Na erre kíváncsi leszek!
Megvan a lehetőség, hogy elinduljon lefelé a "C" hullámhoz.
Majd hamarosan kiderül!
Csak a mostani "e" pontnál lehetett volna egy jobban kivehető a-b-c hullám. Árnyalja egy kicsit ennek a hiánya.
Na erre kíváncsi leszek!
Megvan a lehetőség, hogy elinduljon lefelé a "C" hullámhoz.
Majd hamarosan kiderül!
Csak a mostani "e" pontnál lehetett volna egy jobban kivehető a-b-c hullám. Árnyalja egy kicsit ennek a hiánya.
Igen, a 15456-ot még kihagyta.
Az előbb az bosszantott fel nagyon, hogy percek alatt felhúzták több, mint 100 pontot.
De, akkor mit szólnál. ha innen most elindulnának a 15.456 környéki alsó szintre.
Pedig azt még kihagyta és ha megcsinálná, akkor lenne káromkodás!

KB58.
A Futuresen kb. 20 pont eltérés van.
Ott az elemzésem szerint 15.513-ról indulhatott fel. 15.516-ról indult!
Csak mint lehetőség teszem be, mivel "b" hullámban vagyunk, így vissza is jöhetünk és utána 15.700 vagy a felett jelzett érték.
De mehetünk azonnal 15.700 fölé, de akkor nincs háromszög.

Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat.
Saját véleményem a mai nyitásról: Azért megtoszhatnák az anyjukat, akik így rángatják.
-------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!

Valójában a fibot mindkét irányban kihúzom - hiszen nem tudjuk, hogy merre fog kitörni - és mindkét irányban ugyanott van az 50% fibo.
Most azért húztam 802-től a fibot, mert lefelé várjuk, és nem akartam, hogy bonyolult legyen az ábra. De rövid időtávon mindig két irányban fibózok. 3 pontos stopról nincs szó, a háromszög oldalvonalához igazítjuk a stopot (hogy a háromszögön kívül legyen..
Te a 0-át 802-ről húzod, holott ott a 100-nak kellene lenni. A múltból indítjuk a fibót, viszont , akkor a tengely nem ott lesz, így a 3 pontos stop akkor kevés nem?
Nem értem a kérdésedet. Mit értesz az alatt, hogy a múltból húzom?
Bocs, hogy belekérdezek, de, ha a fibót a múltból húzod, akkor az 50% nem máshova esik? Előre is köszönöm a válaszod.
Egyébként én szeretem a hullámelméletedet, mert az esetek döntő többségében szinte tikkre alátámasztja az én elmélet nélküli népi megfigyeléseimet. Ami azért elég érdekes.
De basszus! Nem vagy következetes. Én longot nyitok, mert meglátok egy alakzatot és annak célára is van, azt lekereskedem. Erre te azt mondod, hogy megbánom, hogy zártam a londot, majd esünk 100 pontot. Nagyobb távon láthatok napon belül napon tólra is más célárat is, mert van még néhány alakzatom, aminek a kialakulását figyelem. Hetekkel ezelőtt már lefelé esést vártál, aztán kilőttünk felfelé, nem kicsit. Ez egy ilyen műfaj. Az nagyon klassz, amikor az elemzők beteszik a szinteket, hogy innen mehet felfelé, onnan meg lefelé, persze, hogy merre megy, azt senki nem tudja. Én ezért preferálom a fordulós alakzatokat rövid távon. Azt hiába mondom itt, hogy kígyó, ostor, tartály, forgató, ördögszarv, stb, (ami a szintjeimet meghatározza) úgysem érti senki mert itt hullám van, fejváll, stb. Én unortodox alakzatokat nézek, ami lehet, hogy népi megfigyelés, de pénzt hoz. Ezzel szemben, ha a hullámelmélet nem jön be, akkor egyszerűen átszámozzuk (volt ilyen a csapatunkban) és minden rendben. Erre mondtuk aztán, hogy jó a hullámelmélet, csak nem igazán tudunk vele pénzt keresni.
Egyébként a te shortos beírásodra is beléphettek, aztán húztunk felfelé, mint a rakéta. akkor azt mondtad, hogy ez mégsem az a hullám lehetett, hanem egy másik. Ami nem is baj, ilyen a tőzsde.
Elmélet nélkül csak népi megfigyelés, amit csinálsz.
Ezért vannak ilyenek:
"Nálam 15813 ma a teteje."
Még közelébe sem mentünk 15.813-nak.
Ha, valaki longot nyit, mert Te azt írtad, hogy ma a teteje 15.813 lesz, hát nem örülne.
Ráadásul miután beírtad gyorsan shortot nyitottál.
Arra gondoljál, hogy van aki léphet a beírásodra.
Na, de én ezzel befejeztem.
Ha neked elmélet nélküli háromszög, akkor legyen!
Ezek hullámok, egyik sem az én alakzatom, az elve is teljesen más. az én háromszögem kizárólag csak jobbról balra szűkülhet, fordítva nem működik. Volt olyan csapattagunk, aki szerint csak a DAX-on tudta használni ezt az alakzatot, SP-n nem működött. Én nem tudom, mert DAX-on kívül semmihez nem nyúlok.
De én nem hullámelméletezek Lenthor. Az én háromszögemnek tűpontos tengelye és csúcsa van, amit a kiindulási pont és az első érintés 50% fiboja ad meg. Hosszú távon még sosem próbáltam. Napon belül (másnap) viszont működik.
Amit betettem az lehetne háromszög, de ehhez lekellene jönnie 14.800 környékére.