A hír most nem ez volt, hanem az hogy van egy vakcina amely 90%-ban hatásos az embereken. Azért ez nem ugyanaz mint hogy 2021 nyarán talán lesz vakcina.
A hír most nem ez volt, hanem az hogy van egy vakcina amely 90%-ban hatásos az embereken. Azért ez nem ugyanaz mint hogy 2021 nyarán talán lesz vakcina.
-------------------------------------------------------
ugye, hogy volt már ilyen hír!
Még azt is eltudom képzelni, hogy a hír időzített volt.
Trump mindig azzal dicsekedett, hogy elnöksége idején a tőzsde szárnyal.
Na tessék!
Nyer Biden és hirtelen a tőzsde még jobban emelkedik.
Kell hozzá egy jól időzített bejelentés.
Figyelmeztetett az Ichimoku elvékonyodott felhője.
Csak alkalomra vártak a nagyok, hogy elindítsák az emelkedést.
Máskor is volt már vakcináról bejelentés, de akkor még a nagyok nem voltak készek, tehát nem is emelkedtünk. Akkoriban bőszen vásároltak.
A piacon nincs HA.
------------------------------------
Igen nincs ha!
Ezt mondom én is. Nem shortban álltak a nagyok, hanem longban!
Joe Biden nagyszerű hírnek nevezte a Pfizer bejelentését a koronavírus-vakcináról, de arra figyelmeztet, hogy még hónapokig tart a tömeges oltás.
--------------------------------------
nem holnap, mi lesz addig?
Kíváncsi lennék, ha a nagyok térdig shortban állnának és jön a hír, akkor is felszaladtunk volna ide?
De milyen hír?
Lesz majd valamikor egy vakcina.
Mikor, mennyit tud gyártani? Mikor kapja meg a forgalomba helyezési engedélyt?
Biztos, hogy egyetlen tesztalanynál sem alakul ki mellékhatás?
Ilyen hírek minden nap vannak!
Garantálom, hogy Viktor az orosz vakcinával előbb fogja beoltatni a bátor és vakmerő magyarokat.
Én nem fognám az emelkedést a hírre.
Megtervezett emelkedésnek látszik.
Elsőre visszapattant az aljáról (740) és másodikra a hírre vitte át.
Ez a nem várt hír vitte át a 740 -es falat. Valószínű, hogy a 850-980 sáv még összejött volna e nélkül is, de 13000 fölé nem hiszem hogy felfértünk volna a mai nap.
Amire figyelni kell a napos Ichimokun!
Sok fontos jelzés jött össze:
1.) 12.755 felhő alja
2.) 12.830-12.888 felhő tető
3.) Továbbra is érvényben van a "halálkereszt".
4.) Viszont elvékonyodott a felhő, tehát lecsökkent a felfelé haladás ellenállása. Könnyebben át tud menni a felhőn és ebben az esetben a "halálkereszt" is "aranykeresztté válhat.
5.) Ha visszapattanna a felhőről, akkor mehetne le a pillangó alakzat 11.841-hez.
Jövőhéten csak estefelé leszek!
--------------------------------------------------
Nézzétek meg a vasárnapi előrejelzés 4. pontját.
Jelenlegi helyzet:

Szinte sokkot kapott a piac a mai horribilis felugrástól. Sok minden eszembe jutt erről, de pont a további emelkedés az nem. Igaz esni sem bír, bár még az is megtörténhet ma.
Ha, nem lesz pillangó alakzat, akkor komoly emelkedés előtt lehetünk.
----------------------------------------------------------------
Vasárnap 15 órakor már éreztem, hogy jók lesznek a longjaim.
Viszont, ilyen hirtelen mozgást én sem vártam.
Mivel nem voltam ma gép előtt a longjaim kis részét betettem eladásra 12.900-ra a többi nagyobb részét 12.980-ra.
El is ment! Nem panaszkodom, mert ugyan lehetne mondani, hogy feljebb is tudtam volna zárni, de az is benne van a pakliban, hogyha a gép előtt ülök, akkor hamarabb zárom.
Kis probléma is becsúszott, mivel 12.980-ról adtam egy kis short megbízást, amit majd egy ideig vinnem kell magammal.
Hogy meddig? Utána kell néznem!