Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fradi

matgab Előzmény: #879084

Na tegnap Stöger a szokásos kottából játszott...

Meccs előtt: kielemeztük a hibákat és az ellenfelet, csak a győzelem a cél...

2. perc: gyermeteg védelmi hibából gólt rúg a Celtic.

Komolyan mondom nem értem.

Ha az előtte való 6 nemzetközi meccsen ugyanezt játszotta és mindig kikapott a Fradi úgy, hogy gyakorlatilag nem volt esélye, akkor hetedik alkalommal miért ugyanúgy mennek fel a játékosok a pályára?!?

Az egyetlen taktikai lehetőség a Fradi számára az lenne, amit Rebrov játszatott a Fradival. Beton kemény védelem, maximális koncentráció, mindenki figyel, kisegít és egy-egy kontrát ha berúgunk , akkor nyerünk vagy döntetlen.

Ehhez képest Stögernél azt látom, hogy az erőnlét hatalmasat visszaesett - jó példa volt Tokmac, aki most már alig alig rúg gólokat- nemzetközi szinten nem is rúg- és az 55. percben már seggén vette a levegőt. A taktika pedig nem létezik. Kvázi mintha kimenne 11 játékos, hogy na játszunk egyet (mert muszáj). Nincs egy irányító ember, akinek pontos indításai, kulcspasszai lennének.

Zachariassennek én még nem láttam olyan meccsét, ahol jól játszott volna. Egy jó játékosnak számítana az Újpestnél, vagy a Debrecenben, de nem nemzetközi szintű játékos.

Civic egyértelműen nem nemzetközi szinten játszó játékos. 66 beadásából talán még egy sem volt jó, pedig lelkesen adogatja be (rúgdossa el) a labdákat. Az első és a harmadik gólnál meg mit csinált?? De a korábbi meccseken is életveszély - saját kapunkra.


Bogdánnak sajnos nem volt védése, bravúrja. Azért egyet kifoghatott volna a 3-ból... Még jó, hogy nem lett 4, mert a felső léc besegített, de ott is lemaradt a fejesről.

Ryan Mmaaee lélektelen motiválatlan.

Zubkovnak megpattanó lövése gólt ért , ami láthatóan feldobta és elhitte, hogy ő az új Messi. Utána még vagy 8-szor próbálta sarokkal továbbítani a labdát, amiből talán egy visszagurítás volt használható.

Két pozitív példa van, nekem Vécsei játéka szokott tetszeni és egyértelműen Uzuni az aki ezt a Fradit kinőtte, de őbenne még egyféle Fradi szívet lehet látni...


Ez a csapat nem lenne gyengébb, mint a tavalyi, de taktikailag, erőnlétileg, motiváltságban, koncentrációban, fegyelemben, tudatosságban kvázi tizede a tavalyi csapatnak.

Ezek pedig az edző hibái. És ezek után van képe lenyilatkozni, hogy elégedett és időre van szükség a fejlődéshez.

Mindezt egy pufidzsekire felhúzott zakóban.

Egy hülye bohóc ez a Stöger, ha nem rúgják ki januárig, akkor ebből jövőre konferencia liga sem lesz a Fradinak.