Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsde

DAX-osok elég zárt közös…

#895144 Ibiza

DAX-osok elég zárt közösség itt a fórumon. Beírtam pár adatot, ellenállást TP értéket (tapasztalati ,) semmi, de néha hasonlítanak/finomodnak a TA adatok az enyémhez. A TA jellemzően azt tudja ha felmegy akkor felmegy ha le akkor le. Én beírtam szerintem merre van nagyobb tér és korábban azt, honnan hova szokott menni. Régen nagyon sokat shortoltam longoltam DAXot azt gondolom ismerem. Azt is hogyan veszik el a longokat shortokat.
Egy ideje nem kereskedem, kevés időm van és a legjobb, hogy saját vállalkozásban/befektetésben tudom forgatni a zsetont nem pedig általam irányíthatatlan, idegen befolyásokkal tarkított piacokon. Kb még egy kemény év és utána talán újra belecsapok, lesz időm, rendbe kell tennem a dolgaimat.

JPMorgan szerint 2022

#879426 Koffein

"A JP Morgan azt tanácsolta az ügyfeleknek, hogy vegyék figyelembe az olyan alternatív befektetési lehetőségeket is, mint a hedge fund-ok, vagy az ingatlan, hiszen a tradicionális befektetési lehetőségek, mint a részvények és a kötvények alulteljesíthetnek jövőre. 2022-ben a kriptodevizák, a kockázatitőke alapok és az alternatív eszközök teljesíthetnek jól a befektetési bank szerint. Természetesen a JP Morgan arra is felhívta a figyelmet, hogy a kriptodevizák ugyan jól teljesíthetnek, de túl kockázatosak, ahhoz, hogy nagyobb szerepet kapjanak a portfoliókban."

Meglátjuk :)

beszállási lehetőség a BÉT-en

#877948 Koffein Előzmény: #877939

Lehet az App-ot most kéne gyűjtögetni, amíg nem fedezik fel az intézményiek? :)

Amúgy Opusban látok fantáziát, habár nem vettem bele... irtó kockázatosnak érezem.. mivel már betámadták politikailag és ha azt aknák, hogy ne kerüljön célkeresztbe, akkor meg kéne raliztatni és a választásokig fent is tartanák, hogy ellenzéki oldalról ne tudjanak ezzel kampányolni... persze sok zsé kellene ehhez, mert sokan ragadtak be, akik szívesen adnák nulla közelébe, és lehet vissza is vennék, amikor látják, hogy pár nap után nem rogyott össze az árfolyam... s ez nem egyéb, mint a fantázia szüleménye... :)

Miért NE vásárolj Alibaba és kínai részvényeket

#877675 Koffein

Összefoglaló a kínai részvények kockázatairól


ATH

#876183 prfecó

BUX átlépte a 50k ( 50047)

Kizárólag a négy Blue lehet már pénzt keresni BÉT-en

a kapzsiság az egyik leg…

#875957 Ibiza Előzmény: #875955

a kapzsiság az egyik legnagyobb motiváció és a csalók barátja.
Ha van egy tuti üzlet akkor csöndben csinálod, eladod anyóst és az após szerveit, felveszel hitelt amit tudsz és nyomatod.
Tök idegenek szoktak engem felhívni befektetési ajánlattal ami tutibb a tutinál. Idegenként akarják én gazdagodjak.
Első kérdésem az szokott lenni "ön milliárdos" mondja nem, miért? Mondom ha ilyen tuti üzletet tud akkor azt gondoltam engem már azért hív mert már önnek elég a pénz és szeretné ha mások is..


fasza :) na ezért nem ke…

#875955 Koffein Előzmény: #875952

fasza :) na ezért nem kell megbízni, az ilyen hirdetéseknek, forexen egy nap alatt több ezer eurót csináltam 20 euróból.. aki már kereskedett életében, az tudja, hogy nem így müxik...