Láma kartárs figyelmébe ajánlom :)
("Itthon minden xar, bezzeg nyugaton", lol)
Láma kartárs figyelmébe ajánlom :)
("Itthon minden xar, bezzeg nyugaton", lol)
https://444.hu/2021/02/10/nem-macska-vagyok-mondta...
Bekapcsolva hagyta a macska filtert a Zoomon tartott bírósági tárgyalás előtt :)))
És mindez biztonságos távolságból szemlélve, wixer:
Ebben az esetben nem nagystílű, hanem kisstílű.
origó részéről itt lehet a csúsztatás, hogy spotiról és appleről is törlésre került...
a rolling stones nem ír ilyesmit, csakhogy letiltották a rádiók, meg ennek ellenére a digitális eladások 327%al nőttek és az album eladások 1220%al... tehát, a rajongók támogatják a zenészt...
Egyébként én most a Spotify-on látom a zenéit, akár egy nagykaliberü félrevezetés is benne van a pakliban.
Ebben az esetben a fehér kapitalisták fordultak a saját fajuk ellen 1$-ral többért.
Ez is azt mutatja, hogy a mai társadalomban a pénz túlnőtt a saját társadalmi szerepén és romboló erővé vált.
úgy érzem, hogy ez az amcsi fehérek hibája, mert túltolják az ilyen esetek szankcionálását... feketék is viccelnek a fehérekről, a fehérek is a feketékről... és egy viccet így megtorolni egy picit túlzás... ahogy olvasom country zenész, hát nem sok fekete hallgathatja a zenéjét, mert a feketék rap, bluesba utaznak főként, tehát minimális fekete rajongója lehet, erre mindenhonnan törlik... szép új világ... remélem a mi kontinensünk nem fogja átvenni ezt a szokást..
Ez egészen elképesztő, ez már fajüldözés.
Csak 8 napot, 2 belépéses thai vízumom volt, és lejárt az első. Csak délen voltam, Bolaven plateau, Tad lo, Savannakhet.
Voltál már? Anno Thaiföldön bandáztam egy olasz tengerésszel, s ő mondta, h Laoszt nézzem meg mindenképp, mert fasza hely.
Egy sarló kalapácsos zászlót láttam ott mutatóban, de külföldiként semmi különöset nem tapasztaltam.
autoriter rezsimként van beállítva, a wikipédia szerint egypártrendszer van ott 75 óta
Nekem fogalmam nincs, milyen rezsim van most ott uralmon.
Lehet tán, hogy vörös khmerek titokban ismét átvették a hatalmat?