DOW már megy is lefelé!

az usa mintha agy abc c hullámát csinálná, nem?
ha a=c akkor olyan 3200 körülig még mehet
Nálam a daxnak innen felfelé kellene mennie,viszont az SP-nek még bőven kellene lefelé mennie.
ez egy sima korrekció, a dax még 11400nál a 38as fibonál sem járt
az sp még 2800nál is ok lesz, az más kérdés, hogy akkor a dax hol lesz:)
Tegnap(előtt?) írtam, hogy érdekes volt, hogy a jó gyorsjelentések ellenére (Twillio, Hasbro SAP stb. stb.) a piac elég brutálisan leütötte ezeket a részvényeket. Eddig ilyen nem volt. Ha ez lesz a trend a Q3-ra, hogy a jó jelentésre is ütnek , a rosszra meg még durvábban beverik , akkor érdekes egy piac lesz itt.
Nekem tetszik ahogy a DAX esik, várom a 6000-es DAX célár teljesülését, de még inkább a BUX esését, hogy végre termőre forduljanak a márciusi shortjaim.
Köszönöm. Úgy tűnik az alsó tüske meg lesz az órás gyertyán. De nem tetszik a DAX longos szemmel.
Ha a hátralévő 10 percben felhúzzák és ebben az órában is lesz a gyertyának alsó tüskéje, akkor stabilizálódás elkezdődött.
Egyébként ha nem akkor van még dolgunk lefelé.

Én úgy érzem, hogy miután nem ment a fölé a 11734-es Fibo szintnek, további esés jön. Persze most sem léptem onnan shortba szűk stoppal.
Egyébként még egyáltalán nem biztos, hogy vége van az esésnek. Lehet ez még 11400 is ha USA elindul.