Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Ez aztán kárpi. Tényleg …

#880524 Fornit

Ez aztán kárpi. Tényleg csak annyi kellene, hogy kimegyek az usába, és annyi női wc-be megyek be, amennyibe tudok, mielőtt kibasznának valahonnan, aztán jöhet a per.

Ennek a nő... fé.... izének ezzel a 4 millával kb meg is van oldva az élete anyagilag, már iskolás korában.

"A Missouri school district which refused to allow a gender nonconforming biological female student who has used male pronouns since the age of 9 use the boys' restrooms has now been ordered to pay $4 million in damages."

https://thepostmillennial.com/school-district-must...

pikáns sztori

#880517 matgab Előzmény: #820508

https://telex.hu/gazdasag/2021/12/16/a-vegrehajtoi...

matgab

Ebben az a durva, hogy a végrehajtó maffia tökeire senki nem lép rá már évtizedek óta.

Ezek még ma is ugyanazok a maffiózók, akik lejattoltak anno az árveréseken a kopasz-fuxos, bűnözőkkel.

Az biztos, hogy én szoktam nézni az MBVK.hu árveréseit, de ott én még reális áron eladott ingatlant nem láttam.

Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag csak vakon lehet licitálni a várhatóan lelakott állapotban megveendő lakásokért, gyakran -sőt a legtöbbször piaci ár felett fejeződik be a licit.

Olyan is van, mintha valakinek nem is számítana a pénz. Láttam már olyat, hogy VIII. kerületi gangos lepusztult lakásra valaki 180 millió forintos ajánlatot adott. Igaz, lehet elnyomta egy számmal a 18 milliót, de maga a weblap rendszerük is valóban olyan szar, mintha XX. századi lenne.

Ehhez képest meg azt olvasni mindenhol, hogy piaci ár alatt 30-50%-kal értékesítik a lakásokat. Na de hol? Milyen rendszeren keresztül, mert az e-árveréseken biztos nem.

De az is furcsa, hogy bizonyos ingatlanok, amiknek sikeres volt az árverése, bizonyos időközönként újra és újra megjelennek.

A jogi fórumokon meg elrettentő sztorikat lehet olvasni sikeres árveréseket követően, hogy miket csinálnak illetve miket nem csinálnak a végrehajtók és mennyire nem értenek ahhoz sem, hogy nekik mi a kötelességük, mik a feladataik.

De minden szavukat a bíróságok zokszó nélkül jóváhagyják...

A férfiak nem elég szelí…

#880515 TrendMan Előzmény: #880514

A férfiak nem elég szelídek és nem elég alkalmazkodóak.

Ha meg igen, akkor nem elég férfiasak.

Csak a gond van velük.

Hát ez a cikk milyen hül…

#880513 Tapasz Előzmény: #880512

Hát ez a cikk milyen hülye következtetést von le a férfiak szavazásával kapcsolatban

"amikor a januári hőségb…

#879750 Fornit Előzmény: #879744

"amikor a januári hőségben Rióban esténként bulizni mentem, és pár óra alvás után karikás szemmel mentem ki Ipanemán a strandra,"

De a strandszékre már nem tudtál leülni te buzi :)))

google hirdetés dojcslándba

#879476 Koffein

a twitteren a német google ezt a hirdetést dobta be :))

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/11/07/334K_pkiv_g_sgoogle.jpg

???

#878935 matgab Előzmény: #878923

Hát alapvetően a csajok a rutin , a megszokott bevált dolgok felé szeretnek haladni (csorda szellem) nagy általánosságban, ami nyilván szükséges volt az evolúciónál ahhoz, hogy életben tartsák a gyermekeket és magukat.

Ez a mentalitás és alapösztön viszont alkalmatlan arra, hogy az újdonságot keressék, kilépjenek a sémákból , gondolkodási struktúrákból. Ezért lesznek nők ritkábban felfedezők, kutatók, feltalálók, vagy éppen vezetők.

Viszont sokkal jobban tűrik a férfiaknál a monotonitást, a napi rutint és alkalmazkodóbbak.

???

#878905 TrendMan Előzmény: #878902

Én ezt már régóta mondom:

A férfiak olyan birodalmat építenek, amelyet háborúk szakítanak szét és pusztítanak el, a nők pedig olyat, amelyet tunyaság és túlfogyasztás tesz a földdel egyenlővé.

???

#878902 matgab Előzmény: #878901

https://mult-kor.hu/a-nok-akik-a-hatalom-szalait-m...

"A nők évszázadokon át a férfiak árnyékában éltek az Oszmán Birodalomban, a 16-17. században azonban radikális átalakulás vette kezdetét, és a jól helyezkedő szeretők a szultáni állam legfelsőbb köreiben találhatták magukat.Ha az uralkodó ágyasa, vagy a leendő – önálló kormányzásra koránál fogva képtelen – szultán édesanyja megnyerte a háremen belül a többi nővel folytatott csatát, rendkívüli befolyásra tehetett szert, és akár az európai uralkodók egyenrangú partnereivé is válhatott. A birodalom hanyatlásával párhuzamosan elérkezett a nők ideje."

"Az 1299 és 1326 között uralkodó I. Oszmán szultán által alapított birodalom különleges pályát futott be. Hanyatlásának pontos okai még ma is kutatások és tudományos viták tárgyát képezik."

"A megsemmisítő lepantói vereséget követően azonban a török terjeszkedés – főként a tengereken – veszített lendületéből. Mindazonáltal a bonyolult oszmán birodalmi gépezet megbénulását nem lehet egyetlen vereséggel magyarázni."

Hát pedig ott a hanyatlás oka, átvették a nők a hatalmat az irányításban.

Pont úgy, ahogy Merkelnek is sikerült szétzúznia Németországot regnálása alatt. Vagy Von der Leyen majd az egész EU-t...

De majd az USA is megkapja a maga hanyatlását, ha a vén demens Biden feldobja a tappancsát és kezébe veszi Harris a hatalmat...