Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

a közeljövö stratégiái​ fordulatai

#865717 Ibiza Előzmény: #865703

nekem nem kerek, pont a nagy szövetségek ideje jön szerintem.
Nekem becsípődött a kína orosz török irán társulás.
akár egy saját aranyalapú elszámolással, pl arany dínár és ennek lenne bitcoinszerű változata. A havala intézménye.
Amúgy is szükségük van saját bankelszámolási rendszerre nekik, nehogy már usa majmok zsarolgassák őket.
India pakiisztán nagy kérdés, de az alapok sem alakultak ki, nem tisztelik a nőket, korrupció, kasztrendszer..ellenséges szomszédok.. igy nehéz fejlődni

A gazdasági válság szerintem még csak most jön.
Már soha nem lesz a világ olyan mint volt a covid a szélsőségesek..

Magyarország lehetne független egy svájc ausztria MO. tengely de nem reális. Már a trianonelvágta a termelési rendszer vonalait azóta nem lehetett újra építeni. A háttérhatalom nem enged el minket a gyarmati sorból. lPlusz még itt a hazaáruló békétlenkedő réteg.
Csak a V4ekkel lenne esélyünk de de mint Antall korában most is bármikor megosztják a tagokat, pedig együtt jobb belépést értünk volna el.
Kiléphetünk euból és pénzt kérhetünk mindenért, a légtérért a tranzitokért, de a forintot a soros féle szarzsákok 2 perc alatt szétvernék. Egyoldalúan bevezethetnénk eurót akkor talán.
De exportorientáltk vagyunk. Nagy az importigényünk is. Nem éri meg.
Marad a szabadságharc a szövetségek kialakítása és minden elosztóhálózathoz hozzá kell tartozni, selyemút, olaj és áramvonalak..
Erős infrastruktúrát kell kialakítani, irodák, bankrendszer, logisztika, raktárbázisok, konténer átrakók.. energiavonalak.
Erős magas színvonalú mezőgazdaság, magas hozzáadott értékkel. GMO mentesség megvan. Bio termékek...

a közeljövö stratégiái​ fordulatai

#865703 Spade

Érdemes meghallgatni a világ egyik legjobb stratégiai elemzőjét George Friedman-t, hogyan látja a covid és az us választás után a világot

a legérdekesebb gondolatai::

- a covid megváltoztatja az egész világ működését

- az eu szétesése már tart, a központ hatalma is erodálódik az agresszivitása a tagok felé is ennek egy jele (hanyatló birodalmak)

- amerika stratégiai törekvései biden után is Lengyelo és Románia h lezárja elválassza az oroszoktól az eu-t főleg a németeket, rajtruk kívül érdekli még Anglia aztán az eu többi részét kb leszarja Mo-val együtt., a hátsó udvarban leszünk

-Az eu szétesésének nagy robaja lesz, mindenkire nagy hatással lesz

- Mo legjobb stratégiája kilépni az eu-ból de megegyezéssel kb olyan semleges állapotba jutni mint svájc, nem elköteletődni senki felé, de ezt qurva nehéz megcsinálni


ilyen szemszögből nem is…

#865689 Koffein

ilyen szemszögből nem is néztem az eu-s forrásokat:

„mi nem kapunk pénzt az uniótól; ezt a többi tagállam által nálunk megtermelt profitért kapott kompenzációnak tekintjük, ezért nem érint meg minket, ha pénzzel zsarolnak”.

Úgy vélte, nincs egyenlő verseny, mert „mi a kommunizmusból és diktatúrából jövünk és az olyan országok, mint Németország, a kapitalizmusból, a szabadságból jönnek”.

Ezért „sem a németek, sem a brüsszeliek nem tekinthetik ajándéknak a Magyarországnak jutó uniós forrásokat”, mert csupán „a tisztességtelen versenyben elért előnyük részleges kompenzációját” jelentik.

Magyarország nettó 4,1 milliárd eurót kap az Európai Uniótól, és a többségében német cégek 6 milliárd eurót visznek ki évente az országból – tette hozzá az idehaza kevéssé hangoztatott információt a magyar kormányfő."

https://index.hu/belfold/2020/11/26/orban_viktor_d...

Nem ertem

#865588 prfecó Előzmény: #865553

Azt tudom Hollandiában tulajdonom, cégem lehet , mellette lehet Magyarországon tulajdonom és lakcímem is. Németország dettó , bár pár tartományba kicsit változó feltételek vannak

Skandináv országban multicég bérel lakást és teljesen mindegy hova vagy bejelentkezve egész világon fizetik a magánbiztosítók által az egészségügyi költségeket.

Ügyeskedők otthon maradóknak elég szépen küldenek haza pénzt, szvsz.


orkpurgyé action

#865587 Fornit

"A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 14 éves fiú letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát."

https://nepszava.hu/3100274_honapokon-keresztul-te...

14 éves 12 éves osztálytársát....A cikk illusztráció képén valami nem stimmel.

Ájjjdigidigidigi délindéj digidigidigidigi dálindájj hájdánánánánánánáná nájj!


Ez csak a nyilvánosságna…

#865575 Fornit Előzmény: #865557

Ez csak a nyilvánosságnak szánt fedőtörténet. Valójában lehet egy különös ragadozó bűnelkövető jelent meg Debrecenben :))

nem ertem

#865560 Ibiza Előzmény: #865555

igen és vizet is úgy fogják vezetni csövekben viszik tankereken mint ma az olajat.
Urbán legend a komcsilibsik idejében héberül beszélő valakik mentek a vízkezelést végző és kutató cégekhez és ültek a számítógépekhez, töltögették le az adatokat. Az ottani vízügyesek vetettek véget ennek és állítólag mszp-ben is meghúzták itt a határt.

a röhej az, hogy amúgy n…

#865559 Ibiza Előzmény: #865557

a röhej az, hogy amúgy nem mennének sehova de most qrvára kell.
Mindenki bezzegezik..bezzeg ilyenek a németek osztrákok.. de azok jogkövetőek. Akik kint beállnak a sorba itt egyénieskednek.

nem ertem

#865558 Ibiza Előzmény: #865555

a németek lekötötték a kapacitás egy részét, valamelyik f..sz nyílvánosságra hozta, gyorsan cáfolták majd csönd lett.

a tipikus, csináljuk meg…

#865557 Koffein

a tipikus, csináljuk meg okosba mentalitás, ha nem tudok este8után kimenni akkor már kell egy kutya, majd utána mehet a picsába...

https://telex.hu/belfold/2020/11/22/kutya-orokbefo...

ennyire nem bírnak a lakásba meglenni? 500métert lehet menni, semmi kocsmázás, ha elkapnak 500méteren kívül, repül a bünti.. nonszensz...

nem ertem

#865555 Spade Előzmény: #865552

Paks sztem qrva nagy üzlet lesz, 2030-ra majd csak elektromos kocsit lehet majd üzembe helyezni, nagyon megnő majd az áramfogyasztás, ha tényleg nő majd a nyáron eu-ban a hőmérséklet a klímá-k megesznek majd minden Ampert, miközben a németek energetika rendszere az atomerőmúvek mostan esedékes kivonásával összeomlóban

Nem ertem

#865553 Ibiza Előzmény: #865549

aki teljesen kijelentkezett és oda bejelentkezett azok lehetnek a véglegesek..a többi az ügyeskedik.. két vasat tart a tűzben.