Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Salaj sarokkal

#879222 matgab Előzmény: #879198

nem vette fel senki sajnos - meg amúgy is fénysebesség feletti sebességű lövés volt! :-)

Salaj sarokkal

#879168 matgab Előzmény: #879162

Persze ott kell lenni, de látni , hogy Szalainak, aki csatár lassabb a gyorsulása , mint a hátvédnek, ami azért durva. Még azt sem mondanám, hogy jól tette vissza, de a csapat társa zseniálisan eltalálta a labdát.

Tegnap én is jól eltaláltam a labdát kispályán, félpálya feléről (vagy egy kicsit inkább a felezővonalhoz közelebb), elrúgtam, a kapus mozdulni sem tudott rá csak pislogott, mint hal a szatyorban... Az is bekerülhetne valami gólösszefoglalóba...:-)

Hertha-Mönchengladbach 1:0

#879096 TrendMan Előzmény: #879092

Igen, a valóság bonyolult:)

Milyen jópofa, hogy kivásárolták a Bundesliga meccsek közvetítési jogát, azóta csak a Csakfoci.hu-n tudom elérni a meccsek összefoglalóját, a következőképpen:

https://player.streamkora.com/player/html/PlmtJO9V...

Minden zökkenőmentes, egészen a gólig, amikor is lemerevedik a kép aztán kisvártatva a hang helyett is csupán elektromos zavar jön be.

A második félidőre megjavul - amikor is már semmi nem történik.

Komolyan mondom a kapitalizmus mai formája gyomorforgató.


Igen, Szalai a kispadon …

#879092 matgab Előzmény: #879088

Igen, Szalai a kispadon ülni azt nagyon jól tud! :-))

És az utolsó 10 percre be is cserélték, amikor már kialakult a végeredmény gólt nem kellett rúgnia- igaz legalább gólt sem kapott róla utána a Mainz!

Azért ne feledd el, hogy az elmúlt 4 fordulóban - amíg Szalai sérült volt, addig a Mainz a mostani 2-3-4-5. helyezettel játszott, az Augsburg meg 16. egyetlen győzelemmel.


Igen, ezt kb. én is így …

#879088 TrendMan Előzmény: #879084

Igen, ezt kb. én is így láttam.

Viszont Szalai tekintetében tévedsz.

Alighogy leült a kispadra, a csapata 3 vereség után máris 4:1-re győzött :)

matgab jóslata 2021. jún…

#879084 matgab Előzmény: #873831

matgab jóslata 2021. június 6-án:

"Rebrov például már ránézésre egy intelligensebb edzőnek tűnik mint ez az osztrák új edző a Fradinál. Most megmondom, hogy nem fog bejutni a Fradi a BL-be, pedig jóval gyengébb ellenfelei lesznek , mint tavaly -és ha az EL-be bejut, akkor sem fog olyan jól teljesíteni. Sőt lehet, hogy még a magyar bajnokságot sem nyerik meg ezzel az ürgével."


Bárcsak a részvényeket is így találnám el!

A BL-be nem jutott be a Fradi, pedig gyengébb ellenfelei voltak és bár az EL-be nagy szerencsével bejutott, eddig nulla pontos, pontatlan lélektelen játékukkal esélytelenek.

Sőt, lenyilatkozta Stöger, hogy ez a játék még a bajnokság megnyeréséhez is kevés.

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ez...

Egyet azért nem értek... Ha én anélkül, hogy egy szót is beszéltem volna Stögerrel, ránézésre meg tudom állapítani , hogy ez az edző mire lesz képes, akkor Hajnal Tamás és Kubatov , akiknek ez a szakmája, ezért kapnak súlyos milliókat , figyelik az edzőket hosszú ideig, interjúztatják stb stb. akkor erre miért nem képesek??

Szerintem Szalainál már …

#878844 matgab Előzmény: #878790

Szerintem Szalainál már lefőtt a leves. A Mainz sem azért kap ki zsinórban, mert nincs Szalai, hanem azért mert egyáltalán még egy Szalai szintű játékos befér a keretükbe! És ha nem játszott volna anno jól a Mainzban, akkor ők sem igazolnák le még most is. Így ez egyfajta tisztelet, nosztalgia, emberség tőlük. De ide így ennyi idősen, ezzel a teljesítménnyel már nem tudna bekerülni.

Schön például sokkal jobban mozgott.

Ráadásul az első albán meccsen Szalai is ott volt, meg az angolok ellen is, vagy rosszul emlékszem?

Mint ahogy Nikolics is a 2016-os EB-n még bőven befért volna a csapatba - akkor az a béna Storck nem játszatta- de ma már ő is öreg és lassú.

Az MLS súlyát meg látjuk Sallói teljesítményén. Van ott még hova fejlődni.

Rossi jó edző. Senki nem…

#878843 matgab Előzmény: #878790

Rossi jó edző. Senki nem tudna ebből a magyar csapatból ennél többet kihozni.

Viszont a londoni meccs utáni nyilatkozata egyáltalán nem volt professzionális. Kb , mint egy sértett óvodás. Nem tudni mi van a háttérben, el tudom képzelni, hogy micsoda fúrás mehet a háttérben, játékos ügynökök és politikusok...


Ha csak a nép baszogatja, azt el kell viselje egy ilyen pozicióban, tudomásul kell venni, ha megy a szekér, akkor ő az isten, ha meg nem , akkor ő a kötsög. Főleg, ha előtte való mérkőzéseken úgy nyilatkozott, hogy ő a felelős a vereségekért. Ha ez neki fáj, akkor ne menjen edzőnek profi klubnál vagy válogatottnál. Kurv@ könnyű kijelenteni, hogy enyém a felelősség, ha ennek nincs következménye. Ha csak ennyi a következménye, hogy anyáznak, akkor ez a következménye.

Ez a rinya részéről nem tetszik, legyen férfi, legyen vezető, ne egy megsértődött primadonna!


A magyaroknak a tét nélk…

#878728 matgab Előzmény: #878691

A magyaroknak a tét nélküli meccsek mindig jobban mennek. Anno megvertük a dánokat is, amikor már kiesett az Egervári csapat, vagy emlékezhetünk akár a Torghelle féle 2004-es németek elleni győzelemre.

Az EB-n is gyakorlatilag tét nélkül játszottunk, hiszen abszolút esélytelennek számítottunk.

A tétre menő albánok elleni meccsen meg be voltunk szarva, teljesen le voltunk blokkolva.

De talán ez van kéziben is legtöbbször, csak ott a döntő- elődöntők idején szokott ez így kijönni. Nem tesz jót a magyar játékosoknak a tét , a felelősség.

Szép ez a mostani 1:1 csak már szart sem ér.

Fyi..Magyarországon le l…

#878726 matgab Előzmény: #878714

Fyi..

Magyarországon le lett tiltva a Tippmixen kívül az összes szerencsejáték oldal...
Régen én is a Sportingbet-et, vagy a Bwin -t vagy a BET365-öt használtam...

a felállás folyománya

#878715 TrendMan Előzmény: #878691

A reporter mondotta a mérkőzés után:

"Felállt a magyar válogatott!"

Vajon hogyan történt?

Mindez még a mérkőzés előtt történt, amikor is - este fél nyolckor - amikor mindenki az öltözőben ült, Rossi kapitány egyszercsak azt mondta:

- Na, most felállunk! Bemelegítés!

Így is lett! Mindenki felállt és ebben a pozitúrában véghezvitték nem csak a bemelegítést, de a mérkőzés folyamán is!

Réges-rég szakítottam a …

#878714 TrendMan Előzmény: #878713

Réges-rég szakítottam a tipp-mix-szel.

Ha már olyanom lenne, akkor bet-and-win.

nyomorek egy szar ez a t…

#878713 matgab Előzmény: #878691

nyomorek egy szar ez a tippmix, a magyar gol utan be akartam lepni es fogadni az angol gyozelemre, de a szerencsejatek-ba hiaba lep be az ember, onnan atmenve egy masik jelszoval enged csak be, amire nem emlekeztem. Kertem uj jelszot 5 perc mig megkuldik az uj jelszot. Meg kell adni azonnal uj jelszot, de nem irjak ki hogy hany karakter, milyen karakter kell, csak hogy nem megfelelo. Aztan nagy nehezen beleptem, mobilon szar a menuje, megkerestem a meccset- ez sem annyira egyszeru, millionyi mas meccsen porget az ember keresztul abban a hitben hogy hatha az elejere teszik a listanak. Aztan megkeresem a fogadast, megtennem hibauzenet nem fogadja el, miert? Megteszem kevesebb penzzel, azt sem fogadja el. Kilepek megnezem mennyi penz van rajta. Francba keves, de mindegy ,all in. Elkezded atirni a korabbi fogadas osszeget, akkor torli a korabbi szamot ha nyomsz egy entert. Ujra beirom, nem fogadja el szabadrugas. Ujra beirom ….porog porog porog a visszaigazolas amig porog addig bekapjuk a kurva angol golt …

1.75 -os odds helyett mar azt mondja nem megjatszhato. 1.24 a kovetkezo odds… :(((

Nemzeti ontudattol vezerelve megtettem ezt is. Tuti dontetlen lesz!

azt hiszem amúgy ma is j…

#878691 matgab Előzmény: #878690

azt hiszem amúgy ma is jobban járnánk, h aki sem utazott volna a csapat. Spóroltunk volna a repjegyen és megúsznánk 3-0-val.

Nem is tudom, hogy mi lesz a védelmünkkel? A Parmaban nem játszó (keretbe sem fér be legtöbbször) Balogh Botond?

Kecskés vagy Lang, akik eddig mindig borzasztó gyengék voltak komolyabb támadók ellen (mondjuk egy max francia 2. vonal szintjén játszanak)

Bolla és Szalai majdnem biztos.

középpálya?

Szoboszlai, Nagy Á? Mindkettő formán kívül.

Vécsei? Fradiban jól játszik, őt megpróbálnám.

Sallai és Nego valszeg igen.


És ki lenne a csatár?

Schön? Talán ő a legdinamikusabb , de az angolok ellen kevés lesz.

Niko már öreg és nem is ék csatár, Sallói lepkefing, Hahn szintén fizikálisan sem bírna pályán sem maradni, Varga Roland még csúcs formájában is lassú volt, attól pedig már messze van, Holender- szintén ropi...

Félkövérrel kiemeltem, akiket beraknék, de már a félkövérek sem férnek be egy komoly csapatba... A többi meg tényleg inkább csak kényszer, mert valakit fel kell küldeni...

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a 60. perc után bejön még 5 motivált angol csere és 3 -4 igazán gyenge magyar játékos...

Ha az angolok komolyan veszik, akkor gurítanak egy ötöst minimum, de nem csodálkoznék egy 6(8)-0-án sem...

Kultúrába nem látod? Sze…

#878690 matgab Előzmény: #878689

Kultúrába nem látod? Szerinted miért ment a hiszti az SZFE-n is? Óriási pénzek folynak színházaknak, filmgyártásra, illetve sok rendezvényre is -nyilván akár a vadász kiállítást is ide lehetne sorolni, de azt hiszem azt nyugodtan nevezhetjük annak, ami a KDNP kampány finanszírozásának - ebben nem veszünk össze.

Attól még hogy a színházak sírnak, ne gondold, hogy nincsenek kellemesen megdotálva, persze a világ minden pénzének a dupláját is el tudnák költeni...

23 éves játékos már egyáltalán nem tehetség. Nyugaton azok már kész játékosok. Onnan még valamit fejlődik az ember, de nem sokat.

Tehetség az kb 14-max 20 között. És nem ott kallódnak el a fiatalok, hanem ha megnézed fizikailag és sebességben már 14-16 éves korban sajnos el vannak cseszve. Ha egyszer egyszer kijutunk valami világversenyre, akkor persze hú meg há , itt a következő nagy generáció... De mikor voltunk utoljára olimpián? Talán 1994-ben.

Meg volt a 2009-es U19 bronz - amiből csak Gulácsi tudta hozni azt a pályát, amit lehetett. Nem véletlenül - mert a kapus poszt, ahol legkevésbé kell a fizikai erő a kardió...

A teljes magyar utánpótlásra az jellemző, hogy azok a focisták, akik nem váltak be felnőtt edzőnek, az megy az ifbe a háttérbe... Pedig hát a magyar felnőtt edzői stáb sem egy nagy szám, amit mutat az is, hogy magyar edzők egyáltalán nem kerülnek topligákba (Dárdai és Löw kivételével, de Löw sem vezető edző).

És a magyar topcsapatoknak is külföldi edzőik vannak. Nem emlékszem, hogy mikor nyert utoljára magyar edzővel NB1-et csapat, talán Mezeyvel a Vidi, gyorsan ki is rúgták utána...

Nem tudom, ebben inkább …

#878689 TrendMan Előzmény: #878633

Nem tudom, ebben inkább Walex-szel értek egyet.

Másrészt nem látom, hogy a kultúrába pénzt tolnának?

Hol? Merre?

A kolbászfesztivál meg a vadászkiállítás a kultúra?

Annak a pénznek, amit stadionokba ölnek inkább az egészségügyben lenne a helye.

Inkább a tanárokat kellene megfizetni és az iskolákat jobban támogatni.

Az utánpótlás képzéssel egyet lehetne érteni, de én inkább azt látom, hogy a tehetségek nálunk 18-23 év között vesznek el, ez pedig szerintem szocializációs, értékrendi kérdés:

Az ifi focista azt látja, hogy a nagy lóvét nem az extra teljesítményért adják, hanem ha jókor, jó helyen jól helyezkedik az emberpalánta.