Legrosszabb esetben átnevezik Dogger.re :)))
és mit fog jelenteni ez? nemhogy Muskot nem fogják tiltani, de még Trámp is visszaszivároghat a választási hajrára...
Legrosszabb esetben átnevezik Dogger.re :)))
és mit fog jelenteni ez? nemhogy Muskot nem fogják tiltani, de még Trámp is visszaszivároghat a választási hajrára...
Musk bevásárolta magát... kíváncsi vagyok, hogy fog-e mészárolni az igazgatóságba :P
https://www.portfolio.hu/befektetes/20220404/elon-...
ez szép menetelés volt, 2020 márciusától 2021 október 1620%.. azóta esett 55-60%-ot, ha meg 2020 márciusától nézzük, így is 600% nyerőben van...
sajnálom, hogy nem vettem bele, anno nézegettem, de nem láttam fantáziát benne.. egy ilyen fantáziátlan cég ment több mint 1600%-ot. egyszerűen döbbenet :-/
Amióta Maxar háborútudósító fotók lepték el a világhálót, ugrott hirtelen 50%-ot az árfolyam, most szerény 35%-on áll jelenleg...
Ráfért már a split.
Ezt a +5,7-ot kissé túlzásnak érzem erre a hírre.
A googletól elkívánták, jön a 20:1-es split és a rv.visszavásárlás 10milliárd értékben, ami lófütty ekkora méretnél...
3e-re jól felugrott :)
|
|
Anno 2016-ban a Mylan-nél volt egy classaction, amire jelentkeztem- mondván úgysem kerül semmibe, nézzük meg mi lesz belőle.
Erre most kaptam egy levelet egy amcsi ügyvédi irodától, hogy 30m USD-t kapott a Fund és adjam be az igazolásokat, hogy mennyi veszteségem volt és küldjem be az állításomat alátámasztó hivatalos dokumentumokat.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből valami (bár a bankszámlaszámom nem kérték el- ez azért ne ad így még okot nagy bizakodásra.)
Nem is gondoltam volna, hogy lesz ebből valami.
Lehet a többi class action-re is jelentkeznem kellett volna (GME, Array és még egy csomó cégnél volt ilyen).
Nektek van ilyenben tapasztalatotok?