de van, de Ő is lefel várja a piacot és szerintem a hócipője tele van az egész piaccal..
de van, de Ő is lefel várja a piacot és szerintem a hócipője tele van az egész piaccal..
könyvön kivül kötöttek kétszer.. elég megnézni a napi chartot a mennyiségi függvényt
OTP "elszállt" ahogy írtam
nagyon nem vágom az átkötés értelmést.. nem határidős vagy valami ilyesmi nem?
volt két átkötés itt is..
öveket becsatolni :) az irányt nem tudom :)
mai fej váll megtámasztva az átkötéssel..
bocsi én mai esésre gondoltam.. napi charttal
egyébként erős fantázia kell a tiedhez :))
hónapos diagramon egy fordítottat láttam de írtam is , lehet hogy a fantáziám 1 kicsit erős :))
Fej váll?
50másodpercig semmiben nem volt kötés.. beijesztett a mennyiség OTPben? :)
igen sajnos benne van a pakliba magas a volatilitás a piacon és ha éppen nem túl jól nyúl bele az ember az adott periódusba hááát ..rosszul is elsülhet a dolog ...nekem is sikerült már az otival ez sajnos de aztán türelmesen kivártam a sorom .. (most azért 1 kicsit felszabadultabban ülök itt mint akkor :)) )
az a baj nem érzem a MOL-t utoljára októberben vettem bele 11.000nél, aznap leöntötték 10.250ig és vissza 11.100ig.. kidobtam majdnem nullán, utána ment 8250re
jaja itt még talán azért van még mit betölteni ,komolyabb ellenállások 13800 14000 környékén ha marad a jó hangulat és társulna már végre egy konkrétabb forgalommal ......
Jah, tegnap nyertem a MOL-on 13000-záróig (nem tudom, mennyi volt pontosan), és a hatit még most is lezárhatom nyerőben. Mármint a hati shortot:)
akkor nem vagyok lemaradva még.. most a Molban én is jobban hiszek..
bankszektor sérülékeny.. a többi elég maxosak
jaaaa a záró áron .. ok . na akkor hajrá ;) 13500-ig meg se álljunk
Mondom ugyanott, tehát a tegnapi zárón. Betöltötte a rést, így hiszek neki.