Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

GHSI

#869559 Peti84 Előzmény: #869557

Ez világos, az uj CEO balfék volt.....az is tiszta hogy 10 nap nem volt meg 1 USD felett. A menetet és a dátumokat nem értem ez a link alapján:

https://listingcenter.nasdaq.com/noncompliantcompa...

A többi nem világos, ha Bid Price figyelmeztetésük volt Notification Date még: 9/20/2019 ekkor akkor miért csak most 2021 marcban esnek ki, eddig sem volt meg a 10 nap egyben 1USD felett.....

GHSI

#869557 Grizzly Géza Előzmény: #869556

A 10. napon estek ki, annak ellenére, hogy ez volt várható volt, reménykedtem, mint általában. Súlyos hiba volt. Ráadásul 30k-val, ami azért nagy pakk nálam

GHSI

#869556 Peti84 Előzmény: #869553

Bedobom ide is, hátha Matgab Mester tudja:

Muszáj nekik ha a Nasdaqból nem akarnak kiesni.....Tényleg szerepelnek ebben:
https://listingcenter.nasdaq.com/noncompliantcompanylist.aspx
Amit nem értek, hogy a Notification Date még: 9/20/2019.

Azóta nem voltak 10 napot egyhuzamban 1 Usd felett? (Megnéztem most gyorsan marketwachon és azon valóban nem...) De akkor 2020-ban hogy hogy nem estek ki?
Nasdaq megfeleltetés évente 1-szer vagy 2-szer van? (Valamiért Én évi 2-re emlékszem, márciusra és augusztusra.)

GHSI

#869549 matgab Előzmény: #869539

Hát ezen gondolkodom én is, hogy tavaly március óta decemberig tartottam a shortot. Erre azt lezártam , szépen átrendeztem magam longba, -fosch papírokba, úgy ahogy azt a trend követelte.

Kb. a múlt héten értem el a maximális részvény kitettségemet és azonnal el is kezdett minden szakadni.

Ha most visszafordulnék egy shortra, akkor biztos vagyok benne, hogy ez a vén demens hülye Biden- aki eddig semmit nem csinált gazdaságpolitikai szempontból- biztos, hogy azonnal megszavaztatná a stimulust és a FED is azt mondaná, hogy még ötször ennyi lóvéval locsolja meg a gazdaságot és úgy emelkednének ezek a papírok 30%-ot, hogy sanszom nem lenne visszaszállni.

De most már mini zöldben vannak az indexek, de az én papírjaim most is -5% körüli premarketen állnak.

GHSI

#869525 Grizzly Géza Előzmény: #869494

Épp azt beszéltük egy haverral, hogyha jön egy egészséges 10%—os korrekció, akkor ezek a picik feleznek.

Mondjuk a ghsi ezt gyorsabban abszolválta

GHSI

#869491 matgab Előzmény: #869488

bazz, már nem hiszem el, hogy hova süllyednek ezek a szarok...

ADXS :-7,5%

GHSI: -5%

AFRM: -8,6%

XPEV: -7,4%

ARRY: -3,3%

NNDM: -7,6%

Bazzeg nincs itt valami padló, ami megfogja az esést? Úgy, hogy a Nasdaq esik 1-2%-ot...

GHSI

#869486 matgab Előzmény: #869485

tartom bassza meg...

Meg az ADXS-t és az NNDM-et is, hogy ezek nem tudnak pattanni egyet vissza!

Viszont ami érdekes, hogy a K+S 10-ről beszakadt 8-ig (Bafin elkezdte vizsgálni) - jó speciel ez egy matgab részvény esetében még nem is lenne érdekes- de utána most visszament 9,4-ig.

Amúgy a mDAX legjobban shortolt részvényéről van szó.

Baromira tetszene, ha itt is eljátszanának egy jó short squeeze-t. Nincsenek nagy igényeim, ha felhúznák 50-ig, akkor már elégedett lennék, de az 500-at is szívesen venném (illetve adnám).