De basszus! Nem vagy következetes. Én longot nyitok, mert meglátok egy alakzatot és annak célára is van, azt lekereskedem. Erre te azt mondod, hogy megbánom, hogy zártam a londot, majd esünk 100 pontot. Nagyobb távon láthatok napon belül napon tólra is más célárat is, mert van még néhány alakzatom, aminek a kialakulását figyelem. Hetekkel ezelőtt már lefelé esést vártál, aztán kilőttünk felfelé, nem kicsit. Ez egy ilyen műfaj. Az nagyon klassz, amikor az elemzők beteszik a szinteket, hogy innen mehet felfelé, onnan meg lefelé, persze, hogy merre megy, azt senki nem tudja. Én ezért preferálom a fordulós alakzatokat rövid távon. Azt hiába mondom itt, hogy kígyó, ostor, tartály, forgató, ördögszarv, stb, (ami a szintjeimet meghatározza) úgysem érti senki mert itt hullám van, fejváll, stb. Én unortodox alakzatokat nézek, ami lehet, hogy népi megfigyelés, de pénzt hoz. Ezzel szemben, ha a hullámelmélet nem jön be, akkor egyszerűen átszámozzuk (volt ilyen a csapatunkban) és minden rendben. Erre mondtuk aztán, hogy jó a hullámelmélet, csak nem igazán tudunk vele pénzt keresni.
Egyébként a te shortos beírásodra is beléphettek, aztán húztunk felfelé, mint a rakéta. akkor azt mondtad, hogy ez mégsem az a hullám lehetett, hanem egy másik. Ami nem is baj, ilyen a tőzsde.

-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------