CVNA 25-ről 224-ig
VRM elbújhat mellette
"Goldman Sachs: Módosította a Goldman a júliusban közzétett második negyedéves eredményét, amelybe így már bekerült egy 2 milliárd dolláros extra elhatárolás a várható jogi költségekre. Emiatt a második negyedéves eredmény 85 százalékkal esett vissza, és az egy részvényre jutó profit mindössze 50 cent körül alakult, a korábbi 6 dollár feletti szintről. A lépés szinte teljes egészében semlegesíti a kereskedési bevételek pozitív meglepetését a második negyedéves eredményeknél." KBC
Milyen ravaszak ezek a Goldmanos fiúk... Ugyanúgy csinálják, mint az állam: kirak egy számára előnyös statisztikát, aztán 2-3 héttel később, amikor már a kutyát nem érdekli kirakják a kevésbé becsomagolt hazugságot is...
Amúgy érdekes különbség, mert van elhatárolás, de azt nem várható jogi költségekre szokták megképezni, ez inkább céltartalék lehet.
nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan nekiesnek a szuperszonikus projektnek https://airportal.hu/szuperszonikus-utasszallitot-...
MSFT volt nekem 48-65 között kb, nagyon büszke voltam a nyerőmre. Ma 300 felett? :D
En is vettem anno almát 120-nal, aztan bezuhant egyből 90-ig. Valahol 105-110 környékén kiszálltam belőle, h ezt a szart többet nem veszek. Aztan vettem Amazont 950 körül, mondvan h ugyis el fogja érni az 1000-et. Azonnal beesett 850 alá, de végül 1000-nel eladtam, mert láttam, h ez is már túl drága...
Microsoft-om es Google-öm még azt hiszem sosem volt...
Nem nagy csoda. Ha ugy nézzük a Fed megduplázta a dollár mennyiséget. Minden egyéb valtozatlan mellett mindennek kétszer annyiba kellene kerüljön, mint januárban. Es a dollár erőnek 50%-on kellene legyen. Persze ez nem egyik napról a másikra történik ez a változás, de minden adott ehhez. Minden ami egy év mulva nem ér legalabb dupla annyit, mint ma, az relatíve veszít az értékéből...
vicces, sp500 vs vix
vs arany
nagyon furcsa, nincs pánik, de az arany új csúcson, miközben sp500 is csúcsra megy...
lehet, hogy a felső x%.ék lassan, csendbe kiszáll és a biztonságos aranyba menekül, miközben a tech cégek húzzák nasdaqot, sp500at?
látod, én is így voltam ezzel, ezért buktam a még nagyobb nyerőt :))
Amikor bezártak az európai piacok, akkor S&P500 csinált egy mélypontot, mintha szabadesésbe váltana, azóta meg csak megy fel, csak megy fel.
mire mennek ezek tovább? már fele ennyin is drágállottam őket :D
a G éppen esik 4-5%-ot, de ha átlagoljuk, akkor igen, mennek ezek, mint az őrült... a legdurvább, hogy tavasszal volt almám is és arcom is, de eladtam.. na mindegy ez már a múlt, reméljük trámpli megkeveri a lapokat a jó beszállóért :P
jól elszállt az alma +7% és 400 felett ... ki gondolta volna?
tipikus eszem, faszom leszakad szitu...
elképesztő, márciusi mélypont 1,5$, felment 54$-ig :D
és akkor mi nyifogunk a mészáros rallyk miatt? na ez az igazi mészáros tőzsde! mondjuk itt lemegy a rally 2 nap alatt, a béten meg tart akár egy évig is.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200729/tegnap-meg...
finvizen szerint 350 milla a cég kapitalizációja https://finviz.com/quote.ashx?t=KODK
Intel -16%
de bánom, hogy 2015-16 magasságába nem vettem még 5 környékén... sőt nézegettem 18ban is, hogy venni kéne 10 alatt... most meg átveszi az elsőséget... áááh na mindegy, tanultam belőle..
felvásárlás volt, azt olvastam. valami másik kaszinó megvette ennyiért.
A KO -nak szerintetek hol kéne lennie? Így is lentebb van, vagy 10%al a január első heti árfolyamszinttől, februári csúcshoz képest 20%al van lentebb... márciusi szakadásba kb 30%ot esett a csúcshoz képest? ez alapján, mi lenne a megfelelő árazás? :)