Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

emigrálnak egyik helyről a másikra :)

#867143 Ibiza Előzmény: #867094

szegény szegény mesüge. Elég nyomorult megkeseredett ember benyomását kelted.
Szánalmas amikor a kis csita Tarzannak gondolja magát. Nem kell neki szólni, hagy álmodozzon a kis nyomi.
Államadósságot GDP arányosan nézik. Gondolom az megvan fidesz 2.0 az 2010től van.
Az adósságot össze kellene vetni a vagyonelemek Pénzről vagyonról értelmesen (tozsdefigyelo.com)növekedésével..pl a komcsilibsi csőcselék által elkótyavetyél közműszolgáltató cégek visszaszerzéséről.. ez már magas neked mint kacsának az eperfa.,,nem a te szinted..engedd el.
2007 óta nem látott szintre csökkent a magyar államadósság | MandinerDe gondolom nem ez a lényeg, a tények nem számítanak.
Most minden libernyák állati sokra tartja magát, másokat leértékel, mert hát ők a tisztánlátók.. nincs jelentősége..majd az élet lekever nekik pár fülest és helyrekerülnek. :) majd meglátod és ne nyafogj..légy férfi de ne olyan libernyákos hanem a klasszikus.

#867094 Láma Előzmény: #866992

" miközben nem emelkedik az államadósság "

Lassan úgy érzem magam, mint Tarzan, mikor megpróbálta leszoktatni Csitát arról, hogy az asztalra szarjon. Tudom, hogy semmi esélyem nincs, csak a végtelen türelmem. De ha már ott a kaksi, akkor legalább sunnyogj a sarokban és ne dobáld szét rikoltozva. Ne kend szét a falon.

Csitácska. Az államadósság emelkedik. Pont. 20-ról 32-re 10 év alatt. Pont. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a meglévő nominális államadósság feléért a gazdád felelős. (nem Tarzanra gondolok, hanem a másikra) Miért? 98 és 2002 között összehozott az adósságcsökkentő gazdád közel négyet a négy év alatt. Most a 10 év alatt 12-t. Az összesen 16000 Milliárd. Még egyszer írom annak reményében, hogy valaha eljut az agyadig: 16000 milliárd. Amit a gazdád vett föl és majd valakinek vissza kell fizetni. Ez pont a fele annak, amit az összes többi összehozott. Beleértve az átkos 40 évét, Gyurcsányt, MDF-et, mindent az elmúlt 70 évben. Tehát a gazdád a 14 éves uralkodása alatt annyi adósságot csinált, mint az összes többi a maradék cirka 55 évben. Drága aranyos Csitácska. Megpróbálhatod ezt rikoltozva szétdobálni, vagy a falra kenni, meg különböző dolgokhoz viszonyítani. Ki fognak röhögni. Nem gödör ez vazze, hogy hozzáteszünk oszt csökken. Semmi más dolga nem lett volna ennek a drága embernek, mint 10 évig nullás költségvetést csinálni az ország történelmének 10 legjobb gazdasági évében (Emlékszel? Már megbeszéltük. Ezt ő mondta a saját szép szájával, hogy a Csitácskái örüljenek) és az adósság most cirka 40%-on állna.( Ha már mindenképp viszonyítani akarsz) Ehelyett 80% már megint és ebben nincs még benne a qrva nagy üzlet kínai vasút és a paksi projekt. Ha az is hozzáíródik, akkor a gazdid az éppen aktuális adósság legalább kétharmadáért lesz felelős. Az összes többi elqró meg a maradék egyharmadért. Talán nem kéne ezt a szart konok rendszerességgel rikoltozva szétdobálnod , szétkenegetned.

" valamit qrvára tudhatnak ezek a srácok... "

Ez igaz. Lopni és hazudni.

"karigerinek itt van az igéretlistája..mit teljesített ebből? "

Mit ígért a gazdád? Folytatjuk. És tényleg. Az ígéret teljesítve.

viszlát hírtv

#867090 Láma Előzmény: #867088

Na a pesti tv-nek lesz ám nézettsége dögivel. Valamelyik nap aszongya az egyik luvnya, hogy sokkal jobb is lehetne a kormány teljesítménye, ha nem lenne a közalkalmazotti, közigazgatási vezetők között ilyen sok komcsi. A többi okos meg bőszen helyeselt. Biztos többen nézik majd mint a hírtv-t. :)

hundub

#867089 Láma Előzmény: #867058

"Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül valaki és direkt szívatja a pártokat/embereket, hanem a leírt szöveget/képet értelmezi az algoritmus és az alapján tilt, vagy törli a profilt... nem mérlegel, lehet egy vicc volt, de ezt nem érti a robot..."

Ezt az axiómát nem könnyű ám megemészteni.

hundub

#867058 Koffein Előzmény: #867050

Nemcsak a hazaiba, amint látjuk az amcsiba is beavatkoztak :)

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott ül valaki és direkt szívatja a pártokat/embereket, hanem a leírt szöveget/képet értelmezi az algoritmus és az alapján tilt, vagy törli a profilt... nem mérlegel, lehet egy vicc volt, de ezt nem érti a robot... akit tiltottak már, az tudja, hogy élő emberhez eljutni nem lehetséges, ha meg el is jut, az annyi erőfeszítés, hogy a tiltás le is jár...

Az hogy lesz egy hundub, már a neve is szar, ez magyarországon egy kis közösség platformja lehet, úgy mint a gmailt kiváltani akaró onbox. Még idáig Onboxos mail címmel nem is találkoztam, de Matolcsyék locsolják bele a pénzt...

hundub

#867050 walex Előzmény: #867043

Van is jogosultsága. Fb már beavatkozott a hazai választásba.

Szeretik Toroczkslaiékat szívatni. Először az ő oldalát törölték, majd a Mi Hazánk mozgalomét, nemrég pedig Novák Előd oldalába nyúltak bele.

Jó látni, hogy ennyire fosnak valamitől. Amitől ennyire félnek a liberálisok (is), az Magyarországnak jó szokott lenni.

Az EU képtelen pórázt adni a fb-nak. Egy szép napon bármelyik nagyobb párt ugyanígy járhat, mint Toroczkaiék, ezt felejtik el a nagy pártok a törlési örömtaps közben.

hundub

#867044 TrendMan Előzmény: #867043

Aszongya, hogy:

"muszáj, hogy legyen választás, egy alternatíva."

Nem ez az ellenzék jelmondata is 2022-re?

#866992 Ibiza Előzmény: #866975

keversz te mindent mindennel.

micsoda pontos számok az eus pénz 30%át ellopják... miközben a feljelentgetők és az eus bürokraták minden beruházást szétszednek apró tételekre... ellopnak mindent miközben nem emelkedik az államadósság és épül szépül minden.. valamit qrvára tudhatnak ezek a srácok... vagy csak a soros áramlat nyomja az agyadba a mantrát.

Eu dolgát sem látod tisztán, milyen eu az amit orbán szét tud verni? azt kellene érzékelni kétféle irány van euban az európai egyesült államok a központi költségvetéssel.. másik irány a szuverén államok szoros szövetsége.
Az első vonal jobban megfelel a sorosféle iránynak ahol kevesebb embert kell lefizetni és könnyebben menne Európa központi eladósítása ami a háttérhatalom érdeke aminek shortosgyurka az egyik lótifutija.. fulladoznak a virtuális pénzben valódi pénzt akarnak kapni ezekre, olyat ami mögött munka és teljesítmény van.
Orbán nem a libsibal galandféreg vonalat követi akik már eleve letérdeltek és csücsörítettek ha csak az időt kérdezték tőlük.
A múltkori felmérés szerint Orbán az eu 4. legbefolyásosabb embere.
Azért nem szeretik mert van egy küldetéstudata, van egy elképzelése ami mellett tud érvelni, ráadásul igaza van ezért megbolondulnak a libsik.. nem tudnak érvelni vele szemben mert akkor igazat kellene mondaniuk..amit nem lehet. Nem lehet elmondaniuk mire készülnek és azt, hogy parancsot teljesítenek.

Azért tűnjön fel Amerika eleve egy bevándorló ország, egy népek olvasztótégelye, kiírtották indiánokat és benépesítették a szerencsevadászok a gyarmatosítók és vitték a rabszolgáikat. Ausztrália ugyanez. Ezt azért ne keverd már az 1000éves múlttal rendelkező országgal..
Érdekes nem?..állati rugalmas, nem homofób egyik libsi sem de szájert mindjárt lebuzizzák.. szájer magánéletében zárt körben tette amit tett amit az ember elvár a más irányultságúaktól.
Kijárási tilalmat sem sértett mert az épületben akart maradni egy kihágás volt a gyülekezési jog sértése.
Szájer attól még, hogy homo attól még tudhatja mi a normális és teheti rendesen a dolgát.
Ott vannak írók festők művészek színészek énekesek.. Freddy M kevésbé tud énekelni ha bjuzi?
Azt is lásd az eu parlamentben a hetero lóg ki a sorból.
Azt is felfedezhetnéd nagyon kettős a mérce és kettős a beszéd.
A libernyák csőcselék a törvényességről beszél azt kéri számon de most mindent bedobnak a szent cél érdekében.. a cél szentesít...szentesíti a hazudságokat a kettős mércét a hamis beszédet.
Lásd karigeri.. lopásról beszél meg pénzmosásról.. de ő maga olyan céggel nyereti a közbeszerzést akivel a kollégájának érdekeltsége van, aki erre a projektre alapul akinek nincs referenciája a vállalásra, amit adnak adatot azok hamisak.. és erről semmi nincs a libsibalos médiában.. a mi kutyánk kölyke összekacsintás..
ebből látszana ez az irány.. lopás reggeltől estig..eladósítás..
karigerinek itt van az igéretlistája..mit teljesített ebből?
Karácsony Gergely 150 ígéretéből eddig 17 teljesült, 19 folyamatban. (igeretfigyelo.hu)
ebből is leszűrhtsz pár dolgot..igérgetés..választás..és azt csinálnak amit akarnak.. mint mszp szdsz..

#866980 Spade Előzmény: #866975

""

Fura arc vagy te feco tiszteletteljesen beszéltem veled erre lehülyéztél , de szted én hülyézlek, tényeket mondtam bécs frankfurt , hamburg, berlin migrációs adatiról erre gyülölködve elküldesz szibériába, de én gyülölködöm szerinted, kb amit elkövetsz azt rám fogod. Soha nem a kormányt védtem még csak nem valamelyik pártot nem is a nert, csak tényeket közöltem az általad vagy többszörösnek gondolt inflációt tettem helyre a gdp adatokat ahol majd egy nagyságrendet tévedtél többször is, a migrációs adatokat amikről lövésed nem volt, és a cvovid helyzetről ahol fingod nem volt mit kéne tenni az oltásokkal pedig te már tavasszal tudtad mi lesz a lélegeztető géppekkel helyette egy babla hülyeséget mondtál. most meg bemondod h 30%-t ellopnak az eu támogatásból, hogy a faszomba tudnának ellopni 30%-t az eu pénzből mikor minden eurot ellenőriznek és Mo-ra különösen rászálltak ?, zagyvaságokat beszélsz, teljesen hiteltelenül. én.a tényeket javítottam te gyülölködsz itt. 11 vagy 1 év év után arra szavazol akire akarsz, engem nem érdekel de ne fabrikálj hozzá pszeudo tényeket, vagy tedd de tartsd meg magadnak mert ez tőzsdei site amit nem hülyék olvasnak és ez sértő

Boldog ünnepeket neked is

#866977 TrendMan Előzmény: #866975

Véleményem szerint a mértéktartás a kulcsa szinte mindennek.

Ha Brüsszel központilag rendeli el a bevándorlást, akkor viszont nem lehet mértéket tartani.

És mivel - Amerikával ellentétben - nálunk a bevándorlás vallási feszültségeket is berobbanthat, ezért itt a mérték minden másnál fontosabb.

Én diszkomfort érzéssel figyelem a fejkendős csapatokat, amelyek Bécsben egyes kerületekből előmasíroznak.

Ugyanakkor elismerem, hogy ez már alighanem - így vagy úgy - a Monarchia idején is hasonló lehetett és az az időszak mégis csak a prosperitás időszaka volt. (Abban nem vagyok biztos, hogy abban a migrációban az iszlám érintett volt-e és mennyiben?)

Másrészt ebben a korban, amiben most élünk, talán kisebb igény van fizikai munkára, ami abban a korábbi bevándorlásban komoly motivációt jelenthetett.

A kormányt és annak holdudvarát érintő kritikákban java részt sajnos egyet kell, hogy értsek.

Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

#866975 prfecó Előzmény: #866954

Nekem az a furcsa , elsősorban Spade szavait a gyűlölet itatja át. Mindig a mígránsokkal foglalkozikmindiog erre tereli a szót. , még Magyarországon is.

Ellenzék meg valahogyan összeáll , valaki vezeti , ugyanolyan koalició lesz mint bárhol máshol , ugyanúgy sok problémával( Ausztria , Románia , Németország ,Hollandia)

Az hogy 11 éve kormányon lévő minden eszközzel védi az egy dolog. De 11 év után miért kell gyűlöletet mutatni azokkal , akiket zavar a , hogy EU által biztosított pénz 30 % ellopják..Orbán féle vezetés saját érdekében közben még arra is képes, h , hogy EU szétessen.

Viszont meg lehet nézni Amerikát együtt él sok különböző nemzet , náció ( jól , rosszul de együtt élnek)

Szívesen járok Németországba , Ausztriába , Hollandiába és én nem látok migránshordákat , nem égnek nagy városok. Nyaralni ugyanugy megyek továbbra is Észak -Afrikába, Puerto Ricóba. Ugyanolyan bűnözők vannak mindenhol . Józsefvárosban , Rotterdamban , Chikagóban , London West. negyedében. Kik ők ????Lecsúszott helyiek és külföldiek, dolgozni nem akarnak . Mások kifosztásából élnek még Pekingben , Moszkvában és még sok máshol arab országokban , de Svájcban és Singaporeban is. Más helyeken a fehér galléros bünőzök és az éppen hatalmon lévő politikusok lopják el a pénzeket kihasználva kapcsolataikat.

Nem érdekel sem a muszlim( dzsihád még kevésbé ) , de a Japán , kinai , zsidó vallás sem. A magyar vezetés világlátása kifelé keresztény - ténylegesen minden erkölcsi gátlástó mentes emberek. Néha véletlenül borul a bili , Szájer , Kaleta , Deutch mintapolgárokat továbbra védi a NER.politika

Polt féle Ügyészség gátlástalansága előbb utóbb nyilvánosságra kerül ( lásd Szlovákia) .

Áldott Ünnepeket Mindenkinek!

#866954 Ibiza Előzmény: #866892

annyit látok amennyi van. nem emléxem gyurcsányoznék állandóan de ennek a f..k már rég a történelem szemétdombján van a helye, egy jellemtelen szarcsimbók. A nem gyurcsótányozók tartják életben.
Nem fura neked? ez az ember fogja össze az ellenzéket. Ez mi?
A muszlimok muszlim életet élnek, nem tudom milyennek gondolod a dzsihadista életet. a vallásuk a hazájuk és a törvényük, mint a zsidóknak.. ki dzsihadista azt nem tudhatod, csak ha parancsot kap vagy ihletet.
Ne mond meg hova menjek én sem mondom meg neked. Én szeretem az életet és a világot, nincs gondom az arabokkal négerekkel. Megyek idegen kultúrákba és tiszteletben tartom azt, én is ezt várom el az erre járóktól. Ha valaki itt akar élni vagy menedéket kér akkor ne követelőzzön, tudja a helyét, ha nem akkor eredjen békével tovább de iziben. Azt látom nem sok világképed van, pedig állítólag világot látott ember vagy.

#866899 Spade Előzmény: #866853

jah csak az a baj aki elöl volt és hátra megy egyből szidja h csupa bunkó, geci fasz, van elöl azér t"menekült" hátra és persze fordítva is

#866898 Spade Előzmény: #866892

Nekem nagyon jó itt Mo-n ez a kevertség még elfogadható, te meg menj németbe meg hollandba franciába, ott megtapasztalhatod mi az iszlamizáció. De legjobban tennéd ha Nigériába, Algériába mennél mert ott sok a szines ember, ott kivernék belőled a világpolgár mentalitást nagyhirtelen valamelyik esti sétád során és rögtön megértenéd miről beszélek.

#866892 prfecó Előzmény: #866830

Bécs olyan steril , erre írtam Bécs Budapest kéz a kézben jár.

Egyszerűen nem ertem mindig , mindenhol menekülteket látsz , azokkal foglalkozom , mindig Gyurcsanyozol. Soha semmiben nincs bajod a mai országos vezetéssel. Néha mégis több nemet van az országban mégis a legtöbb nemet várost úgy állítod be , mintha dzsihadista életmódot folytatnanak. Továbbra is szívesen ki járok Bécsbe , Berlinbe bármelyik nemet városba. Te meg menj Szibériába ott nincsenek arabok , negerek