Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Hova emelkedunk?

#87748 Balázs István Előzmény: #87734

Ma még lehetséges, de váltás után gyakran előfordul, hogy beesik az árfolyam. Persze nem szentírás...

Re: Hova emelkedunk?

#87036 DrWatson Előzmény: #87035

Hat koszi, remelem akkor a kovetkezo havi meg par napon belul ennek megfeleloen jolnevelten beesik majd... :)

Hova emelkedunk?

#87031 DrWatson

Sziasztok!

Abban szerintetek mi a racio, hogy emelkedik az olaj ara, amikor a DOW nulla kozeleben van? Eddig nem nagyon kovette az elmult napok tozsdei emelkedeset... Most, hogy alig emelkedunk, az olaj meg nekikezdett...

Re: Üdv!

#85974 Moneyworld Előzmény: #85914

65 perc és kiderül :) de szerintem is eladják rövid távon... nézz egy grafikont órás gyertyákkal: ha magyar id szerint 15:00-kor napi csúcs közelében az árfolyam, akkor rendszerint jön a borítás... 1-1,5 dollár, aztán lehet venni, éjszaka visszamászik :)

#85914 Nyári Előzmény: #85909

igy van

nekem is mást és neked is mást:-)

szerintem kevés fog fogyni,várakozás fölé:-)

magán vélemény...

#85909 Moneyworld Előzmény: #85886

de mi az hogy rossz adat?

kevés? sok? várakozás alá? fölé?

mindenkinek mást jelent a rossz :)

#85774 Moneyworld Előzmény: #85547

az elmúlt két hétben többször is megfigyeltem, hogy európai időszakban reggel/délelőtt szépen lassan kúszik felfele az olaj, majd amerikai ébredések után azonnal beverik 1/1,5 dollárt 1 óra alatt... kicsit oldalazik, majd ismét emelkedik...

amúgy olaj beadta a vételi jelzést tegnap, viszont elég szűk mozgástere van :( durván 58,8-61,75 közötti támaszok ellenállások uralják most, de amint ebből kitör (bármerre) hosszabb távú beszállási lehetőség. Amúgy meg dollár gyengül, so olaj FELLL! .)