Direct listing lesz ez is.
"A kriptotőzsde vállalat tegnap közzétett becslései szerint az első
negyedévben a bevételek az 1,8 milliárd dollárt is elérhetik, amely az
egy évvel ezelőtti szinthez képest kilencszeres növekedés lenne. A
hatalmas növekedés mögött a bitcoin árfolyamának szárnyalása áll. A
Coinbase részvényeit jövő héten vezetik be a Nasdaqra."
Q3-ra tervezik az etoro tőzsdére lépését FinTech Acquisition Corp. V alól.
hát ezt annyira nem húzták meg, elszoktam az ilyen szerény kezdéstől, semmi duplázás, triplázás :)
úgy látom mások fantáziáját is megmozgatta https://invst.ly/u1p3x
forgalommal veszik...
"a Porsche piaci értéke – kivételes nyereségtermelő képessége alapján ez nem is meglepő – nagyjából 70 milliárd euró lenne"
Equilor:
"Korábban arról reppentek fel hírek, hogy a Lamborghinit fogják kiszervezni, azonban a legfrissebb információk szerint a Porsche juthat erre a sorsra. Az elemzők szerint a Porsche nem megfelelően van árazva, mert a cégcsoporton belül nem differenciálnak eléggé a befektetők. A Bloomberg elemzői szerint a Porsche piaci kapitalizációja akár magasabb lehet, mint a jelenlegi Volkswagen csoport kapitalizációja, elég csak megnézni, hogy mi történt a Ferrarival miután kivált a Fiat-Chrysler csoportból. A gazdaságilag racionálisnak tűnő döntést azonban nehéz meghozni, mert a Volkswagen csoport fő tulajdonosai a Porsche és a Piech család, melyek nem biztos, hogy rábólintanak a kiválásra. A tegnapi kereskedésben a Volkswagen részvényei 4,6 százalékot emelkedtek."
------
Volkswagen kapitalizáció: 91 Mrd.
Porsche Holding kapitalizáció: 9,9 Mrd.
szerk.: érdekességképpen Aston kapitalizáció ~2 Mrd, Ferrari 36 Mrd. jelenleg.
Lehet számolgatni... ;o))
Lambó után a Porschét is tőzsdére vinné a Volkswagen... az a helyzet, hogy nem lenne ellenemre ez az akció...
majdnem belenyalt 80ba, a beharangozott 30hoz képest kinyitott 76-on.. szééép :)
Azt mondják tegnap a kínai szerencsvadászok tolták fel hír nélkül 1000%-kal az AACG-t is. Ez is elég beteg...
ez valami kínai cucc, meg nem is figyeltek a weblapra, elírták az investor relations-t... kicsapja az ember szemét investor relationgs :)
Egy beteg ipo jan 27-ről. Jól leírja gyakorlatilag az egész utóbbi 1 év ipo piacát.
Jegyzési ár: 4$
Első napi max: 50$
Első napi záró: 25,5$
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=tirx&ty=c&ta=1...
február 11-én érkezik.. előreláthatólag 28-30 $ -on érkezik, ha fel nem licitálják 60ig :)
Tegnap jött egy Affirm Holdings a pályára...
Financial technology company. Én most vettem, tehát ma esni fog 10%-ot, de utána?