Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Palantir

#865769 Koffein Előzmény: #865767

Hát még nem.. talán ezért fog fordulni? :)

Aszondja az ArkInvest: Palantir (PLTR) rose 42% this week. Without a specific catalyst, institutional investors seem to be warming up to the stock roughly a week after it announced strong earnings report and a US Army contract for its Gotham software.

Palantir

#865751 Koffein Előzmény: #865745

Többet nem mertek bevállalni 2020ra :) amúgy érthető is, relatíve még nincs sok részvény a piacon, most szórják lassacskán kifele... ha lejár a 180 napos lockup, akkor lesz érdekes, mert utána már nem csordogálni fog, hanem vízesésként fog rázuhanni a piacra...

slack

#865691 Koffein
"Tegnap látott napvilágot az a hír, hogy a Salesforce felvásárolná a Slack-et melynek hírére a vállalat részvényei közel 40%-ot emelkedtek zárásig. A híresztelések szerint akár már a napokban is megvalósulhat az üzlet. Ebben az esetben a Salesforce 21 éves pályafutása során ez lehet a legdrágább felvásárlás amit valaha végre hajtott."

azta qrva, ez el is kerülte a figyelmem... a vicc az, hogy volt és kiszórtam okt. közepén és azóta se vettem vissza, pedig tervben volt... :-/

vroom

#865679 Koffein Előzmény: #865676

áááj de igazad van, ha ilyen vékony elektronyos meghajtású lenne a neve mint pl zroom, akkor már triplázott volna :)

Tripadvisor

#865678 TrendMan Előzmény: #865256

Simán lehet, hogy inni ment Thaiföldre, meg persze dugni, hogy elfelejtse az otthoni gondokat.

Tripadvisor

#865259 prfecó Előzmény: #865256

kicsit tulspilazod.... nem került börtönbe... a szálloda lemondott a dugó pénzről...

Trip meg saját elveit követi, szerinted amerikai bíróságon mi lesz

Persze távol-keleti jogrendszer szerint meg halálos ítélet is születhetnek.

Tripadvisor

#865256 matgab Előzmény: #865218

Attól függ mi volt a muki állása. Ha valami olyan, hogy etikailag nem követhet el ilyet, akkor simán kirúghatják, főleg, ha amúgy egy f@szfej volt és a munkáltató csak várt egy etikai vétségre, ami alapján kirúghatják.

Végülis jogosan került börtönbe és nem biztos, hogy ezt egy amcsi cég jó szemmel nézni, ha bizonyos bizalmi állása van az ürgének.

Most a szállodán a sor, hogy beperelje az USA-ban a Tripadvisort, jó hírnév rontásért. Mert a krapek végülis elkövette a rágalmazás bűntettét, tehát a hotel jogosan perelte be.

Ez alapján, ha mondjuk egy hotelben valaki elkövet egy gyilkosságot és a hotel feljelentést tesz és a rendőrség elkapja a hotelben lévő gyilkost, akkor is vajon ugyanezt oda fogja írni a hotelhez a Trip? Nyilván nem.

Ez valami jó kapcsolatokkal rendelkező politikai vagy CIA-s esetleg valami befektetési bankár csávó lehetett... És ha ez így van, akkor mindjárt összeáll a kép, hogy miért is rúgták ki a csávót és miért is lehetett ilyen nagy a pofája a hotelben.

Tripadvisor

#865224 prfecó Előzmény: #865220

Bárhol, bármilyen általad behozott italt meg lehet inni , csak ki kell fizetni a dugó pénzt. A szálloda étterme lemondott a dugó pénzről. Jogilag ezért a szálloda semmit sem követelhet, tripadvisor meg azt csinál , amit akar

Tripadvisor

#865220 Koffein Előzmény: #865218

Az egész sztori zavaros :) alkoholt akar bevinni a szálloda bárjába, amit nem engednek, erre rabszolgatartónak hívja őket, amire beperlik, nem csukják le, de a munkáltatója kirúgja szolidaritásból.. ezt követően ahogy biztonságba került az állampolgár, tripadvisor megszégyeníti a hotelt...

nem tudom na, még a hotelszobába megértem, de a hotel bárjába alkoholt bevinni, még kelet balkáni szemmel is durvának tűnik.. :)