Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Cleu

#878008 matgab Előzmény: #878006

gondolkoztam, hogy tegnap miből adjak el KULR vagy NNDM vagy Corsair vagy Acadia vagy Oatly amiből CLEU-t vegyek.

Végül az utóbbi kettő mellett döntöttem.

Mai állás:

CLEU -7%

NNDM: -4%

KULR -4%

Corsair: -0,5%

Acadia: -0,35%

Oatly : +0,3%

Jól telibe trafáltam megint a szarva közt a tögyét...

K+S

#877995 matgab Előzmény: #877990

K+S 13.2-n eladva. Egy kicsit félek a hétvégétől vmi miatt, hogy lesz egy korrekció.

Cleu

#877990 matgab Előzmény: #877960

Nem ,a csúcs az a Rába volt anno, amikor az önkormányzat adta el anno a pakkját.

Akkor vettem, napon belül lement -20%-ba, eladtam felment +20%-ra, aztán megint vettem és visszaesett talán másnap megint -20%-ra... Na az kemény volt.

Cleu

#877960 Fornit Előzmény: #877953

Talán ez a Matgab faktor csúcsteljesítménye eddig. Tegnap tényleg 3,47 ről esett be 1,42-re. -59% a csúcsról napon belül.

Cleu

#877953 matgab Előzmény: #877951

El kellett mennem ma a gyerekért a bölcsibe. Elindultam az irodából, rápillantottam a CLEU árfolyamára és szélesre kúszott a mosoly az arcomon, amikor megláttam , hogy épp +10%-ról 18%-ra emelkedett a növekedés üteme.

Vezetés közben 1-1 piros lámpánál ránéztem...

Az első piros lámpa után már csak +1,7% - áhh gondolom, most indul a kereskedés, mindjárt megindul ...

Második piros lámpa után ránézek -17%... What the fuck?! gondoltam, rossz részvényre kattintottam??! Megnézem jobban, bazzeg tényleg...

Harmadik piros lámpa -22%... Húú bazzmeg, csak visszarántják...

Bárcsak bent lettem volna az irodában...

4. piros lámpa -27%...

5. lámpa -33%

6. lámpa -42%...

Megérkezem a gyerekhez :-50%

Kb. 25 perc alatt elintézték.

Ja és a "poén", hogy menet közben felhívott az asszony, hogy mégis oda tud érni a gyerekért a bölcsibe - nem is kellett volna elmennem érte...

Úgyhogy a játszótérre kiérve eladtam az Oatly-t és az Acadia-t (Figyelem 2 héten belül 20-50% plusz várható!) és vettem belőle CLEU-t...

2,08-on először, aztán visszazuhant 1.85-ig, aztán vettem 2.03-nál, akkor visszaesett megint 1,9-ig...

Most 2.14, de érdekes mert valamiért a China Online Edu Gr (amivel mindig összekeverem én is a saját CLEU-mat) is beesett vagy 13%-ot...

Szóval nem tudom már megint mi a faszt talált ki Kína?!?!

Seadrill

#877937 matgab Előzmény: #877936

Northern Data-nak elvileg szeptemberre ígérték a beszámolóját...

Hát nem tudom, mert a szeptemberből már nem sok van. Gondolom, ha eladnám, akkor kijönne a beszámoló, amiben azt mondanák, hogy minden szuper, sőt még annál is jobb és a kripto szárnyalna.

Ha meg megtartom, akkor nem jön ki a beszámoló és kiderül, hogy egy Wirecard-nal is nagyobb csalást láthattunk.

Seadrill

#877936 matgab Előzmény: #877917

Seeadrill-t azt 0,9-nél sikerült megvennem egy drgább szelvény erejéig. Most várok, gondolkozom a hígításon, de annyi pénzt már nem tennék bele...

Közben a K+S elérte az új beker áram. kár volt olyan gyorsan visszavenni.

K+S

#877917 Koffein Előzmény: #877824

Seadrill kb ott van, ahol a megindulás előtt volt. Itt érdemes lottószelvényt venni.. 1re betenni eladásra oszt az elkövetkező hónapokban, vagy évekbe csak megtépik..

Kezd újra kiegyenesedni, mint az EKG https://invst.ly/w3tvo

K+S

#877914 walex Előzmény: #877770

Csak úgy jelzem, hogy kivágtam egy adag (még egy olcsóbb bekker árú) MOL-t 2362-nél, persze nem sokkal utána fordult.

Ha a héten átmegy 2450-en, betojok.

K+S

#877828 Tapasz Előzmény: #877767

Csak a mai nap: az egyik szamlámon lévő hati short pakkot lezártam 51490-n, hogy majd eladok drágábban. Aztán nem sokkal utána visszanyitottam 51400-on. Záras elòtt nem sokmal beálltam visszavételre 51180-ra. Teljesült, de most bezzeg ment tovább lefelé. Mindegy, a nagy pakk shortok megvannak még. Úgy érzem, hogy most ez nem egy sima korrekció lesz.

K+S

#877824 matgab Előzmény: #877785

Valahol azért szépen el tudom találni a randomban beállított kb. 200-250 részvény közül a 2 legszarabból is van...

Seadrill -17%, KULR -6,7%...

Valahol ez már tehetségnek számít. Egyszer lenne olyan, hogy a TOP 2-ből van...!

K+S

#877770 matgab Előzmény: #877722

MOL-nak nem feltétlenül jó a növekvő üzemanyagár - illetve fordÍtva is igaz volt, az eső olajár sem ütötte meg.

Ennek a titka az az olaj feldolgozó iparágában van. Eső olaj esetén a beszerzési ára alacsonyabb volt , amit a feldolgozott olaj és vegyipari termékek árának kevésbé hektikus árváltozása miatt extra profitot ér el, míg az emelkedő árak hatása ezzel pont ellentétes.

A MOL esetében meg egyre inkább kérdés, hogy meddig tudja növelni szolgáltatói üzletágának részesedését - mert hosszú távon mi lesz a MOL-lal, ha az autók átállnak elektromos üzemeltetésűvé? Illetve ha mindenki otthon fog tölteni, akkor ki fogja a kutaknál a szolgáltatásokat igénybe venni?