Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Igazad van! Csak , annyi…

#862858 Kiss Zoltán Előzmény: #862833

Igazad van! Csak , annyi hozzá, hogy 2018-ban is szeptember elején csináltak egy "zuttyott", de onnan még egyszer visszarántották, aztán október elejétől, novemberig, esett, több mint 1000 pontot a Nasdaq, hasonló most?

aszondja az Erste: "Megk…

#862856 Koffein

aszondja az Erste:

"Megkezdődött tegnap az esés. Már az előző napokban volt némi jele az esetleges korrekciónak, de erős volt a momentum. Tegnapelőtt még az S&P500 index részvényeinek hetede ment napon belül történelmi csúcsra, miközben pl. a Tesla már készült az elmúlt hónapok nagy emelkedésének learatására az új részvények kibocsátásával. Ráadásul jön az elnökválasztás is, ami előtt az utolsó 1-2 hónapban inkább esni szokott a részvénypiac, függetlenül attól, hogy ki áll nyerésre. Ha pedig nem a statisztikákat, hanem a tényeket nézzük, akkor a részvénypiacok magas értékeltsége a várható Biden győzelemmel nem tűnik jó kombinációnak, ugyanis a demokrata jelölt visszacsinálná a Trump-féle vállalati adócsökkentés felét. Ez pedig nem fog kedvezni a piacoknak. Ma háromnapos szünetre kell készülnünk az USA-ban, hiszen hétfőn jön a munka ünnepe, ami hagyományosan munkaszüneti nap. Így maradhat az óvatosság az amerikai piacokon is."

Történelmet írt az alma

#862847 Koffein

180 milliárdot veszített egy nap alatt a kapitalizációjából. Olyan cégeket előzött meg mint FB, VW, Microsoft... szóval nem szarral gurigáznak az almánál :) lepiált több tizenéves rekordokat negatív hír nélkül, sima kitárazással... ez is mutatja, hogy mekkora buborékot fújtak...

https://seekingalpha.com/news/3611564-apple-on-pac...

ép a héten nézegettem a …

#862833 Koffein Előzmény: #862825

ép a héten nézegettem a sp500at, hogy merre megyünk mostantól és az fogalmazódott meg bennem, hogy a héten még emelkedés lehet, oszt köv héttől jöhet a hullámvasút... úgy néz ki, hogy a nagyok előre hozták a realizálást...
Visszanézve pár választási évet, kb szeptember második hetétől kezdődtek a kitárazások november közepéig...

A tegnapi volt az idei l…

#862825 Fornit

A tegnapi volt az idei legjobb tőzsdei napom. A mai meg a legrosszabb.

Nasdaq -4,9% Robinhúdosok gondolom csak néznek, hogy mi van, ilyet még nem láttak. :))

CRWD: Pár napja felhúzták, mert jó lett a ZM gyors, akkor majd ez is....... Ma jelentett, rosszul fogadták, be is esett.... a felhúzás előtti szintig sem.

zoom

#862755 matgab Előzmény: #862754

a drága az olcsó....

Továbbra is azt gondolom, hogy elképesztő árazáson vannak a részvények. De nem tudom, hogy be tud-e esni egy nagyot a jövőben, vagy innen végtelenbe és azon túl.

zoom

#862754 Fornit Előzmény: #862744

Nem is kicsit, és mellé az összes szoftverest.

Ezt a zoom-ot pedig a bevezetése óta drágállottam, valami jegyzési ár 200%-on nyitott ki először, ha jól emlékszem.

s&p

#862733 TrendMan Előzmény: #862730

Igazából semmi nem jelent semmit:

Nincs olyan előrejelzés, hogy örökké emelkedni fog, sem olyan, hogy egyből beesik. Olyan sincs, hogy ekkor meg ekkor ez-meg-ez történik majd.

Ergo minden jóslat azt mondja, hogy még egy darabig emelkedik, majd beesik.

Ergo értéktelenek!