SPuri indexet a reggeli csúcsig adták vissza.
Bazi nagy felső kanóc a naposon.
No, mi lesz még itt?
SPuri indexet a reggeli csúcsig adták vissza.
Bazi nagy felső kanóc a naposon.
No, mi lesz még itt?
Felfelé ellenállások:
- 13.151 egyébként a bikáknak 13.151 felett kellett volna zárnia, hogy az erejüket mutassák! (ez nem sikerült még)
- 13.395 és
- 13.460-13.500 közötti sáv.
Lefelé a medvék veszik át az irányítást a 200 napos alatt, ami 12.065
Támaszok:
- 12.857 felhő teteje
- 12.777 felhő alja
- 12.595-12.670 rés
---------------------------------------------
ez jó!
Szijjártó Peti még a Külügyminiszterünk?
Amúgy ez olyan Smitt Palis kijelentés volt, mert Trumpot már soha nem fogják támogatni elnökjelöltként. Bukott elnök!!!
:)
Ha tehetné meg is tenné. De szerencsére ott nem így mennek a dolgok.
Ez egyben azt is jelenti akkor, hogy elismeri a mostani vereségét.
------------------------------------------------------
Igen ez jó! Mert ha meggyőződése, hogy most nyert és marad a helyén, akkor 2024-ben nem indulhatna, mert háromszor nem lehet.
Habár, mint Putyin Ő is kinevezheti magát örökös elnöknek!
Köszi!
Amúgy ma volt valami figyelmeztetés amerikából, hogy készüljünk fel a tőzsdén és a gazdaságban a rosszabb időkre.
Ez egyben azt is jelenti akkor, hogy elismeri a mostani vereségét.
Trump bejelentette a tanácsadóknak, hogy 2024-ben újra indulni akar.
Na, ne má!
"Megtervezett emelkedésnek látszik."
Én is biztos vagyok benne, hogy "kottából ment a játék", ahogy egy másik fórumon írta valaki. Az algokat jó előre beprogramozták, aztán megadták nekik a trigger jelet.
Akkor holnapra további emelkedést vársz?
Mik lennének a szintek?
Most indítják a nagyobb létszámú teszteket és ha az is sikerül utána kezdhetik forgalmazni. Állítólag 3 cég fogja gyártani és 600 millió/hó lesz a felső gyártási kapacitás. A tízből egy sem azt jelenti hogy meghal az ember, hanem csak részben vagy kisrészben hatásos. Azaz tompítja a tüneteket. Amúgy Te az orosz és/vagy kínai vakcínában hiszel? Mert én egyikben sem.
Jól jegyezd meg ennek a cégnek a nevét! Mi lesz a sorsa a vakcinának és hogy tényleg 90%-ban eredményes.
Ha, majd megkapja a forgalomba helyezési engedélyt, mert 90%-ban eredményes, akkor elhiszem.
De, még akkor is azt mondom, hogy mi lesz azzal a 10%-al. Ők meghalnak? Az sem jó hír, ha benne vagyok a 10%-ban.
A Pfizer árfolyama ma 8 százalékot emelkedett, míg a BioNTeché már közel 10 százalékot.
---------------------------------------------------
Ne ez a lényeg.
Egy jól elhelyezett hírre a cégem szárnyal. Eladhatom, (ha én vagyok a cég vezetője) az olcsón beszerzett részvényeimet egy nap alatt 8-10%-al drágábban.
Hogy mi lesz jövő nyárig? Kit érdekel!