hétfön kiderül...
hát ez az...:))
Ma még lehetséges, de váltás után gyakran előfordul, hogy beesik az árfolyam. Persze nem szentírás...
Köszönöm.
Azt figyelem én is, hol kellene egy kis shortba lépni....
Ma fut ki az augusztusi?
Hat koszi, remelem akkor a kovetkezo havi meg par napon belul ennek megfeleloen jolnevelten beesik majd... :)
Opció zárás, a putok zárása vételeket generál:))
Sziasztok!
Abban szerintetek mi a racio, hogy emelkedik az olaj ara, amikor a DOW nulla kozeleben van? Eddig nem nagyon kovette az elmult napok tozsdei emelkedeset... Most, hogy alig emelkedunk, az olaj meg nekikezdett...
65 perc és kiderül :) de szerintem is eladják rövid távon... nézz egy grafikont órás gyertyákkal: ha magyar id szerint 15:00-kor napi csúcs közelében az árfolyam, akkor rendszerint jön a borítás... 1-1,5 dollár, aztán lehet venni, éjszaka visszamászik :)
igy van
nekem is mást és neked is mást:-)
szerintem kevés fog fogyni,várakozás fölé:-)
magán vélemény...
de mi az hogy rossz adat?
kevés? sok? várakozás alá? fölé?
mindenkinek mást jelent a rossz :)
hogy érted a rossz adatot?? :)
Nagyon kis sávban mozog,de én rossz adatot várok,és irány leee...:-)
az elmúlt két hétben többször is megfigyeltem, hogy európai időszakban reggel/délelőtt szépen lassan kúszik felfele az olaj, majd amerikai ébredések után azonnal beverik 1/1,5 dollárt 1 óra alatt... kicsit oldalazik, majd ismét emelkedik...
amúgy olaj beadta a vételi jelzést tegnap, viszont elég szűk mozgástere van :( durván 58,8-61,75 közötti támaszok ellenállások uralják most, de amint ebből kitör (bármerre) hosszabb távú beszállási lehetőség. Amúgy meg dollár gyengül, so olaj FELLL! .)