3 pontra az MA(200) naposhoz.
Erős ellenállás!
Ha most átviszi az MA200-t, akkor éjjel meg fogja csinálni a 12200-12400 sávot és onnan nyithat a franc se tudja mekkora réssel lefele.
Előkészítve a chips és a sör a mai estére!
NFL mérkőzéseken edződtem az éjszakai fennmaradással.
Igen. ott reggel 500 pontos réssel nyitott lefele és onnan +700-al zárták a napot.
--------------------------------------------------
pont ezt írtam reggel.
Ha este több száz ponttal kiesi magát a DAX, akkor másnap nagy réssel nyit, hogy ne tudjanak a kicsik jó helyen belépni.
Igen. ott reggel 500 pontos réssel nyitott lefele és onnan +700-al zárták a napot.
Regi13 most tette fel az ELLI(o)TT KLUB topikba (a korábban általad is felrajzolt gyémánt)
Regi13 ma, 16:56
Előzmény: #23454 Regi13
Most itt tartunk https://www.tradingview.com/x/4VQvDFTE/
Amit betettem jól látható, hogy minden elnökválasztásnál - még akkor is, ha újra választották az elnököt- néhány napig esés tapasztalható, majd erős emelkedés.
Szinte biztosra veszem, hogyha Biden nyer, akkor megismétlődik 2016, azaz hirtelen eséssel fog reagálni a tőzsde.
Ma hajnalban hallottam egy rádiós beszélgetést ahol egy amerikai választási szakértő nyilatkozta, hogy Floridát szerinte Trump fogja nyerni.
Ezek szerint Karolinán a világ szeme.
„Ha Donald Trump mindhárom államban nyer, akkor viszi a választást is. Ha Biden egyben nyer ezek közül, Biden lesz az elnök” – fogalmazott Luntz a hírcsatornának.
A legfrissebb felmérések szerint Ohióban Trump vezet, míg Észak-Karolinában és Floridában minimális Biden előnye.
Ha óra végére (17 óra) beesik, akkor a DAX-nál is meglesz a 38.2% fibo, talán az MA(200) napos és a várt órás tüske!

Azért a Ma 200 -t betöljük még szerinted?
-----------------------------------------------
Nem feltétlen szükséges, viszont az órás fordító gyertyához a jelenlegi 12.036 csúcsnál kicsit magasabb kellene, hogy a tüske kialakuljon.
Viszont most már az amerikaiak kezében vagyunk.
Elég egy hír, vagy egy álhír és nem beszélve a Trump twittereiről és már megyünk is az egyik irányba.
Hilary 7% ponttal vezetett Trump előtt és Trump lett az elnök.
Összességében Hilaryra többen szavaztak az országból, de nem az dönt, hanem ki mennyi elektort gyűjt.
Abból fakad, hogy Hilary egyes elektorokat nagy szavazati különbséggel nyert, míg Trump elektorai kevés szavazattal nyertek.
Most Biden 8 % ponttal vezet.
Tetőpontra értettem. Tehát meddig mehet fel max. De megválaszoltad. Azért a Ma 200 -t betöljük még szerinted?