Újabb migránsok érkeztek:
https://www.theguardian.com/world/2022/nov/28/migr...
ja, Németországból akar menni Olaszbaaa a Balatonon keresztül és azt gondolja a cseheknél van. sztem ne akard megfejteni.
Áááá! Tehát ezért zárták le és építik át a Sió-csatornát!
Most már értem! Az utolsó menekülőútnak is lőttek!
Balaton-- Sió-- Duna-- Fekete tenger-- Égei tenger-- Földközi tenger -- érkezés Olaszországba.
Elvileg két iraki férfi volt, lehet hogy transzi az egyik, még műtét előtt... XD
Szerintem úgy tudta, hogy már megépült a vonatkozó vizicsatorna.
A második mintha csaj lett volna, a mozgása alapján.
ablakon kihajol, dirrdurr, autóból kiugrik, lő, szalad... utána a rendőrök...
én ezt nem értem, de biztos van rá értelmes magyarázat :D :D
ez ám az indok :-/
Asked why he wanted to reach Britain, he said simply: "France is no problem, but there is no cricket. I love cricket."
Nem tudom, hogy hova lettek, egy dolog feltűnt, amikor ott voltam, hogy qrva sok színesbőrű női árufeltöltő volt mindenfele, meg a wc-s néni is olyan fekete bőrű volt, mintha fekete afrikába jártam volna.. :)
meg folyamatosan valami áhmednél tankoltam, egy német benzinkutast sem láttam.. :)
Ismét munkaerőhiány a német gazdaságban:
https://www.welt.de/wirtschaft/plus234586152/Perso...
"A gazdaság zökkenőmentes működése komoly veszélyben van."
Többen úgy gondolják, hogy bevándorlással kellene orvosolni a problémát.
Kérdésem:
Hová lett a 2015-ös bevándorlási hullámmal érkező sok százezer migráns? Hol dolgoznak most?
emberek ezek? kerítés a litván határra? nem litvánokhoz akarnak menni ezek a szegény emberek, hanem németekhez, angolokhoz!!! a faszé húznak kerítést ezek a bartbár litvánok??? mágjára velük!! :))
Namármost:
Telex: Tudósok összeírták, milyen invazív fajokat kellene elűzni Európából
Ha az invazív fajokat el kell űzni, nem integrálni, akkor az bevándorló emberekkel miért más a javasolt eljárás?
a leírtak alapján, siralmas élete volt szegénynek.. 42nm-es lakás, pénz.. a mocskos keresztények elnyomták, nem tudott kibontakozni a jó dolgába, csak fedelet kapott a feje fölé, meg némi zsebpénz, hogy ne dögöljön éhen.. érthető az ámokfutása.. jaaa nem XD
vicc, hogy egyes embereket mennyire megtudnak vezetni ezek az isisesek... nem képesek racionálisan gondolkodni...