Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Woody Allen jut az eszembe.

#867470 Oldviktor Előzmény: #867458

Állítólag két dolgot utál csak igazán az életben: a rasszizmust és a kínaiakat.

Csak képzem magamat, mer…

#867458 TrendMan Előzmény: #867456

Csak képzem magamat, mert manapság elmosódnak a határok vélemény, tény és rasszizmus között.

Szeretném visszanyerni a tisztánlátásomat!

Schiffer András szerint 2022 után dőlhet el a mélyállam és az ellen-mélyállam küzdelme

#867232 Koffein Előzmény: #867174

Igen, az már látszódik, hogy ez egy utolsó nagy harc lesz, már most látszódik. Elsején Gyurcsány, meg Márky-Zay is megadta az alaphangot, hogy 21ben rezsimváltásra készülnek... :)


Schiffer András szerint 2022 után dőlhet el a mélyállam és az ellen-mélyállam küzdelme

#867174 Ibiza

Index - Belföld - Schiffer András szerint 2022 után dőlhet el a mélyállam és az ellen-mélyállam küzdelme

"..2022-es választás után derülhet ki, hogy az előrelátó kommunisták által felépített és nyugati segítséggel azóta is tovább élő gazdasági-titkosszolgálati mélyállam és az ezzel szemben 2010 után létrejött kormányzati „ellen-mélyállam” küzdelme hogyan is áll."
mondtam szabadságharc! a komcsi libsibalos csürhe ellen.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867150 Ibiza Előzmény: #867146

Igen, és szabályos szemmel látszik nem ment a komcsik alkotta adósság fölé. Bármelyik féleszű is láthatná..
Most háborús helyzet van. Szerintem még most jön a vírus-válság pénzügyi válság része. Ezt csökkentendő nyomják a pénzeket a gazdaságba a kormányok, mert olcsóbb ez a virtuális pénz mint a munkaalapú teljesítmény kiesése.
Időnként kell a gazdaságokba egy válság, ez a tisztító tűz, olyan mint az erdőtűz, pusztít és esélyt ad.
Azokat lehet menteni akik a határon vannak a billenési pontjukon.
Akiknek nincs tervük akik nem alkalmazkodnak azok elbuknak.
Ilyenkor pusztulnak a garázscégek. Ők nem tudják mit kell tartalmaznia egy haszonkulcsnak.
Most félelmetesen olcsó hiteleket lehetett bezsákolni, 0,2%-2,5% között.

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867143 Ibiza Előzmény: #867094

szegény szegény mesüge. Elég nyomorult megkeseredett ember benyomását kelted.
Szánalmas amikor a kis csita Tarzannak gondolja magát. Nem kell neki szólni, hagy álmodozzon a kis nyomi.
Államadósságot GDP arányosan nézik. Gondolom az megvan fidesz 2.0 az 2010től van.
Az adósságot össze kellene vetni a vagyonelemek Pénzről vagyonról értelmesen (tozsdefigyelo.com)növekedésével..pl a komcsilibsi csőcselék által elkótyavetyél közműszolgáltató cégek visszaszerzéséről.. ez már magas neked mint kacsának az eperfa.,,nem a te szinted..engedd el.
2007 óta nem látott szintre csökkent a magyar államadósság | MandinerDe gondolom nem ez a lényeg, a tények nem számítanak.
Most minden libernyák állati sokra tartja magát, másokat leértékel, mert hát ők a tisztánlátók.. nincs jelentősége..majd az élet lekever nekik pár fülest és helyrekerülnek. :) majd meglátod és ne nyafogj..légy férfi de ne olyan libernyákos hanem a klasszikus.



emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867094 Láma Előzmény: #866992

" miközben nem emelkedik az államadósság "

Lassan úgy érzem magam, mint Tarzan, mikor megpróbálta leszoktatni Csitát arról, hogy az asztalra szarjon. Tudom, hogy semmi esélyem nincs, csak a végtelen türelmem. De ha már ott a kaksi, akkor legalább sunnyogj a sarokban és ne dobáld szét rikoltozva. Ne kend szét a falon.

Csitácska. Az államadósság emelkedik. Pont. 20-ról 32-re 10 év alatt. Pont. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a meglévő nominális államadósság feléért a gazdád felelős. (nem Tarzanra gondolok, hanem a másikra) Miért? 98 és 2002 között összehozott az adósságcsökkentő gazdád közel négyet a négy év alatt. Most a 10 év alatt 12-t. Az összesen 16000 Milliárd. Még egyszer írom annak reményében, hogy valaha eljut az agyadig: 16000 milliárd. Amit a gazdád vett föl és majd valakinek vissza kell fizetni. Ez pont a fele annak, amit az összes többi összehozott. Beleértve az átkos 40 évét, Gyurcsányt, MDF-et, mindent az elmúlt 70 évben. Tehát a gazdád a 14 éves uralkodása alatt annyi adósságot csinált, mint az összes többi a maradék cirka 55 évben. Drága aranyos Csitácska. Megpróbálhatod ezt rikoltozva szétdobálni, vagy a falra kenni, meg különböző dolgokhoz viszonyítani. Ki fognak röhögni. Nem gödör ez vazze, hogy hozzáteszünk oszt csökken. Semmi más dolga nem lett volna ennek a drága embernek, mint 10 évig nullás költségvetést csinálni az ország történelmének 10 legjobb gazdasági évében (Emlékszel? Már megbeszéltük. Ezt ő mondta a saját szép szájával, hogy a Csitácskái örüljenek) és az adósság most cirka 40%-on állna.( Ha már mindenképp viszonyítani akarsz) Ehelyett 80% már megint és ebben nincs még benne a qrva nagy üzlet kínai vasút és a paksi projekt. Ha az is hozzáíródik, akkor a gazdid az éppen aktuális adósság legalább kétharmadáért lesz felelős. Az összes többi elqró meg a maradék egyharmadért. Talán nem kéne ezt a szart konok rendszerességgel rikoltozva szétdobálnod , szétkenegetned.

" valamit qrvára tudhatnak ezek a srácok... "

Ez igaz. Lopni és hazudni.

"karigerinek itt van az igéretlistája..mit teljesített ebből? "

Mit ígért a gazdád? Folytatjuk. És tényleg. Az ígéret teljesítve.

viszlát hírtv

#867090 Láma Előzmény: #867088

Na a pesti tv-nek lesz ám nézettsége dögivel. Valamelyik nap aszongya az egyik luvnya, hogy sokkal jobb is lehetne a kormány teljesítménye, ha nem lenne a közalkalmazotti, közigazgatási vezetők között ilyen sok komcsi. A többi okos meg bőszen helyeselt. Biztos többen nézik majd mint a hírtv-t. :)

hundub

#867089 Láma Előzmény: #867058

"Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül valaki és direkt szívatja a pártokat/embereket, hanem a leírt szöveget/képet értelmezi az algoritmus és az alapján tilt, vagy törli a profilt... nem mérlegel, lehet egy vicc volt, de ezt nem érti a robot..."

Ezt az axiómát nem könnyű ám megemészteni.

hundub

#867058 Koffein Előzmény: #867050

Nemcsak a hazaiba, amint látjuk az amcsiba is beavatkoztak :)

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül valaki és direkt szívatja a pártokat/embereket, hanem a leírt szöveget/képet értelmezi az algoritmus és az alapján tilt, vagy törli a profilt... nem mérlegel, lehet egy vicc volt, de ezt nem érti a robot... akit tiltottak már, az tudja, hogy élő emberhez eljutni nem lehetséges, ha meg el is jut, az annyi erőfeszítés, hogy a tiltás le is jár...

Az hogy lesz egy hundub, már a neve is szar, ez magyarországon egy kis közösség platformja lehet, úgy mint a gmailt kiváltani akaró onbox. Még idáig Onboxos mail címmel nem is találkoztam, de Matolcsyék locsolják bele a pénzt...

hundub

#867050 walex Előzmény: #867043

Van is jogosultsága. Fb már beavatkozott a hazai választásba.

Szeretik Toroczkslaiékat szívatni. Először az ő oldalát törölték, majd a Mi Hazánk mozgalomét, nemrég pedig Novák Előd oldalába nyúltak bele.

Jó látni, hogy ennyire fosnak valamitől. Amitől ennyire félnek a liberálisok (is), az Magyarországnak jó szokott lenni.

Az EU képtelen pórázt adni a fb-nak. Egy szép napon bármelyik nagyobb párt ugyanígy járhat, mint Toroczkaiék, ezt felejtik el a nagy pártok a törlési örömtaps közben.

hundub

#867044 TrendMan Előzmény: #867043

Aszongya, hogy:

"muszáj, hogy legyen választás, egy alternatíva."

Nem ez az ellenzék jelmondata is 2022-re?