Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

ismét nyereséges

#863875 Koffein

mekkora mákja van Musknak, hogy CO2-vel tud kereskedni..

"a működési eredmény rekord szintre, 809 millió dollárra nőtt a negyedévben, ami 9,2 százalékos üzemi marzsot eredményezett. Emellett javarészt a CO2 kreditekből származó bevételeknek köszönhetően 156 százalékkal 874 millió dollárra nőtt a Tesla adózott eredménye (non-GAAP). Ha az Elon Musknak járó kompenzációs csomag értékét levonjuk, akkor viszont csak 331 millió dolláros profitról beszélhetünk (GAAP), ilyen értelemben pedig a CO2 kreditek bevételei nélkül veszteséges lett volna a cég."

https://www.portfolio.hu/uzlet/20201022/megallitha...

Visszatekintö

#863422 rbbj11 Előzmény: #818335

Figyelem!!! Hatalmasat tévedtem, ti pedig el voltatok képedve, mikor 1000 usd-re vártam teslát!!

rbbj11

Figy, a 100 usd-s ärfolyamhoz képest tul van rendesen értékelve, megcsinálta volna lehet ker. idöben is. Oké, hogy 1000 usd-re várom a teslát, de nem mostanában...sok-sok év kell még ahhoz. Jelenleg 200 usd felett nem tul vonzo nekem.

Hát igen. 1000en mind eladtam. 2500on már fájdalmas...

Csalódott vagyok, hogy T…

#863283 platz Előzmény: #862946

Csalódott vagyok, hogy Tesla ezúttal nem szerepelt. Arra számíthat azonban, hogy a részvényárfolyam még tovább emelkedik, ha benne van ;-)

ki shortolta?

#862983 matgab Előzmény: #862977

simán benne van a pakliban. Most még a battery day-t várják sokan, de a Robinhood-osok ilyenkor még szerintem veszettül tartják, majd ha már csak a felét éri a pénzük, akkor kezdenek el pánikolni.

Nem kicsit van ennek a Teslának RFV/ 4IG utánérzete...

kíváncsi vagyok, hogy me…

#862946 Koffein

kíváncsi vagyok, hogy megveszik-e az aljat, vagy bepánikolnak...

"A piaci várakozások ellenére a Tesla nem került be az S&P 500 indexbe, bár elvileg teljesítette a bekerülés kritériumait. Az indexszolgáltató a döntést nem indokolta, de elképzelhetőnek tűnik, hogy a nyereség összetétele volt a gond, ugyanis legutóbb csak azért lett nyereséges a Tesla, mert károsanyag kibocsátási krediteket értékesített, ami viszont nem része a rendes üzemi eredménynek. Így az index szolgáltató értelmezhette úgy, hogy a Tesla normál körülmények között nem tudta volna teljesíteni a profitra vonatkozó feltételt."

Egyik legnagyobb befektetője csökkentett a poziján

#862850 Janicroft Előzmény: #862815

Kérdés, hogy a többiből adtak-e el mostanában, csak lehet majd azt is fél év múlva jelentik be, vagy sose :)

Érik itt lassan egy kis korrekció, már tegnap is esegetett, ma is szép mínuszban van premarketben.

#862815 matgab Előzmény: #862814

mekkora amatőrök bammeg! :-))))

Én is eszem a kefét magamban, hogy miért nem vettem, de ők hogy ehetik, hogy megvették és tartották egy csomó ideig és a legnagyobb nyerő előtt kidobták! Legszebb öröm a söröm!

#862814 Janicroft

Mondjuk nyilván rengeteget keresett vele, de látják ők is, hogy ennél tovább neheéz lenne már emelkedni, inkább kitáraztak kicsit:

The stock slumped 6.7% to $417.54 at 6:02 a.m. New York time in premarket trading, having fallen 5.8% on Wednesday after Baillie Gifford & Co. disclosed that it reduced its holding to 4.25% of Tesla’s shares from 7.67% in February. With the sale, the Edinburgh-based firm is now Tesla’s fourth-biggest investor, according to data compiled by Bloomberg.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-09-02...

UPDATE: hülyeséget írtam, ezek még februárban csökkentették a részüket, csak most került bejelentésre.

aTesla árfolyamának története

#862758 Koffein Előzmény: #862756

Musk nem vesztegeti az időt:

"A részvényfelaprózást követően máris új részvéneket bocsátana ki a Tesla, kihasználva az árfolyam utóbbi időben látott komoly emelkedését. A kibocsátás kisebb részletekben, nem nyilvános ajánlattétel keretében zajlana befektetési bankok által lebonyolítva, az éppen aktuális piaci árfolyamhoz közeli árakon. Legfeljebb 5 milliárd dollár értékben szeretne így részvényeket kibocsátani a cég mérlegének megerősítésére."

aTesla árfolyamának története

#862756 Koffein Előzmény: #862751

igen, jól látod, kell a szerencse, meg a vak hit, hogy az adott cég feltör a semmiből és learatja a piacot... lásd zoom, 6 hónappal ezelőtt 100 körül forgott, most 460... ki gondolta volna? úgy gondolom közülünk senki...