Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

Háziasszony ismerősöm me…

#880927 TrendMan

Háziasszony ismerősöm megemlítette, hogy venne Bitcoin-t és most jár utána.

Ezekszerint vége a long időszaknak ;-)

0.01% birtokolja a bitcoin 27%-át

#880774 TrendMan Előzmény: #880649

kieg:

... úgy probálják beállítani, MINTHA a kisember érdekét képviselné (pedig nem) ...

0.01% birtokolja a bitcoin 27%-át

#880649 Koffein Előzmény: #880645

Sajnos az elit már mindenhol ott van és úgy próbálnak beállítani dolgokat, hogy az a kis ember érdekét képviseli.

0.01% birtokolja a bitcoin 27%-át

#880645 TrendMan Előzmény: #880644

Ez valahogy sejthető volt.

Kevés olyan kommunikáció zajlik a neten, amely nem egy szűk érdekcsoport ilyen vagy olyan érdekét szolgálja.

bitcoin-nak kampec

#880571 TrendMan

Végleg leáldozott a bitcoinnak egy neves amerikai tudós szerint

A bitcoin nagyon volatilis volt az elmúlt években, a múlt hónapban pedig 58 000 dollárról 48 000 dollárra zuhant az árfolyama. Korábban kevés kriptoeszköz volt csak forgalomban, ma viszont már több száz, és köztük sok olyan, amely hasznosabb és környezetbarátabb a bitcoinnál.

A blokklánc a kriptoeszközök mögötti háttértechnológia, amely egy elosztott digitális főkönyv a virtuális tranzakciók nyilvántartásához. Tulajdonképpen egy adatbázis, amely nem egy központi szerveren, hanem számítógépek globális hálózatán van elosztva.

Eswar Prasad szerint a bitcoin nem használja ki elég hatékonyan a blokklánc technológiát. A kriptoeszköz tranzakció-validációs mechanizmusa környezetromboló és nem skálázható túl jól. Egyes felmérések szerint a bitcoin karbonlábnyoma megegyezik Új-Zéland teljes kibocsátási értékével.

Prasad szerint sok kriptoeszköz hatékonyabban használja ki a blokklánc technológiát, mint a bitcoin. A professzor szerint a technológia idővel teljesen átformálja majd a pénzügyeinket, és olyan hétköznapi tranzakciókat is, mint a ház- vagy autovásárlás.

Mivel a bitcoin nem használtható közvetítőeszközként, a szakember úgy gondolja, hogy a jövőben sem fog majd többet érni, mint amennyit a befektetők beleképzelnek.

Ráadásul a központi bankokat is megihlették a kriptoeszközök, így a közeljövőben hasonló technológián alapú digitális jegybankpénzek kibocsátása is várható. Az új virtuális fizetőeszközök olcsóbb fizetési lehetőséget jelentenek, és olyan embereket is be tudnak kapcsolni a pénzügyi körforgásba, akik korábban nem fértek hozzá a banki szolgáltatásokhoz.

A bitcoin ? lehet szeretni, vagy nem szeretni - egy olyan forradalmat indított be, amelyből közvetlenül, vagy közvetve mindenkinek előnye származik majd.

egymilla bitcoin

#880324 matgab Előzmény: #880320

Hát röhögök azóta is, hogy ez bazzeg egy ennyire kinyomozhatatlan kurva nagy rejtély volt, miközben ott üldögél a csávó Floridában 57 milliárd dolláron , de nem tűnt fel senkinek...

mém szombat :)

#880208 Koffein

ha nem tartod, nem lehetsz gazdag XD :D

Képmeki ráérzett a trendre :)

Kép:DDDKépjöhet a c terv :))Kép

O

#880089 TrendMan Előzmény: #880087

Ba +++ A világ tényleg megőrült.

Nem csoda, hogy az amerikaiak már nem is akarnak dolgozni, annyi pénz van odakint.