NNDM persze elkezdett felfelé menni most már.
Mintha minden el lenne átkozva, amit megveszek és megszabadulna az átoktól, amit eladok.
NNDM persze elkezdett felfelé menni most már.
Mintha minden el lenne átkozva, amit megveszek és megszabadulna az átoktól, amit eladok.
sejtettem bazzeg, hogy el kellett volna adni az IO-t tegnap. 1,6-nál elkezdtem bevinni a megbízást, aztán 1,5-re stopot állítottam be, de azon átzuhant.
Aztán a 1,4-nél még adtam el, aztán amikor stabilizálódott ott, akkor visszavettem. Ez hiba volt, el kellett volna adni az egészet.
IO bővítés napi maxon (1,22). Utána 5 percen belül megvolt az 1,05 (-14%) , úgy veszem, hogy teljesült a faktor, mehet felfelé tovább!
milyen hasznos tud is lenni a stop...
2585-re tettem be stoppot az ETH-ra.
Úgy zuhant át rajta , mint kés a vajon, nem teljesült, de aktiválódott az eladási megbízás. Most meg hogy felrántották, teljesült:-(((
NA várjál az elős RIG vételem után (3,6) megvolt a -10%.
Az, hogy egy ilyen napon belüli eladás-vételt hogy értékelünk a faktor szempontjából azt nem tudom...
Lehet ez a +10% még az eladásomnak szólt, aztán majd jönnek a minuszok , amikor teljesült az eladást követő eufória.
Ez már a harmadik eset pár héten belül, hogy valami +10%-ot emelkedik a vételed után.
korábbi RIG-em eladtam 3,97-nél, majd beszartam, hogy nem kapom vissza és azt is visszavettem 3,95-nél.
Most már mehet fel 40-ig!
Na OMV-nél is megvolt a -10%. Ez gyors volt.
Corsair-t eladtam, vettem belőle RIG-et 3,95-nél.
OTP eladva, aztán harmad pakk visszavéve.
na, ilyen papírom még úgysem volt, pedig már vagy 15 éve nézegetem...
OMV vétel.
OTP visszavéve. Beszoptam, megint pont a 11050-es mélypontnál adtam el...
Visszavettem most dupla annyit.
OTP eladva.
GALA, ETH, AVAX eladva, majd visszavéve.
volt némi ugrálgatásom ki be a CPE-be, azt vissza akarom még szerezni, volt ki be ugrálásom a RIG-be, azt visszavettem.
Volt ki be ugrálásom a kriptókba (GALA, AVAX, ETH), ez most éppen van.
Volt ki be ugrálásom a Sibanye -ba- ezt is visszavettem...
Ma visszavettem a K+S felét.
Csak, hogy értsétek, hogy miért olyan hektikusak a piacok...