor egy afgán a kínai baltával a hongkongiakat üldözte.

Most meg Piszkos Fred a kapitány nyitójelenete majdnem szó szerint. :)

Erre képes a nikotinfüggőség. Ezt a képet ahogy botorkál késsel a hátában még lehet a cigisdobozokra is felrakják. Mondjuk amilyen képek vannak rajtuk ez még konszolidált lenne. Oké dohányzás elleni kampány, de mennyire beteg már egy termék ami szabadon fogyasztható és a dobozán olyan képek amik különféle betegségek végstádiumában készült közeli fotók. :) Ha ez normális egy élvezeti cikk dobozán.

Ennyi erővel nagyon sok termékre lehetne hasonló képeket feltenni. Mondjuk a borospalackokra egy végstádiumos májrák közeli fotót. :) Gondolom nagyon étvágygerjesztő lenne egy egy ünnepi ebédhez elfogyasztott minőségi bor palackján.

Megnéztem bontott dobozon lévő képet. Ül rajta tolókocsiban egy teljesen leépült nő, kora meghatározhatatlan, fehér lepelben, kezei lógnak, fejét lógatja, és ez a szöveg a dohányzás agyvérzést és fogyatékosságot okozhat. Minden tiszteletem a dohányzás elleni kampányoknak, de aki ezt kitalálta az már nem kell dohányozzon fogyatékos legyen, nem kell neki hozzá agyvérzés vsz. Alapjáraton is sikerült ezt a fogyatékos állapotot elérnie :)

Smoking is bad, m'kay

#815496 Fornit

http://hvg.hu/elet/20180226_Az_ecigi_sokkal_veszel...

"A csaknem 70 ezer ember adatainak elemzésével készült tanulmányt az amerikai Nikotin- és Dohánykutatási Társaság éves konferenciáján mutatták be Baltimore-ban. A Kaliforniai Egyetem San Franciscó-i intézményének (UCSF) kutatói megállapították, hogy a hagyományos cigaretta napi fogyasztása majdnem megháromszorozza a szívroham esélyét, ráadásul a napi e-cigarettázással járó kétszeres kockázat ehhez hozzáadódik, aki tehát mindkét félét naponta szívja, annak ötszörös szívrohamkockázattal kell számolnia...."

Re: nincs cím

#776362 Csusza

Mázlista vagy, hogy megúsztad a tök felesleges rászokást és a kínlódós leszokást.

Mindig becsültem azokat, akik simán letették a cigit. Határozott jellemre vall. Aki szokott már le, az tudja, hogy nem adják olyan könnyen a tisztaságot.

Re: nincs cím

#776275 Ibiza

Faterom 35 évet bagózott, már nem emléxem mit szívott de 1-2 dobozzal elnyomott. Azt mondta fiam ne dohányozz de ahogy te gondolod, nem mondhatom ne ha én nyomatom. Mondtam ok akkor szokj le. Fogta és eldobta. Egy darabra nem gyújtott rá azóta, pattanásig feszültek az idegei..napi 2 csomag savanyúcukrott szopogatott (pedig akkor utálta az édeset.) És azóta nem gyújtott rá.

Én próbálgattam,a bakaszivartól a soha nem látott amerikai cigikig, barátom rokona usából küldözgette..nekem is mert gyűjtöttem a cigisdobozokat. (valami hosszú és táj kép volt rajta, meg műanyag dobozos multi..camel...marllboró) fater nem tiltotta ezért nem volt nagy kihívás..viszont nagyon utáltam büdös lett tőle az ujjam meg a pofám.. állandóan fogat mostam.. aztán elég volt belőle..ha vidékre mentem akko este taliztünk a helyi erőkkel...a keresztnél :) .egyből nagy cigi kínálgatás ment..én voltam egyedül aki mondtam nem dohányzom.. már leszoktam :DD

Ja már emléxem..mezítlábas symphoniát szívott.. utána átnyergelt helikonra...meg használt multifiltert..rohadt büdös volt amikor tisztította.

nem is láttam eddig ezt …

#776233 matgab

nem is láttam eddig ezt a topikot.

Nekem az utolsó cigi a számban valamikor 1978 körül volt és már akkro is sokat spóroltam, mert az is már egy használt csikk volt, amit felvettem a földről és megettem, utána gyomormosás. Mentségemre legyen mondva, hogy akkor 2 éves voltam.

Akkor én biztos annyit spóroltam, hogy abból tőzsdézem! :-)

Az szép! De a kávéfüggés…

#776203 Csusza

Az szép! De a kávéfüggés maradt, ugye? ;-)

(Nálam igen, imádom.)

Igen, jó a tisztaság, plusz az az érzés, hogy nem vagyok függő, nem a bagó diktál. Mondjuk a szombat vagy vasárnap késő este öltözés, és éjjel-nappaliba vagy benzinkúthoz zarándoklás csak azért, mert rosszul számolgattam, és másnap reggelre nehogy véletlenül elfogyjon a cigi. :-)

gratulálok! lassan 8 éve…

#776200 Koffein

gratulálok! lassan 8 éve nem gyújtottam rá. jó érzés tisztának lenni. :)

Na, eszembe jutott, gond…

#670074 Csusza

Na, eszembe jutott, gondoltam megnézem, hogy állok most. Nem is rossz: http://sincemylastcigarette.com/banners/1342996200_15_1_EUR_2.7_default.png

920 Euroval már hasznosabb dolgot is lehet csinálni, mint elfüstölni. Ebből például már kijön egy jó síelés és egy nyaralás. Nálam persze nem, mert én otp-re költöm... :-D

Aki le akar állni, csak támogatni tudom, jobb az élet kevesebb szívással! ;-)

Re: nincs cím

#612119 banyaiz Előzmény: #612037

Gratulálok. Azért ne felejtsd el leszokni nem lehet csak abbahagyni. :)

Kívánom pár év múlva is bírd a kiképzést.

Re: nincs cím

#612037 Csusza Előzmény: #563796

Leült a topik, hát senki sem szokik le rajtam kívül? :-)

Épp eszembe jutott, megnéztem a netes számlálómat, már 8 és fél hónapja nem bagózom, az elektrónyikusat is már csak ritkán pöfékelem. Csak néha, az íze kevéért, amikor szembe jut.

4-5 kilót ugyan így tavasszal le kellene biciklizni magamról, az valahogy felugrott, de ennyi belefér.

Aki csak teheti, szokjon le, jobb anélkül az élet! ;-)

Re: nincs cím

#564536 Tapasz Előzmény: #564409

Lementünk éjszakára horgászni a haverommal, fejenként majdnem 3 doboz cigi, meg majdnem egy rekesz sör. A végén már szinte fájt a torkom a sok bagótól.Mire felkelt a nap, úgy nézett ki a horgászhely, mint valami kocsma. Negyedóra kellett összeszedni a csikkeket ...

A leszokásban az volt a legrosszabb, hogy imádtam cigizni, és a fentiekhez hasonló eseteken kívűl soha nem volt semmi bajom a cigitől. Se krákogás, se köhécselés semmi sem.

Azóta az ötös óta még felugrott 20 kg :-).

De azért mert akkoriban nem ettem, csak bagóztam (190/65 talán sejtet valamit)

Re: nincs cím

#564409 banyaiz Előzmény: #563837

1 kartont 1 hétvégén? Fejenként 5 doboz 2 napra? Keményen toltátok.

Nekem egyik rokonom egész életében nagy bagós volt 2-3 doboz/nap sokszor egyik cigivel gyújtotta meg a másikat láncdohányos volt , normál szofit szívott. Szóval megszállott bagós volt, nagyon csúnyán köhögött már úgy 60 éves kora körül 3 évre letette, hogy egy slukk sem, utána visszaesett újra ugyanagy tolta, aztán kapott egy tüdőembóliát, amit szerencsére túlélt, és azóta semmi cigi most 80 éves. Kb úgy 10 éve nem szívott semmit, de ez kellett hozzá.

Nehéz ügy ez. :) Ennyi ideig nem szívtad soha ne gyújts már rá.

Re: nincs cím

#564394 Csusza Előzmény: #563838

Látszik, hogy nem voltál bagós. :-)

Így könnyű, én is azt szoktam mondani -gyakorlatilag absztinensként- a piásoknak, hogy "hát ne igyál bameg, és kész, látod, nekem is megy". ;-)

Mocsok egy dolog a bagótól való függés, tényleg.

Re: nincs cím

#564387 Csusza Előzmény: #563837

Én meg a te leszokásodhoz gratulálok. Én kétszer próbáltam így akaraterőből, de nem ment, én ahhoz kevés voltam. :-)

Mondjuk ez tipikusan az az eset, hogy a cél szentesíti az eszközt, tök mindegy, hogy sikerül valakinek.

Egy hét alatt 5 kiló plusz az nem pite, kicsit esetleg nassolgattál? :-D

Re: nincs cím

#564386 Csusza Előzmény: #563837

Én meg a te leszokásodhoz. Én kétszer próbáltam akaraterőből, de nem ment, én ahhoz kevés voltam. :-)

Mondjuk ez tipikusan az az eset, hogy a cél szentesíti az eszközt, tök mindegy, hogy sikerül valakinek.

Egy hét alatt 5 kiló plusz az nem pite, kicsit esetleg nassolgattál? :-D