Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

google hirdetés dojcslándba

#879476 Koffein

a twitteren a német google ezt a hirdetést dobta be :))

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/11/07/334K_pkiv_g_sgoogle.jpg

???

#878935 matgab Előzmény: #878923

Hát alapvetően a csajok a rutin , a megszokott bevált dolgok felé szeretnek haladni (csorda szellem) nagy általánosságban, ami nyilván szükséges volt az evolúciónál ahhoz, hogy életben tartsák a gyermekeket és magukat.

Ez a mentalitás és alapösztön viszont alkalmatlan arra, hogy az újdonságot keressék, kilépjenek a sémákból , gondolkodási struktúrákból. Ezért lesznek nők ritkábban felfedezők, kutatók, feltalálók, vagy éppen vezetők.

Viszont sokkal jobban tűrik a férfiaknál a monotonitást, a napi rutint és alkalmazkodóbbak.

???

#878905 TrendMan Előzmény: #878902

Én ezt már régóta mondom:

A férfiak olyan birodalmat építenek, amelyet háborúk szakítanak szét és pusztítanak el, a nők pedig olyat, amelyet tunyaság és túlfogyasztás tesz a földdel egyenlővé.

???

#878902 matgab Előzmény: #878901

https://mult-kor.hu/a-nok-akik-a-hatalom-szalait-m...

"A nők évszázadokon át a férfiak árnyékában éltek az Oszmán Birodalomban, a 16-17. században azonban radikális átalakulás vette kezdetét, és a jól helyezkedő szeretők a szultáni állam legfelsőbb köreiben találhatták magukat.Ha az uralkodó ágyasa, vagy a leendő – önálló kormányzásra koránál fogva képtelen – szultán édesanyja megnyerte a háremen belül a többi nővel folytatott csatát, rendkívüli befolyásra tehetett szert, és akár az európai uralkodók egyenrangú partnereivé is válhatott. A birodalom hanyatlásával párhuzamosan elérkezett a nők ideje."

"Az 1299 és 1326 között uralkodó I. Oszmán szultán által alapított birodalom különleges pályát futott be. Hanyatlásának pontos okai még ma is kutatások és tudományos viták tárgyát képezik."

"A megsemmisítő lepantói vereséget követően azonban a török terjeszkedés – főként a tengereken – veszített lendületéből. Mindazonáltal a bonyolult oszmán birodalmi gépezet megbénulását nem lehet egyetlen vereséggel magyarázni."

Hát pedig ott a hanyatlás oka, átvették a nők a hatalmat az irányításban.

Pont úgy, ahogy Merkelnek is sikerült szétzúznia Németországot regnálása alatt. Vagy Von der Leyen majd az egész EU-t...

De majd az USA is megkapja a maga hanyatlását, ha a vén demens Biden feldobja a tappancsát és kezébe veszi Harris a hatalmat...


???

#878901 matgab Előzmény: #878887

Hát miért bazmeg? Mert kikészítik szegény munkából hazaeső férfiakat, az egész nap otthon ülő nők. Ráadásul, ha a nők nincsenek lefoglalva, akkor vagy hülyeségeket csinálnak, vagy vásárolnak, vagy bepasiznak... Ergo persze, hogy a férfiak elkezdik hívni a segélyvonalakat!

szerintem csak az utolsó…

#878563 matgab Előzmény: #878482

szerintem csak az utolsó 5 mp-ben izgult (fel), amikor a kutya is megjelent a nő és a retyópapír mellett a videón! :-DDD

Először kezdtem megijedn…

#878457 Fornit Előzmény: #878453

Először kezdtem megijedni, mikor láttam, hogy a nő kezében egy guriga retyópapír van amikor letolta a nadrágját.

pánik eladásokért is a férfiak a hibásak

#878139 Fornit Előzmény: #878132

És fehérek, hogy is hagyhatta ki ezt a cnbc...