OTP eladva.
GALA, ETH, AVAX eladva, majd visszavéve.
OTP eladva.
GALA, ETH, AVAX eladva, majd visszavéve.
volt némi ugrálgatásom ki be a CPE-be, azt vissza akarom még szerezni, volt ki be ugrálásom a RIG-be, azt visszavettem.
Volt ki be ugrálásom a kriptókba (GALA, AVAX, ETH), ez most éppen van.
Volt ki be ugrálásom a Sibanye -ba- ezt is visszavettem...
Ma visszavettem a K+S felét.
Csak, hogy értsétek, hogy miért olyan hektikusak a piacok...
minden papírom zöld?? Buy the fucken war, vagy mi van itt?
bazzeg, sikerült a legnagyobb napi emelkedés reggelén eladnom megint??
Reggel eladtam a K+S-t, mert azt gondoltam olcsóbban visszavehetem.
Azonnal ment 1 EUR-t felfelé...
Most meg fogom a fejem.
Sibanye Stillwater 1 nap alatt el is érte a -10%-ot... Szép volt... :-(
a múltkori a Cameco volt, de az az első napi +10% után azért beborult -18%-ig... Szóval ott azért behúztam a faktort...
Ez már a második eset 1-2 héten belül. :)
OTP eladva. Vételem után +10 pár órán belül??
Hiba van a mátrixban...
Sibanye Stillwater Limited (SBSW) vétel
OTP vétel, csak hogy annak is odabasszak egyet!
Az oké, hogy az anglogold Ashanti-nál kiütött a stop és tegnap visszavettem nagy adag K+S részvénycsomagomat és ezért 1 héten belül kitört a háború és elszállt az összes arany és olajos cég...
De az mi a fracnért van, hogy az én megmaradt olaj és arany részvényeim még ilyen helyzetben sem emelkednek normálisan???
RIG: +0,86%,
CPE: -0,7% !!! Minusz ilyenkor amikor 100 USD fölé ment az olaj!
FNV: +1,44%
mondjuk a CFO épp most távozott.
K+S visszavéve.
Jó lesz ez a papír és valami döbbenetesen olcsó még mindig.
Verem a fejem a falba, hogy 5 EUR-nál nem vettem belőle annyit amennyit csak tudtam volna 1,5 évvel ezelőtt.
https://www.kpluss.com/en-us/press/press-releases/...
1,25 EUR eredményt várnak erre a negyed évre. Az 4 negyedévvel számolva legyen 5. és 21 az ára. az 4-es P/E. Röhej, hogy 5 EUR volt az ára és a következő két negyedévben 5-6 EUR közötti eredményt hozott... (oké rendkívüli tételek voltak benne).
K+S 20,53-nál eladva...
Visszaveszem majd, de azért van egy kis para bennem, hogy hogy nyitnak az amcsik.
rábővítettem eléggé erre az Energy vault-ra, még a végén ezen is bukok...
+81%...
Na egyszer volt anno még a Seadrill részvényem ilyen, hogy 250% pluszban volt. (3 alól ment fel vhova 7 fölé)
Mondjuk akkor abból sok volt, de nem realizáltam este, mert az asszony rám parancsolt, hogy menni kell Tescoba és mire hazaértünk már 50% alatti volt csak a profit... Napon belül az sem rossz azért, akkor ...
Most kevés van (bár bővítettem most 18-nál) és isten bizony haza sem megyek, amíg nincs vége az after marketnak is!