Valaki elmagyarázhatná nekem, Biden, hogy a picsába kapja meg a levélszavazatok 80-85%át??? Itt nekem valami nem kerek
Valaki elmagyarázhatná nekem, Biden, hogy a picsába kapja meg a levélszavazatok 80-85%át??? Itt nekem valami nem kerek
Az egyetlen német részvényem immár legalább 5-6 éve tartom.
Épp akkor vettem , amikor a management keveselte a 40 EUR-os felvásárlási árat.
Aztán kicsit odab@szott neki a faktor és most épp 5,5 EUR körül támolyog, amivel csak idén 50%-ot esett , amivel kiérdemelte az 60 tagú mDAX idén is legrosszabbul teljesítő részvénye "címet"...
https://www.finanzen.net/nachricht/aktien/hohe-abs...
Overall, however, the paper has now lost almost 50 percent in the year to date, making it one of the worst results in the MDax of the 60 medium-sized companies.
egyre jobban örülök, hogy ez a júniusi tipikus matgab megérzéses BUX short zárás megbízás nem teljesült 38.050-nél...
Eléggé ki lennék idegelődve, ha mégis zártam volna...
Ugy látszik túl kis pakkot vettem, igy az is idegesít, hogy tegnap 9 ma 7 százalékot emelkedett.. miért nem vettem többet??
A múlt héten olvastam egy cikket, hogy a nagy befektetési portfoliomanaggerek figyelik már a twittert, redditet stb miket írnak ott a tömegek.
Ha tudnák, hogy kizárólag csak egy topicot kellene olvasgatniuk :))
Mit ígért nektek matgab bácsi aug 26-án? Hogy kidurrantom a FAANG lufit...
Nem 194-en vettem, az a vasarlasomat követő szokasos 10% zuhanas utáni "célár" ami utan talan majd elindul felfelé. 215 volt a vétel.
De most 194 után felment 232-re, ami közel +20%.
Szóval volt egy kis anomália a rendszerben....
Figyelem , Microsoft-os 194 USD-s vásárlást követő céláram közeledik...
Elképesztő látni, hogy még mindig én mozgatom a világ tőzsdéit (és az időjárást is persze), komoly felelősség ez nekem...
Kollegáim már most kérdezgetnek, hogy jövőre mikor és hova tervezem a nyaralásomat, hogy véletlenül se akkor menjenek és oda...:-)
igazából hülyét kapok.
Azok a részvények száguldanak ma, amiket nézegettem hónapokkal ezelőtt, hogy kellene venni (Docusign, Crowdstrike, cloudera) , amit nem hiszek el, hogy a csalások ellenére még mindig nincs csődben (Wirecard) és az egykori részvényeim: Gamestop, ZTO Express, Adidas- amik akkor persze mást sem tudtak, mint esni...
Bazzeg azt kell,hogy megállapítsam, hogy az elmúlt 5-6 hónap egyedülálló lehetőséget biztosított a meggazdagodásra és már megint elszalasztottam az esélyt...