Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

short squeez

#868213 matgab Előzmény: #868208

GME a német piacon már 300 USD felett van.

AMC pedig +225%-on, csak ma reggel!

Kemény bazzeg!

short squeez

#868195 Koffein Előzmény: #868187

ma a BYND-et tépik +36%, Short Interest 31.85%

eszméletlen...

a múlt héten adtam el, fejem verem a falba... enyhe nyerőben, ahhoz képeset, hogy mennyi lenne most... fuck :-/

short squeez

#868187 matgab Előzmény: #868185

én is egy bálnára gyanakszom, de ekkora bálna be sem fér a tőzsdepiac óceánjába. Marad itt a FED sztem

short squeez

#868185 Koffein Előzmény: #868182

Ha a FED vásárolt részvényeket, hogy megpróbálja tartani a szakadást, akkor most jó időszak lehet a beleadásba és akár így tesztelheti is a piacot... csupán feltételezés, az a hirtelen beleadás, mindenbe nekem se tetszett...

https://prnt.sc/xng8n4

nagy vonalakba azt lehet mondani, hogy visszaépültek az árfolyamok azt sem tartom kizártnak, hogy a Softbank vagy hasonló cég állt a pillanatnyi szakadás mögött...

short squeez

#868182 matgab Előzmény: #868174

Nekem a tegnapi beszakadás volt érdekes.

Mert anélkül kezdtek el esni egyszerre, hogy lett volna bármi indikáció. Nem hiszem, hogy ezeket a speka papírokat tömegesen robotok kereskednék és azt sem hiszem, hogy ennyire durván egyszerre spekák milliói kezdték volna el adni egyszerre hirtelen ezeket a papírokat.

Itt vagy valami nagy alap próbálta reccsenteni a kicsiket, akik ezekben a speka papírokban nyomulnak, vagy az egész tőzsde machinálva van, vagy a FED vagy nem tudom, de nekem nagyon nem tetszett a dolog, túl manipulatívnak és összehangoltnak tűnt.

short squeez

#868174 Koffein Előzmény: #868173

Cramer bácsi ilyen hadsereget még nem látott :)

"I’ve never seen the guns like this. They can break shorts."

“Squawk on the Street,” said this is new territory for the market: “The mechanics of the market are breaking down. It’s arguable that these people are all one group.”

https://www.marketwatch.com/story/jim-cramer-on-ga...

vicces lesz, amikor ráéreznek az ízére és 2milla ember megindul, átlag 1000 dodóval bármilyen céget megtudnak mozdítani... majd tovább állnak... érdekes adat lehet, ha tudni lehetne, hogy a 2milla emberből kb hányan értek el nyereséget..

WallStreetBetts

#868167 Koffein Előzmény: #868146

azt nézem, hogy kb 10szeres tőkeáttétellel kell hogy játszadozzanak minimum!, mert egyébként sehogy sem jön ki a több ezer százalékos haszon... eszméletlen..

r/wallstreetbets - BB             </div>
            <footer>
                                                <a
                    href=Válasz