Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

Tinderezés Bitcoinnal vagy Bitcoinozás a Tinderen

#867706 TrendMan Előzmény: #867703

Értékrendi zavar van és ez bizonytalanságot szül.

Ha csak azt nézed, hogy pl. a vaterá-n úgy árulnak laptop-ot, hogy az ellenértéket (100k feletti összeget) el kell utalnod a bizonytalanba és majd utána (lehet, hogy) jön egy csomag, ami tartalmaz valamit, valamilyen állapotban.

Garanciaként az szolgál, hogy ha elégedetlen van, akkor

Ennyi a garancia.

Közben az eladó a termék alá beírja, hogy ő semmilyen körülmények között nem fizet vissza.

Más adok-veszek oldalak pedig szigorúan eltanácsolják a vevőt az előre történő fizetéstől.

Mit gondoljon az egyszerű halandó, ha párhuzamosan ennyiféle megközelítés és sztori létezik?

Tinderezés Bitcoinnal vagy Bitcoinozás a Tinderen

#867703 Koffein Előzmény: #867697

érdekes cikk. Azért feltehetjük magunknak a kérdést, hogy milyen lehet az ember személyisége, lelkiállapota, aki pénzt küld egy ismeretlen személynek?

Bitcoin elfogadóhelyek Magyarországon

#867680 TrendMan Előzmény: #867595

Német nagyvárosokban meglepően kevés hely van.

Stuttgartban pl. csak 7.

Algoritmus legyen a talp…

#867568 TrendMan Előzmény: #867567

Algoritmus legyen a talpán, ami megmondja innen merre megy.

Én-algoritmus azt mondja, visszateszteli a kitörési szintet 20.000 körül.

bányászat

#867566 Koffein Előzmény: #867490

hol lehet használni? pl ncore.on elő tudsz fizetni bitcoiné :)

nekem is azaz érzésem, hogy titkosszolgálatok, alvilági drogbárók, terroristák, politikusok fő fizetőeszköze, amit próbálnak kifehéríteni...

bányászat

#867490 matgab Előzmény: #867484

nem is értem, hogy miért videokártya kell ezekhez a báynákhoz, amikor semmi grafikus felületet nem látok, meg valahogy úgy kell bányászni, ha minden igaz, hogy matematikai feladatokat kell megoldani. nagyon homályos nekem ez az egész. Ki "adta fel" ezeket a matek leckéket?

Mire lehet ezeket a méregdrágán bányászott vásárolt bitcoinokat használni igazából. Mert elméletileg lehet vele pizzát venni, csak hát éppen én még egy üzletet sem láttam , ami elfogad bitcoint.

Szóval nekem vhogy még mindig az az érzésem, hogy ez bizony a politikusokkal összefonódott alvilág hazai terepe...

így lehet bitcoint vásárolni

#867201 TrendMan Előzmény: #867192

Nem egyértelmű, hogy melyik szervezetnek, kormánynak kellene fellépnie ellene. A Bitcoin globális, a kormány lokális.

Egyébként, ha jól láttam, ünnepek alatt elérte az előző csúcs 1,61-es fibóját és onnan pattant vissza egyenlőre.

Az egyik legfőbb gond vele az, hogy ismét és tovább táplálja a vagyoni különbségek növekedését, mely ily módon önerősítő folyamat.

Pedig már eddig is a legfőbb kritika a jelenlegi világgazdasági trendekkel szemben épp ez a nagy különbség a szuper-gazdag és középosztálybeli között.

így lehet bitcoint vásárolni

#867192 matgab Előzmény: #867147

jó lett volna egy ilyen cikk akkor, amikor 200 USD volt egy bitcoin. Akkor nézegettem, hogy hol lehetne venni, de nem volt normálisan egyszerűen működő lehetőség.

Amúgy a meglátásom az, hogy azért nem lép fel a politika a bitcoin ellen, mert az összes politikai korrupciós pénz az itt folyik keresztül, itt mossák tisztára ezeket a "pénzeket".