hmm, repül ez.......
hmm, repül ez.......
Sziasztok.
Mit gondoltok mol-ról?
Meddig mehet?
Nem figyeltem, a netem meg lassú, (nem tudom miért),nem nyit meg oldalakat, TA szerint hol van komolyabb ellenálása?
13 400-es záró, gyönyörű napot csináltunk egyedüliként mínuszban... (+Egis)
Off: Hihetetlen, hogy a telefont megint hogy felkötötték a záróban: 648-658 !!
Én még sajnálnám beáldozni a tegnapi mol kiszórására a mai oti longom hozamát, de nagyon érik a dolog...
off: "Alapító atyánk" meg sorra nyitogatja az otp longjait. mi meg nemhallgatva a jó tanácsra szenvedünk ebben a vacakban :)
Kistoppoltam magam 450-nél.
Kis bukót fedezte mai oti longom.
Mielőtt temetnétek, annyiban szerencsém volt, hogy a vételi megbízásomnak elsőre csak 1/8-a teljesült a többit meg kivettem, így egész mini veszteség volt, a tegnapi viszont megvan, kérdés kiüljem-e?
Már kistoppolt... "Sikeres" tdt volt, bezzeg mennyivel "rosszabbul" jártam volna az 670-es oti longal, két nap két jó választás :((
stop...
Én még rá is tdt-tem 500-nál, egyszer csak kitör innen, még él a remény...
11500-11900 között bevásároltam(még 12200 átvitele után is egy keveset),
tegnap 13390 mind elment:)
örömöm nem felhőtlen, tegnap még visszaszálltam 13540-en full pénzzel a nagy meghúzásban:(
stop legyen Veletek, nem tetszik a mai nap..
Az első fele már megvalósulni látszik, remélem a második is bejön :)
OFF: azt azért kicsit sajnálom, hogy paráztam beshortolni azt a "másik" papírt, de látva a felforgalmat, nem éreztem, hogy itt kéne indítanom életem első shortját... Pedig egyszer már el kéne kezdeni...
Remélem az OTP elkezd esni, a bux-ot nem akarják hagyni, és MOL-al tartják fent:)
A szinte nemlétező vevői oldal is "jól" néz ki a könyvben, azért a 0-án való kiszállóban még reménykedek. Micsoda perspektívák :)
Ne idegesíts :)
A reggeli két leöntés úgy felidegelt, hogy még a tervezett otp tdt-ről is majdnem lemaradtam (650-690 lett belőle) Ezzel a f**sal meg még nullán sem vagyok grrrr...
Délután még lehet erő a MOL-ban, legalábbis remélem, ha már vettem nyitóban:)
Kicsit belevettem 13600-on, erre rögtön lemegy 13500-ra. Jól kezdődik:)
Vegyük úgy, hogy duplán fizetem a broki díjat. :)
gyönyörű csere volt tegnap a mol otp... :)) Egyiken 150pont haszon, másikon 0 jelen állapot szerint :D Nekem a másik van :D
Azért álmatlan éjszakát nem fog okozni :)
Csak már megint nem tartottam magam a kiszállási tervhez + ha már betoltam a pénzem a másik három bármelyike jobb választás lett volna - persze utólag okos csak az ember...
Mindenesetre holnap biztos dobom, vinni semmiképp nem fogom, így is kísért két barátom szelleme akik jóval 14 felett ragadtak be, ők persze még felvárják, én kívánok sok sikert nekik, de oda már nélkülem menjen :)