Eközben Kanadában (egyenlőre csak az Ontarioi középiskolás tanárok szövetségében) itt a súlyozott szavazás. Még magyarázó videó is van hogy lehet 16 nem és 4 igen döntetlen.
A békés összejövetel már zajlott egy pár napja, ezért az egyik (nem tudom magyarul mi, kb önkormányzati képviselő) közzétett egy felhívást, hogy várja olyanok jelentkezését, akik segítenek üzleteket megvédeni a további békés tüntetéstől, így került oda ő is. Azt viszont nem tudom, hogy keveredhetett arrébb ettől a csoporttól, ahol ő is volt.
Európai szemmel viszont furcsa, hogy valaki fegyverrel grasszálhat legálisan, vagy fegyveresen csoportosulhatnak.
Azért mégis furcsa, ha valaki egy csőre töltött gépkarabéllyal indul egy elméletben békés összejövetelre.
Mintha a provokációt keresné.
Tegnap megnéztem a videókat az esetről, szerintem totál önvédelem volt mind a 3. Ráadásul Rosenbaum 10 évet volt sitten 9-11 éves fiúk erőszakolásáért, érte még akkor sem lett volna kár, ha random lőtték volna le.
jaaa, most csak a fehér rendőröket vágják böribe, ez az évad van lemezen... na meg a rendőrök lefegyverzése... vicces, hogy most már ott tartanak a fekete környékek, hogy a fekete szülök járőröznek, mert a tökük tele van, hogy a gyerekeik agyba főbe verik, lövik magukat.. #defundthepolice óóó yeah :)
Nem bűnös. :) Azt hittem a srácot bevágják életfogytra, mert nem hagyta meglincselni magát a "békés tüntetők" által.
Van egy olyan sejtésem, ma v holnap ingyen lesz a Nike és a Luiszvutton megint a blm promokóddal.
https://index.hu/kulfold/2021/11/02/eladtak-egy-9-...
Döbbenet. Úgy adják-veszik a gyerekeket, mint egy tárgyat.
https://www.portfolio.hu/global/20211102/a-vilag-v...
Biztos jók az esti bulik, vagy megy a tütükézés...
így is meg lehet szerezni a multikat..
"azok a multik, akik nem költöztetik regionális központjukat Rijádba, 2023-tól nem kaphatnak megrendelést a szaúdi államtól"
jaja, elég lett volna pbd csatornáján megnézni egy két beszámolót, de erre is lusták ezek a politikusok :P
vicc a pali, kapott egy pár mattot és tovább tolná a szekeret... minél jobban vissza akar térni a politikába, annál nagyobb gyomrost fog kapni..