Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

xxx

#880810 TrendMan Előzmény: #880807

Ez nem egy amolyan folytatásos 'meta'-regény, amelyet a média gerjeszt azért, hogy most majd erről lehet hónapokig újabb és újabb folytatásokat közölni?

Lehet minden szereplő röhög a markába, kapnak valamennyi pénzt, mi meg itt olvasgatjuk, hümmögünk, és csapkodjuk a homlokunkat, miközben a fele sem igaz.

most legalább nem leszne…

#880617 matgab Előzmény: #880600

most legalább nem lesznek kommunikációs problémák a Fradi vezetője és az edző között, hiszen Orosz Pali orosz palival fogja megbeszélni a dolgokat...

Az legalább jó, hogy ha …

#880600 TrendMan Előzmény: #880559

Az legalább jó, hogy ha nem megy, akkor megy az edző és jön egy másik. Elvileg egy komoly csapatnál ezt csinálják.

Stöger végre elküldték, …

#880559 matgab Előzmény: #880007

Stöger végre elküldték, jön helyette Csercsaszov...

Igen, nekünk kelet európaiaknak az kell, hogy egy kemény kezű vezető irányítson minket, különben mindenki azt hiszi, hogy ő többet érdemel és kevesebbet tesz bele. Így van ez a fociban és a társadalomban is.

Mondjuk aggályos , hogy Csercsaszov viszont nem töltött 2 szezonnál többet sehol, dehát ez a mai világ.

Majd meglátjuk.

pedig egyértelmű az össz…

#880007 matgab Előzmény: #879990

pedig egyértelmű az összehasonlítás eredménye...

Tavaly a BL-ben a Juve ellen döntetlen, a Kiev ellen döntetlen, jó játékkal, lehetett látni, hogy mit akar a csapat és megfelelő fizikummal.

Most azt látom, hogy pl. Tocmak eddig sem a fizikumával emelkedett ki, de most kifejezetten gyenge. És a többiek is. Néha úgy mozogtak, mintha a stoplijukra rá lenne ragadva 2 kg sár.

Meg nem tudják , hogy kinek hol a helye, ki kinek segítsen be.

Ez a Stöger egy fabatkával sem ér többet, mint egy magyar edző, sőt azt gondolom, hogy Garami, Kondás E, vagy akár Mezey szintjét sem éri el. De ebből a csapatból Pinyö is kihozna ennyit.

Ha már a németektől szeretnénk edzőt hozni, akkor Dárdai talán jó lenne a Fradiba.

De legjobb lenne ha Rebrov jönne vissza, nála jobb edző nem volt az elmúlt 10 évben az NB1-ben. (Talán Paulo Sousa volt ugyanaz a kaliber).

Nem tudom megítélni a ke…

#879990 TrendMan Előzmény: #879983

Nem tudom megítélni a keret erősségét Rebrovéhoz képest, de egy olyan csapatnak, ahol van mák és tokmák, duplán szerencsésnek kellene lennie.

Ehhez képest a csoport tabellája - szerzett pont nélkül - egy tragédia.

blablablabla....Ez a Stö…

#879983 matgab Előzmény: #879876

blablablabla....

Ez a Stöger egy tipikus magyar edző ezzel a nyilatkozatával:

https://www.nemzetisport.hu/europa_liga/europa-lig...


„Kizárólag csapatszinten tudunk ilyen szintű játékosok ellen védekezni, egy emberként nem tudjuk őket kivenni kilencven perc erejéig a játékból – válaszolta meg a Nemzeti Sport kérdését Peter Stöger. – Az elmúlt hetekben egyre jobban védekeztünk, négy, kapott gól nélkül megvívott magyar bajnoki van a hátunk mögött. Ez biztosan növeli a hátvédek önbizalmát, ám azt vallom, a védekezés a csatároknál kezdődik, a Betis ellen is az egész csapatnak kell melóznia. Ám nemcsak hátul kell összpontosítanunk, a támadójátékra is hangsúlyt kell fektetnünk, nem védekezhetjük végig a meccset. Arra kell törekednünk, hogy jobb döntéseket hozzunk, mint az előző Európa-liga-mérkőzéseinken. Emlékezhetünk, megvoltak a helyzeteink, ám azokat nem használtuk ki, hátul pedig hibákat követtünk el, amelyekért nagy árat fizettünk – ebben a sorozatban ilyen megingások mellett nem lehet pontot szerezni.”


Meg is bocsátanám neki, ezt a szintű niylatkozatot, mert nyilván egy edző nem fogja elmondani a sajtónak előre kielemezni a meccset, az esélyeket, csak sajnos a csapat pályán nyújtott teljesítménye is azt mutatja, hogy egy karizma és elképzelések nélküli edző, ahhoz elég, hogy egy magyar bajnokságot egy messze mezőnyt megelőző játékosállománnyal megnyerjen (lehet még én is megnyerném) , de ahhoz, hogy nemzetközi szinten minimálisan versenyképessé tenné a csapatot azt nem látom. Pedig ez a keret erősebb, mint a Rebrov 3 éve alatti bármelyik keret, ennek ellenére , sokkal kevésbé versenyképes a csapat.

Ki gondolta volna, lehet…

#879773 Fornit

Ki gondolta volna, lehet az Iráni a legprogresszívebb női fociválogatott.

"Vizsgálatot követel a jordániai futballszövetség, miután a női válogatott Iránnal játszott meccsén megvádolták az iráni kapust, Zohreh Koudaeit, hogy férfi."

https://444.hu/2021/11/16/jordania-noi-focivalogat...

A képet elnézve tuti az.

Csányi Sándor:"Utálom a …

#879678 TrendMan

Csányi Sándor:

"Utálom a középszerűséget! Ha valamit nem tud az ember kiemelkedően csinálni, inkább el se kezdje"

Csányi Sándor:

"Nekem, mint MLSZ elnöknek fogalmam sincs, miért van ilyen sok külföldi játékos a magyar bajnokságban."

????

öttusa lovaglás

#879519 TrendMan Előzmény: #879440

Mi történt Tökmaggal? Eligazolt?

Nagyon gyatra küzdelem volt.

---------

Elsöprőnek mondott magyar tiltakozás:

https://index.hu/sport/2021/11/08/elsopro-ereju-ti...

Érdekes ellentmondás, hogy más szövetségekről nincs hír, de a magyar tiltakozás önmagában elsöprő erejű, mert a magyar szövetség elkezdte forgtani a köpönyegét! (Lehet viharra számítanak.)

Fradi

#879440 matgab Előzmény: #879084

Na tegnap Stöger a szokásos kottából játszott...

Meccs előtt: kielemeztük a hibákat és az ellenfelet, csak a győzelem a cél...

2. perc: gyermeteg védelmi hibából gólt rúg a Celtic.

Komolyan mondom nem értem.

Ha az előtte való 6 nemzetközi meccsen ugyanezt játszotta és mindig kikapott a Fradi úgy, hogy gyakorlatilag nem volt esélye, akkor hetedik alkalommal miért ugyanúgy mennek fel a játékosok a pályára?!?

Az egyetlen taktikai lehetőség a Fradi számára az lenne, amit Rebrov játszatott a Fradival. Beton kemény védelem, maximális koncentráció, mindenki figyel, kisegít és egy-egy kontrát ha berúgunk , akkor nyerünk vagy döntetlen.

Ehhez képest Stögernél azt látom, hogy az erőnlét hatalmasat visszaesett - jó példa volt Tokmac, aki most már alig alig rúg gólokat- nemzetközi szinten nem is rúg- és az 55. percben már seggén vette a levegőt. A taktika pedig nem létezik. Kvázi mintha kimenne 11 játékos, hogy na játszunk egyet (mert muszáj). Nincs egy irányító ember, akinek pontos indításai, kulcspasszai lennének.

Zachariassennek én még nem láttam olyan meccsét, ahol jól játszott volna. Egy jó játékosnak számítana az Újpestnél, vagy a Debrecenben, de nem nemzetközi szintű játékos.

Civic egyértelműen nem nemzetközi szinten játszó játékos. 66 beadásából talán még egy sem volt jó, pedig lelkesen adogatja be (rúgdossa el) a labdákat. Az első és a harmadik gólnál meg mit csinált?? De a korábbi meccseken is életveszély - saját kapunkra.


Bogdánnak sajnos nem volt védése, bravúrja. Azért egyet kifoghatott volna a 3-ból... Még jó, hogy nem lett 4, mert a felső léc besegített, de ott is lemaradt a fejesről.

Ryan Mmaaee lélektelen motiválatlan.

Zubkovnak megpattanó lövése gólt ért , ami láthatóan feldobta és elhitte, hogy ő az új Messi. Utána még vagy 8-szor próbálta sarokkal továbbítani a labdát, amiből talán egy visszagurítás volt használható.

Két pozitív példa van, nekem Vécsei játéka szokott tetszeni és egyértelműen Uzuni az aki ezt a Fradit kinőtte, de őbenne még egyféle Fradi szívet lehet látni...


Ez a csapat nem lenne gyengébb, mint a tavalyi, de taktikailag, erőnlétileg, motiváltságban, koncentrációban, fegyelemben, tudatosságban kvázi tizede a tavalyi csapatnak.

Ezek pedig az edző hibái. És ezek után van képe lenyilatkozni, hogy elégedett és időre van szükség a fejlődéshez.

Mindezt egy pufidzsekire felhúzott zakóban.

Egy hülye bohóc ez a Stöger, ha nem rúgják ki januárig, akkor ebből jövőre konferencia liga sem lesz a Fradinak.

Salaj sarokkal

#879222 matgab Előzmény: #879198

nem vette fel senki sajnos - meg amúgy is fénysebesség feletti sebességű lövés volt! :-)