Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

aki házas az jobban keres

#881203 matgab Előzmény: #881170

a mi anyavállalatunknál egy bevándorló felmenőkkel rendelkező, leszbikus, iráni származású, zsidó, nőt találtak meg az esélykiegyenlítési igazgatói pozicióba, aki kicsit sántít is...

Szerintem nála megfelelőbbet nem tudtak volna az egész bolygón találni...

aki házas az jobban keres

#881170 Koffein Előzmény: #881166

Túl logikus amit írsz. Úgy érzem, több szingli kell az igazgatótanácsokba, illetve minden házas középvezető mellé egy szingli vezetőt is ki kellene nevezni, hogy meglegyen a transzparencia, persze, mindezt azt követően, miután kineveztek egy kisebbségit/színes bőrűt és egy lmbtqvégtelen vezetőt :)))

aki házas az jobban keres

#881166 matgab Előzmény: #881153

Bazzeg, ezek fordítva ülnek a lovon!!!

Nem azért keres jobban , mert házas, hanem mivel jól keresett, ezért egy nő az hozzáment.

Magyarul: ha jól keresel, akkor sokkal nagyobb eséllyel lesz nőd, sőt ha elég sokat keresel, akkor a nők szívesen le is horgonyoznak nálad és gyereket is szülnek neked.

Csak , ilyen következtetést a mai világban nem illik levonni, sőt, az egy genderfasiszta, aki ezt meglátja! Mert aki ezt meglátja, az mindjárt szinte azt is mondja, hogy a nők ribancok. Vagy legalábbis közel állnak ahhoz az ősi meglátáshoz, hogy akinél biztonság van és húst kapnak tőle, annak szívesebben khhm vállalnak gyereket!


Viszont van az a kategória , akik brutálisan jól keresnek és azok szintén szinglik, mert azok meg általában nem horgonyoznak le, hanem legfeljebb itt is ott ics csinálnak néhány gyereket, aztán nem bírják elviselni az asszony nyammogását , korlátozásait és továbbszállnak egy másik nőhöz...


Ezek meg azt keresik, hogy aki házas, az miért keres több pénzt...!? Hát bazzeg ilyet!

Olyan, mintha azt kérdeznék, hogy vajon miért van az, hogy akinek levágja a vonat a fejét, azoknak miért vannak az átlagnál gyakrabban vannak öngyilkossági gondolatai...?

aki házas az jobban keres

#881157 TrendMan Előzmény: #881153

Összességében meglepően jó összefoglaló az okokról.

Azt is mutatja, hogy az életben és a világon kevés a közvetlen ok, a legtöbb ok-okozati összefüggés többszörösen összetett.

Egyszer kezembe került egy könyv, valami olyasmi címe volt, hogy a 100 leghétköznapibb logikai tévedés.

Ezek közül az egyik valahogy így hangzott:

X azon morfondírozik, hogy sportolni szeretne, de nem tudja melyiket válassza.

Több lehetőséget megfontol, aztán elvet, a végén úgy dönt, hogy úszó lesz.

Azért lesz úszó, mert azok szép, deltásak az úszás következtében. Ő is ilyen szeretne lenni.

Azt felejti el figyelembe venni, hogy nem azért deltásak, mert úsznak, hanem azért úsznak, mert ehhez megfelelő adottságaik vannak.

Itt kapcsolódhat a jelen témához:

Egy másik statisztika szerint, a magas férfiak sokkal jobban keresnek, mint a kevésbé magasak.

Ha ezt összevetnénk a fenti hivatkozással, akkor az is kiderülne, hogy a magas férfiak sokkal inkább házasok, és a házas férfiak sokkal inkább magasak, mint aki nem magas/házas.

Hát igen megy a fehér fe…

#880556 Fornit Előzmény: #880539

Hát igen megy a fehér felsőbbrendűség és a begyepesedett nemkategóriák (csak ffi v nő) elleni küzdelem. Láttam egy videórészletet, nem tudom előtalálni magát a videót, de ez volt, megy a rasszizmus és a misgendering https://www.theblaze.com/news/sex-in-the-city-rebo...

Magát a sorozatot nem néztem, nem tudom amúgy miről szól, csak olvastam h extra woke lesz a folytatás.

a Szex és NewYorkot is ú…

#880539 Koffein

a Szex és NewYorkot is újragondolták... kinyírták a szöszi kanját, akiért nem is tudom, hogy hány évadon keresztül epekedett, a harmadik részre meg behozták az lmbtq-t.. oly erősen rúgták rá az ajtót a nézőkre, hogy asszonypajti azt kérdi, e miről beszél? mi az a queer? úgy érzem, hogy ezek az új részek nem fognak lemenni egyik magyar csatornán sem :)

hogy legyen tőzsdei vonatkozása is, a rendező egy polotonon gyilkolta meg az alfa hímet... ha ez nem nyírja ki a bicajt, akkor semmi, lehet fordulhat is XD

Ez aztán kárpi. Tényleg …

#880524 Fornit

Ez aztán kárpi. Tényleg csak annyi kellene, hogy kimegyek az usába, és annyi női wc-be megyek be, amennyibe tudok, mielőtt kibasznának valahonnan, aztán jöhet a per.

Ennek a nő... fé.... izének ezzel a 4 millával kb meg is van oldva az élete anyagilag, már iskolás korában.

"A Missouri school district which refused to allow a gender nonconforming biological female student who has used male pronouns since the age of 9 use the boys' restrooms has now been ordered to pay $4 million in damages."

https://thepostmillennial.com/school-district-must...


pikáns sztori

#880517 matgab Előzmény: #820508

https://telex.hu/gazdasag/2021/12/16/a-vegrehajtoi...

matgab

Ebben az a durva, hogy a végrehajtó maffia tökeire senki nem lép rá már évtizedek óta.

Ezek még ma is ugyanazok a maffiózók, akik lejattoltak anno az árveréseken a kopasz-fuxos, bűnözőkkel.

Az biztos, hogy én szoktam nézni az MBVK.hu árveréseit, de ott én még reális áron eladott ingatlant nem láttam.

Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag csak vakon lehet licitálni a várhatóan lelakott állapotban megveendő lakásokért, gyakran -sőt a legtöbbször piaci ár felett fejeződik be a licit.

Olyan is van, mintha valakinek nem is számítana a pénz. Láttam már olyat, hogy VIII. kerületi gangos lepusztult lakásra valaki 180 millió forintos ajánlatot adott. Igaz, lehet elnyomta egy számmal a 18 milliót, de maga a weblap rendszerük is valóban olyan szar, mintha XX. századi lenne.

Ehhez képest meg azt olvasni mindenhol, hogy piaci ár alatt 30-50%-kal értékesítik a lakásokat. Na de hol? Milyen rendszeren keresztül, mert az e-árveréseken biztos nem.

De az is furcsa, hogy bizonyos ingatlanok, amiknek sikeres volt az árverése, bizonyos időközönként újra és újra megjelennek.

A jogi fórumokon meg elrettentő sztorikat lehet olvasni sikeres árveréseket követően, hogy miket csinálnak illetve miket nem csinálnak a végrehajtók és mennyire nem értenek ahhoz sem, hogy nekik mi a kötelességük, mik a feladataik.

De minden szavukat a bíróságok zokszó nélkül jóváhagyják...

A férfiak nem elég szelí…

#880515 TrendMan Előzmény: #880514

A férfiak nem elég szelídek és nem elég alkalmazkodóak.

Ha meg igen, akkor nem elég férfiasak.

Csak a gond van velük.

Hát ez a cikk milyen hül…

#880513 Tapasz Előzmény: #880512

Hát ez a cikk milyen hülye következtetést von le a férfiak szavazásával kapcsolatban

"amikor a januári hőségb…

#879750 Fornit Előzmény: #879744

"amikor a januári hőségben Rióban esténként bulizni mentem, és pár óra alvás után karikás szemmel mentem ki Ipanemán a strandra,"

De a strandszékre már nem tudtál leülni te buzi :)))